Jump to content

Doogee F5

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

από χρώματα πως το βλέπεται παίδες ? ...

το χρώμα της σαμπάνιας (πχ) θα το βλέπατε σαν "γυναικείο" ?

το σκούρο γκρι είναι πιο καλό ? (μάλλον προς αυτό κλείνω) ...

,,,τωρα θα μου πείτε είναι θέμα γούστου ... :p

καλημερα

Το σκουρο γκρι δεν ειναι και τοσο σκουρο οποτε προσοχη...

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω fast charge δεν καταφερα να κανω...δοκιμασα και με αλλον φορτιστη και κανει το ιδιο

Στη μιση ωρα ηταν 30%

Aν έχεις πολύμετρo μέτρα να δεις πόσα Α βγάζει ο φορτιστής. Αφου έχεις και αλλο φορτιστή fast charge, φανταζομαι ότι έχεις και άλλο κινητό που φορτίζει γρήγορα. Δοκίμασε σε αυτό το φορτιστή του doogee

Aν έχεις πολύμετρo μέτρα να δεις πόσα Α βγάζει ο φορτιστής. Αφου έχεις και αλλο φορτιστή fast charge, φανταζομαι ότι έχεις και άλλο κινητό που φορτίζει γρήγορα. Δοκίμασε σε αυτό το φορτιστή του doogee

Δεν ειναι fast ο αλλος φορτιστης ...απλα ειναι 2Α

Δεν ειναι fast ο αλλος φορτιστης ...απλα ειναι 2Α

απο τη στιγμή που γραφει 5v, 2A ειναι fast charge

νομιζω πως δεν ειναι ετσι τα πραγματα...δειτε λιγο στο banggood το doogee homtom εκει δινει charger 9v /3a

Δικιο έχεις.Για το homtom ht6 στο βίντεο παρουσίασης δείχνει φορτιστή με έξοδο 5v/7v/9v 2A

Δοκίμασε με την εφαρμογή ampere πόσα ampere σου δείχνει.Δεν είναι 100% αξιόπιστο αλλά θα δώσει μια ιδέα για το τι παίζει.

Δεν φτάνει μόνο να είναι 5V/2A,

Αυτός http://www.banggood.com/AC-100-240V-DC-5V-2A-USB-Power-Supply-Adapter-Charger-USEU-Plug-p-938439.html

είναι 2Α αλλά δεν υποστηρίζει fast charge.

Αυτός http://www.banggood.com/NILLKIN-EU-AC-5V-2A-USB-Charger-Adapter-For-Mobile-Phone-p-926190.html

είναι 2Α και υποστηρίζει fast charge.

παιδια χωρίς να ειμαι σιγουρος, δεν νομιζω οτι εχετε δικιο. Απο τη στιγμή που οι φορτιστες εχουν τα ιδια Α και V ειναι ακριβώς οι ιδιοι, και δεν χωρίζονται σε fast charge και μή. Απο κει και περα ειναι θέμα τηλεφωνου αν μπορει να τραβήξει τα εξτρα Α απο το φορτιστή

Δικιο έχεις.Για το homtom ht6 στο βίντεο παρουσίασης δείχνει φορτιστή με έξοδο 5v/7v/9v 2A

Δοκίμασε με την εφαρμογή ampere πόσα ampere σου δείχνει.Δεν είναι 100% αξιόπιστο αλλά θα δώσει μια ιδέα για το τι παίζει.

την εβαλα την εφαρμογη και μου διχνει μεγιστο 1510mA

http://imageshack.com/i/p8LzkElNp]http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/908/LzkElN.png[/url]

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/908/LzkElN.png

Κάτι παίζει με το λινκ της φωτό αλλά με 1510ma μέγιστο,δεν το λες αργό αρκει να το κρατάει αυτό σχεδόν σε όλη την διάρκεια της φόρτισης.Με δεδομένο λοιπόν ότι η μπαταρία ειναι 2660mah τοτε λογικά θα επρεπε να φορτίζει πληρως σε ένα δίωρο το πολύ αν σκεφτούμε ότι για προστασία της μπαταρίας και των κυκλωμάτων του κινητού,απο ενα ποσοστό και μετά θα φορτίζει σταδιακά πιο αργά μέχρι να μηδενίσει. Edited by bbbb

Κάτι παίζει με το λινκ της φωτό αλλά με 1510ma μέγιστο,δεν το λες αργό αρκει να το κρατάει αυτό σχεδόν σε όλη την διάρκεια της φόρτισης.Με δεδομένο λοιπόν ότι η μπαταρία ειναι 2660mah τοτε λογικά θα επρεπε να φορτίζει πληρως σε ένα δίωρο το πολύ αν σκεφτούμε ότι για προστασία της μπαταρίας και των κυκλωμάτων του κινητού,απο ενα ποσοστό και μετά θα φορτίζει σταδιακά πιο αργά μέχρι να μηδενίσει.
ετσι ακριβως γινεται....τωρα που ειναι στο 95% μου δινει 500 ma

Τελος παντων εμενα δεν με ενοχλει ....

Για πληρη φόρτιση πόση ώρα θέλει τελικά; Και πόσες ώρες χρήση οθόνης βγάζει;

Για πληρη φόρτιση πόση ώρα θέλει τελικά; Και πόσες ώρες χρήση οθόνης βγάζει;

Δυομιση ωρες περιπου

Εμενα μου μια μερα με φουλ ιντερνετ για οθονη ειδικα δεν ξερω να σου πω

"Χτυπά κι άλλο".

Έλα Μανο, πες μας τον "δράκο".

Δεν μπορεί κάποιο ψεγάδι θα έχεις βρει.

Για την δουλειες που κανω μαζι του ειναι αψεγαδιαστο για μενα προς το παρον...

Επαθα πλακα κι εγω με το φλας γιατι δεν το λεει πουθενα και κανενας ...και να φανταστεις το ανακαλυψε ο γιος μου τυχαια...

Εχοντας το δαχτυλο μας στο finger id οταν ειμαστε μεσα στο προγραμμα της φωτο και κρατωντας το παρατεταμενα τοτε βγαζει φωτο....

Dear customer

It's appears that this model doesn't support with fast charging,the attached 5v/2a ac adaptor will charge your phone than normal.

Best regards

Αυτη ειναι η απαντηση της Doogee για το fast charging...

Αυτα τα αγγλικα τους..σκετη συγκινηση

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Dear customer

It's appears that this model doesn't support with fast charging,the attached 5v/2a ac adaptor will charge your phone than normal.

Best regards

Αυτη ειναι η απαντηση της Doogee για το fast charging...

Αφου στα χαρακτηριστικά του μοντέλου οι ίδιοι γράφουν fast charging. Σε ποιο μοντέλο το υποστηρίzουν; ;);)

Αφου στα χαρακτηριστικά του μοντέλου οι ίδιοι γράφουν fast charging. Σε ποιο μοντέλο το υποστηρίzουν; ;);)

Αν προσεξετε το διαγραμμα που δινουν καπου εκει στις εικονες με τα χαρακτηριστικα λεει οτι το 70 % το πιανει στα 100 min...για δειτε το λιγο

Προφανως εννοουν οτι με τα 2a φορτιζει πιο γρηγορα...

To everbying καθυστερει τραγικα!

παραγγελια στις 10/10....και σημερα ειναι η δευτερη φορα που μου λενε να περιμενω αλλες 15 ημερες για να το παραλαβουν!

Αν στειλει alert το banggood οτι το εχει χιονιζω το everbying και παω απο εκει.

Τουλαχιστον της γυναικας απο gearbest ειναι καθοδον.

Φιλικα

Κωστας