Jump to content

Doogee F5

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Λίγο με μπερδέψατε. (1) Τελικά ποιο μαγαζί δέχεται αγορά με paypal? (2) Και βασικά η paypal κάπου διάβασα ότι δέχεται πλέον μέσω χρεωστικών καρτών ελληνικών τραπεζών τις αγορές? Σωστά? Λόγω των capital controls είχε μπλοκάρει τις ελληνικές κάρτες. (3) Επειδή στο παρελθόν ψώνιζα μόνο από ebay απ' ότι κατάλαβα το vickymall, το banggood και fasttech εμπιστεύομαστε τελικά? Συγγνώμη που σας ζάλισα

Απο vickymall, banggood πάρε ανεπιφύλακτα. Εγώ τελευταία αγορά έκανα απο gearbest δεν είχα κάποιο πρόβλημα, παρ' όλ'αυτά και τα 3 δέχονται paypal. Εγώ το paypal το έχω συνδεδεμένο με την κάρτα μου και κάνω κανονικές αγορές πλέον...

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

με γεια

Αντε γραψε εντυπωσεις και να μοιραζομαστε τις ερωτησεις....χαχαχα!!!

Όσον αφορά για την συσκευασία της εταιρείας. Πολύ ωραία κούτα που περιλαμβάνει 2 μεμβράνες και μια πλαστική θήκη (όχι σιλικόνηTo πακετάρισμα απ το gearbest απαράδεκτο για κινητό. ¨Ημουν προετοιμασμένος και είχα πληρώσει ασφάλεια μεταφοράς, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να την χρησιμοποιήσω.

Δόμιση μέρες που το έχω κατάλαβα τα εξής : Το κινητό έχει καλό wifi. Η κάμερα απλά τα σπάει για τα λεφτά του, πολύ καλή ποιότητα. Η μπροστινή κάμερα αξιόλογη με φλας ! To fingerprint sensor προσπαθώ ακόμα να το μάθω. Είναι το πρώτο μ κινητό με αυτήν την ιδιότητα. Το πλαίσιο είμαι μεταλικό με καπάκι πλαστικό (αξίζει για ελλάδα γιατί θα ανέβαζε θερμοκρασίες) καλής ποιότητας. Μπαταρία μέτρια προς καλή (δεν έχω καταλάβει επειδή όλο ασχολούμαι). Καλή ταχύτητα παρόλο που χει μάπα επεξεργαστή βοηθάει πολύ τα 3 Giga RAM.

Άσχετο Black Friday σήμερα οι κινέζοι απ'οτι κατάλαβα τις παλιατζούρες βγάζουν για σκότωμα τα άλλα ίδιες τιμές....

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πλαίσιο είμαι μεταλικό με καπάκι πλαστικό (αξίζει για ελλάδα γιατί θα ανέβαζε θερμοκρασίες) καλής ποιότητας.

Άσχετο Black Friday σήμερα οι κινέζοι απ'οτι κατάλαβα τις παλιατζούρες βγάζουν για σκότωμα τα άλλα ίδιες τιμές....

Aν ήταν όλο μεταλικό θα χες καλύτερες θερμοκρασιες αλλα χειροτερο σήμα.

Black Friday ειναι η άλλη παρασκευή σε μια βδομάδα

Απο vickymall, banggood πάρε ανεπιφύλακτα. Εγώ τελευταία αγορά έκανα απο gearbest δεν είχα κάποιο πρόβλημα, παρ' όλ'αυτά και τα 3 δέχονται paypal. Εγώ το paypal το έχω συνδεδεμένο με την κάρτα μου και κάνω κανονικές αγορές πλέον...

Ευχαριστώ φίλος

............Επίσης καμία θήκη σιλικόνης προκοπή που να προστατεύει τον φωτογραφικό φακό έχεις δει πουθενά.

επιτέλους η πρώτη που βρίσκω εδώ-> http://www.ebay.com/itm/New-Soft-TPU-Silicone-Case-for-Doogee-F5-Back-Shell-Protective-Skin-Cover-/262152098572?hash=item3d097b930c:g:ai0AAOSwLzdWTsYI

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσον αφορά για την συσκευασία της εταιρείας. Πολύ ωραία κούτα που περιλαμβάνει 2 μεμβράνες και μια πλαστική θήκη (όχι σιλικόνηTo πακετάρισμα απ το gearbest απαράδεκτο για κινητό. ¨Ημουν προετοιμασμένος και είχα πληρώσει ασφάλεια μεταφοράς, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να την χρησιμοποιήσω.

Δόμιση μέρες που το έχω κατάλαβα τα εξής : Το κινητό έχει καλό wifi. Η κάμερα απλά τα σπάει για τα λεφτά του, πολύ καλή ποιότητα. Η μπροστινή κάμερα αξιόλογη με φλας ! To fingerprint sensor προσπαθώ ακόμα να το μάθω. Είναι το πρώτο μ κινητό με αυτήν την ιδιότητα. Το πλαίσιο είμαι μεταλικό με καπάκι πλαστικό (αξίζει για ελλάδα γιατί θα ανέβαζε θερμοκρασίες) καλής ποιότητας. Μπαταρία μέτρια προς καλή (δεν έχω καταλάβει επειδή όλο ασχολούμαι). Καλή ταχύτητα παρόλο που χει μάπα επεξεργαστή βοηθάει πολύ τα 3 Giga RAM.

το finger sensor πως το εκανες setαρισμα ??

Αφησες το δαχτυλο επανω και το διαβασε ή το βαζεις και το σηκωνεις μερικες φορες μεχρι να το διαβασει???

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω την παρηγγειλα κιολας....φαινεται πως ανοιξε και το paypal για την ελλαδα

Προλαβετε γιατι δεν εχει πολλες...ειναι λιγο ακριβη αλλα μπροστα στην προστασια του κινητου χαλαλι

Ευχαριστω πολυ..

εγω την παρηγγειλα κιολας....φαινεται πως ανοιξε και το paypal για την ελλαδα

Προλαβετε γιατι δεν εχει πολλες...ειναι λιγο ακριβη αλλα μπροστα στην προστασια του κινητου χαλαλι

Ευχαριστω πολυ..

μέχρι χθες είχε πουλήσει 2 (η μια εξ αυτών η δικιά μου) απο τις 10 που είχε

τώρα έχει 2 ... και σε λίγο μάλλον καμία !

Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει βγάλει σιλικόνη άλλη εταιρία για ένα κντ με τόσο μεγάλη ζήτηση !

μέχρι χθες είχε πουλήσει 2 (η μια εξ αυτών η δικιά μου) απο τις 10 που είχε

τώρα έχει 2 ... και σε λίγο μάλλον καμία !

Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει βγάλει σιλικόνη άλλη εταιρία για ένα κντ με τόσο μεγάλη ζήτηση !

η doogee γενικοτερα δεν βγαζει θηκες σιλικονης...μονο για το x5 εβγαλε και για το 550 νομιζω

Δεν ξερω το γιατι αλλα δεν πειραζει...αφου βρεθηκε αυτη την πηρα και θα ειμαι οκ

Αφησες το δαχτυλο επανω και το διαβασε ή το βαζεις και το σηκωνεις μερικες φορες μεχρι να το διαβασει???

Πήγαινε ρυθμίσεις-> Ασφάλεια->Ασφάλεια οθόνης-> Κλείδωμα οθόνης-> fingerprint και σου χει οδηγίες...

Πήγαινε ρυθμίσεις-> Ασφάλεια->Ασφάλεια οθόνης-> Κλείδωμα οθόνης-> fingerprint και σου χει οδηγίες...

το ξερω οτι ειναι εκει η ρυθμιση

Και οι οδηγιες ειναι να βαλεις εκει το δαχτυλο σου ...

Εσυ ετσι το εκανες???

Εβαλες το δαχτυλο σου μια φορα και σου διαβασε το αποτυπωμα....ή το πηρες και το ξαναεβαλες πεντε εξι φορες μεχρι να κοκκινισει ολο το αποτυπωμα???

Αυτο ρωταω..

Μηπως μπορει κανεις που εχει παραλαβει το f5 να με βοηθησει. Το παραγγειλα μεσω baggood. Αυτην την στιγμη ειναι στην ολλανδια με ενδειξη (Normal Tracking) απο τις 20/11. Οταν θα το στειλουνε στην Ελλαδα η ενδειξη Not Found θα φυγει και θα γινει διαφορετικη ?

Μηπως μπορει κανεις που εχει παραλαβει το f5 να με βοηθησει. Το παραγγειλα μεσω baggood. Αυτην την στιγμη ειναι στην ολλανδια με ενδειξη (Normal Tracking) απο τις 20/11. Οταν θα το στειλουνε στην Ελλαδα η ενδειξη Not Found θα φυγει και θα γινει διαφορετικη ?
θα φυγει...μην βιαζεσαι..σε λιγες μερες θα σου βγαλει "the item is preadvised for greece"...και μετα θα φτασει ολλανδια και μετα ελλαδα..

θα φυγει...μην βιαζεσαι..σε λιγες μερες θα σου βγαλει "the item is preadvised for greece"...και μετα θα φτασει ολλανδια και μετα ελλαδα..

δηλαδη δεν ειναι ολλανδια ακομα ?

δηλαδη δεν ειναι ολλανδια ακομα ?
οχι ...οταν φτασει θα σου το πει...

Κατεβασε ενα tracking προγραμμα και θα το παρακολουθει μονο του και θα σε ενημερωνει σε καθε αλλαγη..

οχι ...οταν φτασει θα σου το πει...

Κατεβασε ενα tracking προγραμμα και θα το παρακολουθει μονο του και θα σε ενημερωνει σε καθε αλλαγη..

Επειδη ειμαι ασχετος σε αυτο που μου γραφεις μπορεις να μου υποδειξεις κατι.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.Ειχα την εντυπωση οτι το δεμα μου ειχε φτασει στην ολλανδια

Επειδη ειμαι ασχετος σε αυτο που μου γραφεις μπορεις να μου υποδειξεις κατι.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.Ειχα την εντυπωση οτι το δεμα μου ειχε φτασει στην ολλανδια[/

Trackchecker mobile απο το google play

Επειδη ειμαι ασχετος σε αυτο που μου γραφεις μπορεις να μου υποδειξεις κατι.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.Ειχα την εντυπωση οτι το δεμα μου ειχε φτασει στην ολλανδια

Trackchecker mobile απο το play store

σε μενα απο 15/11 γράφει import (Item arrived at country of destination). Πόσο καιρο μπορει να κανουν τα ελτα?

σε μενα απο 15/11 γράφει import (Item arrived at country of destination). Πόσο καιρο μπορει να κανουν τα ελτα?

Το θεμα ειναι να γραψει το site των ελτα "ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ " μετα ολα γινονται γρηγορα...

Εβαλες το δαχτυλο σου μια φορα και σου διαβασε το αποτυπωμα....ή το πηρες και το ξαναεβαλες πεντε εξι φορες μεχρι να κοκκινισει ολο το αποτυπωμα???

Αυτο ρωταω..

Μάνο απο όσα βιντεάκια έχω δει, η διαδικασία είναι να βάλεις το δάκτυλό σου τόσες φορές όσες χρειάζεται ώστε ο σενσορας πίσω να "διαβάσει" όλο το δακτυλικό σου αποτύπωμα (όλο το πλάτος).

δλδ ... κάθε φορά που θα πατάς να είναι διαφορετικό σημείο του δάκτυλου (όχι πάντα το ίδιο σημείο)...

...και θα πρέπει να κοκκινίσει η εφαρμογή για να λειτουργεί σωστά .

Δες ένα βιντεάκι εδώ->

... (στο 2,24 λεπτό) ... υπάρχουν πολλά εδώ -> https://www.youtube.com/results?search_query=DOOGEE+F5++fingerprint :)

Το θεμα ειναι να γραψει το site των ελτα "ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ " μετα ολα γινονται γρηγορα...

οντως στα ελτα δεν το γράφει, αλλα τοσες μέρες που ειναι στην ελλαδα τι ακριβως κάνουν. Ακομα απο τους σακους τα βγαζουν?

RS362277165NL

Registered

Netherlands

(Normal Tracking)to

Greece

(Web Error)2015-11-20 04:05, The item is pre-advised Αυτα μου γραφει η σελιδα που μου ανοιγει το track απο το baggood.Ενας φιλος απο εδω μεσα μου εγραψε οτι δεν εχει φτασει ακομα στην ολλανδια το δεμα.

RS362277165NL

Registered

Netherlands

(Normal Tracking)to

Greece

(Web Error)2015-11-20 04:05, The item is pre-advised Αυτα μου γραφει η σελιδα που μου ανοιγει το track απο το baggood.Ενας φιλος απο εδω μεσα μου εγραψε οτι δεν εχει φτασει ακομα στην ολλανδια το δεμα.

το track number ειναι λαθος ...τσεκαρε το και γραψε το σωστο...

Εχει βρει καποιος πως μπορουμε να μεγαλώσουμε τους χαρακτήρες στα μηνύματα(οχι γραμματοσειρά) γιατι στο δευτερο γραμμα οι διαθεσιμh χαρακτήρες για να μην υπερβω το πρωτo μηνυμα ειναι 69,ξερει καποιος η μονο εγω εχω αυτο το προβλημα...Οπως κ με το αποτυπωμα ενω το εχω σκαναρει ολο δεν το εχω δει σε λειτουργια γτ καθε φορα που βαζω αυτο σαν ξεκλείδωμα οθονης μου βγαζει καθε φορα κωδικο κ οχι αποτυπωμα ασχεετα αν ειναι αυτο επιλεγμενο

το track number ειναι λαθος ...τσεκαρε το και γραψε το σωστο...

Εχεις απολυτο δικιο. Η βιασυνη βλεπεις......Το σωστο track nanber RS362277165NL

Edited by skordasdim