Jump to content

Doogee F5

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι κάτι συγκεκριμένο. Ας πούμε την γνώμη σου γενικά. Είναι καλό γιατί.... Είναι κακό σε αυτό το σημείο.... Είναι όντως τόσο τούμπανο; Η υπέρ διαφημισμενο;

Για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτην την κατηγορια

Δεν εχω βρει κατι το οποιο να πω οτι υστερει

Αν θελω να βρω κατι ειναι οτι δεν παιρνει δυο sim και sd μαζι και οτι το finger id ειναι σε λαθος μερος...θα το προτιμουσα μπροστα...

Και το χαμηλο score στο antutu 33500 για τα κυβικα του...

Αυτα..

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εν τω μεταξύ μόλις είδα ανακοίνωση στο fb της ελληνικής αντιπροσωπίας στα 239 ευρώ! Πολλά δεν είναι;

Από μπαταρία πως παει;
με την χρηση που το κανω εγω ...πολυ οθονη αναμμενη συνεχεια ιντερνετ fb email και αρκετο παιχνιδι ...μια μερα ανετα...

Για δωσε το link απο την αντιπροσωπεια...

Εν τω μεταξύ μόλις είδα ανακοίνωση στο fb της ελληνικής αντιπροσωπίας στα 239 ευρώ! Πολλά δεν είναι;

Η "ΟΕΒΕ electric Hellas sa" λέει στο FB (αναφερόμενη στο F5) "Αν δεν υπήρχε ο ΦΠΑ, τόσο θα ήταν... Ή σύγκριση που κάνετε σχετικά με την Κίνα είναι ότι όλες οι τιμές στα κινέζικα e-commerce δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ.... Φυσικά δεν καλύπτεται και καμία εγγύηση στην Ελλάδα, άρα μιλάμε για ίδιες τιμές στην πράξη"...

δλδ μας δουλεύουν ???

επίσης βλέπω ότι αναφέρονται συχνότατα στο φόρουμ μας εδώ ! ,,, άρα διαβάζουν αυτά που γράφουμε και εξακολουθούν να μας δουλεύουν !!!

ΚΥΡΙΟΙ :

1) ας υποθέσουμε ότι η τιμή από κίνα δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ ... ... ας προσθέσουμε το 23% λοιπόν ... πόσο βγαίνει ??? (μήπως αισχροκερδήτε ?) το ίδιο πράγμα με 100% διαφορά στην τιμή αυτό μου λέει εμένα !!!

2) ΓΙΑΤΙ αυτό το "Φυσικά δεν καλύπτεται και καμία εγγύηση στην Ελλάδα" ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ δεν το κατάλαβα !!!

.................... ααα ξέχασα ... στην Ελλάδα βρισκόμαστε :X

Ήθελα να'ξερα πόσοι θα αγοράσουν ένα προϊόν απο την Ελλάδα με 239€, όταν "απ'έξω" έχει 120€ περιλαμβανομένων μεταφορικών (και σε λίγο φθηνότερα ?)

Τώρα θα μου πείτε .... αν περιμένω απάντηση ε ? :lol:

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

Δεν το έχουν ακόμα στο eshop τους. Αναμένεται λένε. Μόνο ανακοίνωση στο fb
οκ την ειδα....οι τιμες ειναι τρελες!!!

Ναι, αλλα δε θα αναγκαστεις να παρεις αλλο ενα στην ιδια τιμη, για να καλυψεις ενδεχομενη βλαβη του πρωτου..? Αρα να τη η ιδια τιμη!

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Η "ΟΕΒΕ electric Hellas sa" λέει στο FB (αναφερόμενη στο F5) "Αν δεν υπήρχε ο ΦΠΑ, τόσο θα ήταν... Ή σύγκριση που κάνετε σχετικά με την Κίνα είναι ότι όλες οι τιμές στα κινέζικα e-commerce δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ.... Φυσικά δεν καλύπτεται και καμία εγγύηση στην Ελλάδα, άρα μιλάμε για ίδιες τιμές στην πράξη"...

δλδ μας δουλεύουν ???

επίσης βλέπω ότι αναφέρονται συχνότατα στο φόρουμ μας εδώ ! ,,, άρα διαβάζουν αυτά που γράφουμε και εξακολουθούν να μας δουλεύουν !!!

ΚΥΡΙΟΙ :

1) ας υποθέσουμε ότι η τιμή από κίνα δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ ... ... ας προσθέσουμε το 23% λοιπόν ... πόσο βγαίνει ??? (μήπως αισχροκερδήτε ?) το ίδιο πράγμα με 100% διαφορά στην τιμή αυτό μου λέει εμένα !!!

2) ΓΙΑΤΙ αυτό το "Φυσικά δεν καλύπτεται και καμία εγγύηση στην Ελλάδα" ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ δεν το κατάλαβα !!!

.................... ααα ξέχασα ... στην Ελλάδα βρισκόμαστε :X

Ήθελα να'ξερα πόσοι θα αγοράσουν ένα προϊόν απο την Ελλάδα με 239€, όταν "απ'έξω" έχει 120€ περιλαμβανομένων μεταφορικών (και σε λίγο φθηνότερα ?)

Τώρα θα μου πείτε .... αν περιμένω απάντηση ε ? :lol:

Εγω παντως τους πηγα ενα dg310 που καηκε το ακουστικο του και μου το επισκευασαν 6 €

Απο κινα το ειχα φερει πριν το κανουν εισαγω οι ιδιοι

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, αλλα δε θα αναγκαστεις να παρεις αλλο ενα στην ιδια τιμη, για να καλυψεις ενδεχομενη βλαβη του πρωτου..? Αρα να τη η ιδια τιμη!

Οχι δεν θα αναγκαστεις

Ειναι πολυ καλα και δεν παθαινουν τιποτα εκτος αν το σπασεις...και παλι εκει φερνεις απο κινα ανταλλακτικα και το επισκευαζεις

3 doogee dg310

2 doogee x5

1 doogee f5

Δουλευουν αψογα...

Όντως αυτή η καραμέλα με την εγγύηση κούρασε. Δεν έχουν καταλάβει ότι υπάρχει χρυσός στην αγορά κινητών. Αν ένας αντιπρόσωπος έφερνε όλα αυτά τα καλούδια σε ανταγωνιστικες τιμές, εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα από Κίνα. Όταν όμως βλέπω εν έτει 2015 που έχει ίντερνετ και η κουτσή Μαρία ότι υπάρχει χάσμα τιμών, χαμένος θα βγει ο εδώ αντιπρόσωπος όχι εγώ.

Υπάρχουν πόσες συσκευές doogee xiaomi letv (το εκθειαζει ο mythozz), κλπ και ένας δεν μπορεί να τις φέρει;

Edited by skatzivas

Εδω που τα λεμε δε μπορει να ειναι ποτε ανταγωνιστικη η τιμη. Μια λογικη τιμη με ΦΠΑ και κερδος, θα ηταν 215€ για το F5, κιαυτο με δεδομενο οτι το παιρνει στην ιδια τιμη με εμας, πραγμα δυσκολο, επομενως θα επρεπε να ειναι καπου 190-200€ η τιμη του και να μην αισχροκερδει. Δεν ξερω για σας, αλλα εγω και παλι απο Κινα θα το επαιρνα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εδω που τα λεμε δε μπορει να ειναι ποτε ανταγωνιστικη η τιμη. Μια λογικη τιμη με ΦΠΑ και κερδος, θα ηταν 215€ για το F5, κιαυτο με δεδομενο οτι το παιρνει στην ιδια τιμη με εμας, πραγμα δυσκολο, επομενως θα επρεπε να ειναι καπου 190-200€ η τιμη του και να μην αισχροκερδει. Δεν ξερω για σας, αλλα εγω και παλι απο Κινα θα το επαιρνα
συμφωνω..και εγω μαζι σου ειμαι

Αν εσύ το πήρες 120 ευρώ από κινεζο eshop σημαίνει ότι αυτός κερδίζει. Δεν πουλάει για να είμαστε εμείς μάγκες. Άρα το έχει αποκτήσει σε μικρότερο κόστος σαν συσκευή.

Επίσης με ασφάλεια υποθέτουμε ότι αφού αναλαμβάνει κάποιος την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεια θα το πάρει σε κάποια προνομιακή τιμή, ίσως και καλύτερη από το κινεζο eshop. Τα μεταφορικά για Ελλάδα με μαζική αποστολή μου είναι άγνωστο αλλά θεωρώ ότι δεν είναι πολλά.

Έχω την γνώμη λοιπόν ότι είναι ακριβό στα 239 ευρώ.με μια άλλη τιμή θα ενισχύα τον εδώ αντιπρόσωπο. Με αυτήν δύσκολο

Αν εσύ το πήρες 120 ευρώ από κινεζο eshop σημαίνει ότι αυτός κερδίζει. Δεν πουλάει για να είμαστε εμείς μάγκες. Άρα το έχει αποκτήσει σε μικρότερο κόστος σαν συσκευή.

ΕΤΣΙ !

... βάζω στοίχημα ότι η τιμή αγοράς ενός "F5" (πχ) χονδρικής από το εργοστάσιο δεν είναι πάνω από 90€ ...

Οπότε μέχρι τα 120€ ο κινεζομαγαζάς έχει βγάλει το κέρδος του, τα μεταφορικά του κλπ ...

Με ποια λογική το Ελληνικό μαγαζί φτάνει την τιμή στα 239€ ???

...αν μου έλεγε μια λογική τιμή , ΝΑΙ θα το σκεφτόμουν να το πάρω απο εδώ ...

Παιδιά, το έχει και το ebay. Ποιά η γνώμη σας;

Τη γνώμη μας .... για να το αγοράσεις απο το ebay ?

Για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτην την κατηγορια

Δεν εχω βρει κατι το οποιο να πω οτι υστερει

Αν θελω να βρω κατι ειναι οτι δεν παιρνει δυο sim και sd μαζι και οτι το finger id ειναι σε λαθος μερος...θα το προτιμουσα μπροστα...

Και το χαμηλο score στο antutu 33500 για τα κυβικα του...

Αυτα..

Αν και πιστεύω σε λίγες ημέρες θα το έχω στα χέρια μου και θα έχω προσωπική άποψη με τρώει να ρωτήσω.

Γιατί προκύπτει τόσο χαμηλό σκορ;;;;; Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν το δικαιολογούν

Πρόσφατα δοκίμασα το redmi note 2 ενός φίλου και έβγαλε 45.000 χοντρικά, και μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί εκτός του επεξεργαστή στα υπόλοιπα το redmi note 2 υστερεί. Μήπως φταίει καμία rom και το πνίγει;

και εγω απο εκει το περιμενω μρ αγορα απο 6 /10 κ βρισκεται στην Ολλανδια απο 2015-11-08 22:38

NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT(https://www.17track.net)

για κοιτα κ εδω http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx να δεις μηπως εχει ερθει Ελλαδα .Εμενα γραφει το ιδιο βεβαια απο τοτε ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 08-11-2015 22:38 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το παρέλαβε κανείς με Ολλανδικό ταχυδρομείο για να μας πεί αν βάζουν ακόμα εκείνο το κόκκινο καρτελάκι που λέει ότι δεν προέρχεται από χωρά της ΕΕ;

Εμένα κολλημένο στην Ολλανδία εδώ και 5 μέρες

2015-11-05 01:49

The item is on transport to the country of destination

και εγω απο εκει το περιμενω μρ αγορα απο 6 /10 κ βρισκεται στην Ολλανδια απο 2015-11-08 22:38

NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT(https://www.17track.net)

για κοιτα κ εδω http://www.elta.gr/el-gr/%...%BF%CF%85.aspx να δεις μηπως εχει ερθει Ελλαδα .Εμενα γραφει το ιδιο βεβαια απο τοτε ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 08-11-2015 22:38 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

που το ειδες? 673 alert εχει......

http://www.banggood.com/DOOGEE-F5-5_5-inch-4G-LTE-3GB-RAM-MTK6753-Octa-core-Smartphone-p-993187.html

Εμένα μου το "δίνει" ως Buy it now (in stock).

Μήπως σου δίνει για το χρυσό, το alert?

me paan71

εκανα λαθος συγνωμη. δεν μπορω να πληρωσω με paypal

Προσωπικά το αποφεύγω να πληρώνω με κάρτα και δεν το έχω κάνει ποτέ με κινέζους ebay κλπ, αλλά το BB έχω διαβάσει ότι δέχεται και απευθείας.

Όμως στο ξαναλέω, αν και το Banggood είναι για εμένα από τα πιο έμπιστα, προσπάθησε να κάνεις την αγορά μόνο με paypal να είσαι καλυμένος από παντού.

me paan71

Το Banggood σήμερα αρχίζει να στέλνει, μίλησα στο chat για την παραγγελία από 7 Οκτωβρίου και μου είπαν σε 24h θα φύγει!!!