paloukotis Δημοσιεύτηκε August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2015 Επεξεργαστής: INTEL CORE I7-4790K 4.00GHZ Κάρτα γραφικών: EVGA GEFORCE GTX970 FTW+ ACX 2.0+ 4GB Μνήμη: Mushkin 8GB (2X4GB) 2400MHZ SSD: Samsung 850 Evo 120GB Motherboard: GIGABYTE GA-Z97X-GAMING Τροφοδοτικό: SUPER FLOWER 550W 80plus Gold Σκληρός Δίσκος: TOSHIBA DT01ACA100 1TB DVD-R: LITEON IHAS124-14 Κουτί: AEROCOOL STRIKE-X XTREME αξιζει να αγορασω ψυχτρα η να μεινω σε ανεμιστηρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Βεβαίως και αξίζει. Σου προτείνω αυτή http://www.e-shop.gr/coolermaster-rl-s12v-24pk-r2-seidon-120v-120mm-revision-2-p-PER.642529 Με μια ματυία που έριξα στο κουτί σου χωράει Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukotis Δημ. August 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...θα μείνω ευχαριστημενος με τη συγκεκριμένη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Εννοείτε !!!! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εννοείτε !!!! καλημερα... να κανω μια ερωτηση οσο αφορα αυτη τη ψυκτρα? ξερω πως σε υδροψυκτρο συστημα αλλαζεις η ξαναγεμιζεις το ψυκτικο υγρο που υπαρχει.. σε αυτη πως μπορω να προσθεσω? ή δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα κ πρεπει να παω σε αγορα νεας ψυκτρας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts