Zaxos7 Δημοσιεύτηκε August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 13, 2015 http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-tab-2-a7-30-arvin-tablet-7-3g-16gb-mayro/prod7520159pp/ Σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω ταμπλετ. Το έχει κανενας; αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 κι εγώ το κοιτάζω τις τελευταίες μέρες... το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) καλο,εμενα μου αρεσε, σας το συστηνω παιδια!!! Παιρνει κατευθειαν αναβαθμιση σε lolipop 5.01 Εχει lenovo laucher δε κολλαει πουθενα(δε ξερω για games) Wi-fi και συνδεσεις γρηγορες. Videakia και live streaming μια χαρα.... Ips οθονη εχει και συστημα...DOLBY Ελαφρυ,ομορφο,πολυ πολυ λεπτο,κανει κλησεις,sms μια χαρα! Θηκη ζελατινα universal ακουστικα hands free θα αγορασετε.... Α!εντυπωσιακα χρωματα εικονιδων κτλπ Το μονο μειον δε βγαζει καλες φωτο....και οτι η υποδοχη φορτισης ειναι....στο πανω μερος του ταμπλετακι! !! (θερμαινεται η οθονη σε εκεινο το σημειο κατα τη φορτιση) Edited August 27, 2015 by gathens0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Σ'ευχαριστώ φιλαράκι.. Το βρίσκω στο public 111 ευρώ... Μάλλον που θα το χτυπήσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. August 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Ευχαριστώ gathens0. Όποτε έχεις χρόνο μπορείς να μ απαντήσεις σε 2-3 ερωτήσεις; 1)Το update σε λολιποπ αξίζει να το κάνουμε ή θα δούμε τίποτα κολλήματά,μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας κλπ; 2)Εμβέλεια wifi καλή; 3) έχεις δοκιμάσει cbr αρχεία;διαβάζονται εντάξει; Είχα αυτό http://www.cube-tablet.com/cube-talk-7x-quad-core-u51gt-c4-tablet-pc-7-inch-ips-mtk8382-android-4-2-3g.html αλλα η έσπασε η οθόνη και σκέφτομαι να πάρω αλλα δεν ξερω αν έχουν ίδιο μέγεθος οθόνης.ενώ την "καθαρή" οθόνη χωρίς τα πλαισια/μπεζελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Εγώ έχω το Lenovo A7-10 Adam που είναι ίδιο με αυτό του θέματος με την μόνη διάφορα ότι δεν πέρνει sim,είναι μόνο wifi.Το ταμπλετ είναι πολύ καλό και με το lolipop είναι ακόμα πιο καλό και δεν κολλάει. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. August 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 spyrossss said: Εγώ έχω το Lenovo A7-10 Adam που είναι ίδιο με αυτό του θέματος με την μόνη διάφορα ότι δεν πέρνει sim,είναι μόνο wifi.Το ταμπλετ είναι πολύ καλό και με το lolipop είναι ακόμα πιο καλό και δεν κολλάει. Μήπως έχεις δοκιμάσει να διαβάσεις cbr?να μου πεις εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Αρχείο cbr που μπορώ να βρω; Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. August 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 spyrossss said: Αρχείο cbr που μπορώ να βρω; Τα cbr ειναι κομιξ τα βρίσκεις σε τορενταδικα,αλλά δεν ειναι ανάγκη να ασχοληθείς έλεγα αν ήξερες.ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 βρηκα στο e-shop αυτο : http://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-ideapad-a7-30-59-435838-7-ips-quad-core-16gb-wifi-bt-gps-android-44-black-p-PER.910464 η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είναι 3g. ξέρει κανείς αν δέχεται στικάκι με otg για το 3g?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts