NickName98 Δημοσιεύτηκε August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2015 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/155000-huawei-p8-lite-black-dual-sim?cmicc=skroutz Ήμουν μεταξύ αυτού και του Moto G 2014. Ποιο αξίζει καλύτερα; αυτό στον κωτσοβολο 170 ευρώ, το θεωρώ καλή προσφορά. Θέλω όμως μια γνώμη γιατί δεν είναι για εμένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Το huawei p8 lite ειναι η καλυτερη λυση σε αυτα τα λεφτα Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Tι γινετε το πειρε κανεις; Ενω το εχει σαν διαθεσιμο παω στο καλαθι και δεν με αφηνει να ολοκληρωσω τη παραγγελεια ουτε με αποστολη ουτε με παραλλαβη...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Tι γινετε το πειρε κανεις; Ενω το εχει σαν διαθεσιμο παω στο καλαθι και δεν με αφηνει να ολοκληρωσω τη παραγγελεια ουτε με αποστολη ουτε με παραλλαβη...:worry: στο καλάθι γράφει ότι εξαντλήθηκε, αυτό το κινητό τον τελευταίο καιρό παίζει την ίδια έκπτωση για πολύ λίγο διάστημα σε διάφορα καταστήματα.. περίεργο θα λεγα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Nαι πλεον το βγαζει εξαντλημενο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Και τώρα; :-P Έχουμε καμία πληροφορία για το που μπορεί να βρεθεί σε αυτά τα λεφτά; Εναλλακτική επιλογή συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone1234 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 παιδια εγω το βρηκα σε ενα καταστημα γερμανος στην αθηνα. νομιζω πλεον για να το παρεις πρεπει να παρεις σβαρνα τα μαγαζια και να ρωτας γιατι απο το internet δεν βρισκεις λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Πραγματικά όμως, μιας και το τηλέφωνο δεν είναι για εμένα, δεν θέλω να μπλεκω με τέτοιες διαδικασίες. Ουσιαστικά χρειάζομαι ένα τηλέφωνο μέχρι 200. Θα δοκιμάσω να πάρω κάνα τηλέφωνο αλλά θα ήθελα να έχω και μια εναλλακτική αν είναι εύκολο :) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone1234 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 απο ελλαδα ή εξωτερικο θα το παρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ελλάδα ΜΌΝΟ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone1234 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 επειδη εψαχνα και εγω για κινητο αλλα μονο για οκταπυρηνο ( κολλημα και αυτο ) , απο οκταπυρηνο μπορω να σου προτεινω αυτα : Huawei Honor 4C Lenovo Golden Warrior A8 Leagoo Elite 2 Meizu M1 Note Coolpad F1 BlackView Crown καποια ειναι πανω απο 200 και αλλα δυσκολα θα τα βρεις. το lenovo ειναι καλλη επιλογη και το βρισκεις ποιο ευκολα σε γνωστα καταστηματα μονο που ειναι μοντελο του 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts