mikeofthrace Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 οκ Λευτέρη όλα καλά και δεκτά ... το απόγευμα είχαμε εξελίξεις (το γράφω για όλους αυτούς που περιμένουν) η επόμενη φάση ήταν: Date Status of Shipment Country of Destination 08-12-2015 08:48 The item has been processed in the country of destination GREECE και ταυτόχρονα τα ΕΛΤΑ: ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-12-2015 06:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 08-12-2015 09:48 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 08-12-2015 11:48 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 παιδια το εχει παρει κανεις στο χρωμα Gold...?? ειναι ωραια απο κοντα ξερει κανεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos35 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 παιδια το εχει παρει κανεις στο χρωμα Gold...?? ειναι ωραια απο κοντα ξερει κανεις ?? εγώ. Ομορφο απαλό χρωμάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 αα δηλαδη το προτεινεις ε ? κ εγω αυτο σκευτομαι να παρω γιαυτο...κ λεω μηπως φαινεται πολυ διαστημικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 ... εγώ πάλι ... το φοβήθηκα ,,, μηπως είναι λιιιιγο γυναικείο ... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 ... εγώ πάλι ... το φοβήθηκα ,,, μηπως είναι λιιιιγο γυναικείο ... :D και εγω αυτο φοβαμαι.... αλλα αμα ειναι απαλο κ δν ειναι πολυ δν θα ειχα προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 ... το απόγευμα είχαμε εξελίξεις (το γράφω για όλους αυτούς που περιμένουν) η επόμενη φάση ήταν: Date Status of Shipment Country of Destination 08-12-2015 08:48 The item has been processed in the country of destination GREECE και ταυτόχρονα τα ΕΛΤΑ: ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-12-2015 06:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 08-12-2015 09:48 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 08-12-2015 11:48 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο :) μολις τωρα διάβασα το ποστ σου ... και λεω για να δω και εγώ μπας και ... ...και ΝΑΙ !!! μου γράφει και μένα τα ίδια !!! ... οπότε μπήκε το νερό στ'αυλάκι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeofthrace Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 ήρθε! πάω να κόψω τη SIM :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 ήρθε! πάω να κόψω τη SIM :Dαντε καλοριζικο...περιμενουμε νεα σου και εντυπωσεις ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επιτελους να μου πει καποιος τι δουλεια κανει η καμερα με τους τρεις κυκλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 2015-12-03 21:17 The item is on transport to the country of destination Αντε καλοριζικο σε οσους το πηραν.Περιμενουμε εντυπωσεις. Εμενα εχει κολλησει απο τις 3 του μηνος στο ποιο πανω μηνυμα. Εχω κανει την παραγγελια μου με banggood.Αρχιζω και τα παιρνω κρανιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 2015-12-03 21:17 The item is on transport to the country of destination Αντε καλοριζικο σε οσους το πηραν.Περιμενουμε εντυπωσεις. Εμενα εχει κολλησει απο τις 3 του μηνος στο ποιο πανω μηνυμα. Εχω κανει την παραγγελια μου με banggood.Αρχιζω και τα παιρνω κρανιο.....ψυχραιμια ....οπου να ναι θα σκασουν μυτη και τα δικα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 παιδια μια ερωτηση οποιος ξερει .. οταν πηγαινεις να βγαλεις φωτογραφία γτ αργει για να πιασει καλη αναλυση ? υπαρχει πουθενα στις ρυθμισεις γιαυτο το πραγμα ??? κ το θεμα ειναι οταν πιανει την αλαλυση την καλη αμα το κουνησεις χανεται.... τι σκατα γινεται με αυτο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 παιδια μια ερωτηση οποιος ξερει .. οταν πηγαινεις να βγαλεις φωτογραφία γτ αργει για να πιασει καλη αναλυση ? υπαρχει πουθενα στις ρυθμισεις γιαυτο το πραγμα ??? κ το θεμα ειναι οταν πιανει την αλαλυση την καλη αμα το κουνησεις χανεται.... τι σκατα γινεται με αυτο ?? Κανεις κλικ με το δαχτυλο σου εκει που θελεις να εστιασεις και ετσι γινεται πιο γρηγορα η εστιαση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 ψυχραιμια ....οπου να ναι θα σκασουν μυτη και τα δικα μας Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι. Δεν σε ανυσηχει που αργουν τοσο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι. Δεν σε ανυσηχει που αργουν τοσο ? Οχι ...καθολου. Πρωτη φορα παραγγελνεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Κανεις κλικ με το δαχτυλο σου εκει που θελεις να εστιασεις και ετσι γινεται πιο γρηγορα η εστιαση.. κατι αλλο εκτος απο αυτο δεν εχει ε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 κατι αλλο εκτος απο αυτο δεν εχει ε ?? Γενικα πως σου φανηκε το κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Οχι ...καθολου. Πρωτη φορα παραγγελνεις?? Απο το banggood πρωτη Αλλα για να ειμαι δικαιος οταν παραγγελνω κανουν συνηθως 30 με 40 μερες να ερθουν. Βλεπω τα παιδια που το παιρνουν και ζηλευω....καλοπροαιρετα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Απο το banggood πρωτη Αλλα για να ειμαι δικαιος οταν παραγγελνω κανουν συνηθως 30 με 40 μερες να ερθουν. Βλεπω τα παιδια που το παιρνουν και ζηλευω....καλοπροαιρετα παντα Σου λεω το δικο μου ηρθε σε δεκα μερες Τωρα περιμενω της ανηψιας μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Σου λεω το δικο μου ηρθε σε δεκα μερες Τωρα περιμενω της ανηψιας μου Σε 10 μερες ? !!!!! Καλα τι μπορει να φταει και αργει τοσο πολυ σε εμενα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Εντελώς φιλικά φίλε το θεμα για τις αποστολες ειναι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6439364#post6439364 και οπως θα δεις ειμαστε πολλοι στην ίδια θέση με σένα, Φταίει απλά ότι και εσύ όπως όλοι μας που περιμένουμε πακέτα έχουμε πέσει σε μια περίοδο με επιπλέον κίνηση και χρειάζεται να κάνουμε παραπάνω υπομονή.Και μένα το doogee x5 pro αρχές οκτώβρη ήρθε σε 10 ημέρες.Τώρα έχω μερικά πακέτα με tracking αλλά και χωρίς απο 15 εως 30 ημέρες και ακομη να έρθουν..Υπομονή χρειάζεται προς το παρόν.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Εντελώς φιλικά φίλε το θεμα για τις αποστολες ειναι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6439364#post6439364 και οπως θα δεις ειμαστε πολλοι στην ίδια θέση με σένα, Φταίει απλά ότι και εσύ όπως όλοι μας που περιμένουμε πακέτα έχουμε πέσει σε μια περίοδο με επιπλέον κίνηση και χρειάζεται να κάνουμε παραπάνω υπομονή.Και μένα το doogee x5 pro αρχές οκτώβρη ήρθε σε 10 ημέρες.Τώρα έχω μερικά πακέτα με tracking αλλά και χωρίς απο 15 εως 30 ημέρες και ακομη να έρθουν..Υπομονή χρειάζεται προς το παρόν.. Σε ευχαριστω για το www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6439364#post6439364[/url]. Για να μην σας ζαλιζω ....κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Σε 10 μερες ? !!!!! Καλα τι μπορει να φταει και αργει τοσο πολυ σε εμενα ? φιλε παιζει να εβαλες τα free μεταφορικα κ να κανει το μεγιστο για να ερθει...εγω εδωσα 6 ευρω παραπανω για να ερθει απο 7 μεχρι 10 εργασιμες.. ο κολλητος μ που εκανε το ιδιο με εμενα του ηρθε σε 10 εργασιμες.... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικα πως σου φανηκε το κινητο??? Δεν το πηρα ακομα φιλε μου, χθες το παρηγγειλα...απλος το πηρε ο κολλητος μου και σημερα που εβλεπα την καμερα του μου την εδωσε πολυ αυτοα.....να αργει τοσο για να πιασει καλη ποιοτητα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 φιλε παιζει να εβαλες τα free μεταφορικα κ να κανει το μεγιστο για να ερθει...εγω εδωσα 6 ευρω παραπανω για να ερθει απο 7 μεχρι 10 εργασιμες.. ο κολλητος μ που εκανε το ιδιο με εμενα του ηρθε σε 10 εργασιμες.... Ετσι ειναι εβαλα free απο την γρηγοραδα μου για την παραγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeofthrace Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω για τα "καλορίζικα" επειδή λέμε από ποιες εταιρίες αγόρασε ο καθένας και πού οφείλεται η καθυστέριση να σημειώσω ότι ο κινέζος το έστειλε σε 20 μέρες, (τη μέρα που το ταχυδρόμισε μου έστειλε και φωτογραφία του δέματος με τα στοιχεία μου), μάλλον στην Ολλανδία κολλάει το πράμα για πολλές μέρες - σε μένα πήρε συνολικά 50 μέρες από την παραγγελία με το καλό να παραλάβετε όλοι όσον αφορά στις εντυπώσεις ..... θετικές απλό και όμορφο θα έλεγα, στιβαρό με καθαρές γραμμές, βαρύ, αντρικό γρήγορο και φιλικό με ξένισε λίγο η διαδικασία μέχρι να βάλω τη SIM γιατί είχα τη μεγάλη και χρειάστηκε κόψιμο, άσε που δεν άνοιξα με ευχέρεια τη θήκη της, καθώς ανοίγει όπως βγάζουμε τα μπλοκαρισμένα CD με το συνδετήρα :) ήδη κατέβασα 5-6 εφαρμογές και όλα τσουλάνε καλά τα κυκλάκια της φωτογραφικής Μανόλη δεν τα βρήκα ακόμα ακόμα, άσε που το F5 κοιμάται τώρα μιας και το αρχικό 60% της μπαταρίας έγινε 1% από το ψάξιμο και τα κατεβάσματα πιστεύω ότι είναι μια καλή αγορά που την αξίζουμε όλοι μας ;) Edited December 9, 2015 by mikeofthrace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts