Gregos_1592 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Ξέρετε κάποιον να ταφτιάχνει εδώ στην Αθήνα? Ψάχνοντας για service MEIZU, βρήκα μέσω : Επίσημο service για την Ελλάδα Cellcom Αργυρουπόλεως 65, ΤΚ: 164 51, Αργυρούπολη, Αθήνα Τηλ: 210 9902582 - 210 9952742 Δεν τους ξέρω, ούτε εχω πάει εκει. http://www.cellcom.gr/site/gr/partners.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 για κάθε ενδιαφερόμενο....... http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-meizu-notification-icon-fix-t3298627/post64925256#post64925256 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 για κάθε ενδιαφερόμενο....... http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-meizu-notification-icon-fix-t3298627/post64925256#post64925256 Πολύ καλό!!! Μου την έσπαγε το σήμα του άπειρου σε όλες τις ειδοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Γιά όποιον ενδιαφέρεται γιά unlock bootloader καί πέρασμα twrp ένα κατατοπιστικό βιντεάκι -έστω και Ρώσικο- λεπτομερέστατο... Στήν τελευταία εντολή γιά το φλασσάρισμα του twrp εννοείται ότι θα βάλετε την ονομασία αυτού πού έχετε κατεβάσει.... Η ευθύνη δική σας πάντα;) Edited January 23, 2016 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeLkOr169 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπερα, Το κινητο ηρθε στα χέρια μου λιγο μεσα στις γιορτες, και πριν λιγο καιρο μετα απο μια μικρη πτωση σταμάτησε να δουλευει το μεγαφωνο οποτε δεν έχω ήχο οταν με καλουν κτλ..Κατα 99% ηταν ελλατωματικο γιατι η πτωση ηταν αμελητεα... Το ειχα αγοράσει απο vickmall, αλλα θα πρεπει να το στειλω με δικα μου εξοδα αφου περασανε 30 μερες. Βεβαια 20+ μερες ηταν μονο το shipping το οποιο μετραει για αυτους.. Οποτε επειδη ξενερωσα με την παρτη τους και εχω γνωσεις και μερακι λεω να παρω ανταλλακτικο ολη την πλακετα με το μεγαφωνακι. Ωστοσο θελω πρωτα να το ανοιξω να δω μηπως απλα εφυγε καμια κολληση και ψαχνω να παρω το καταλληλο κατσιβιδι.. Εχει ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Καλησπέρα. Απο που μπορώ να κατεβάσω gapps για να το κινητό μας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miltosezio Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Kαλησπερα. Εχω την 4.5.3.2U Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω ενημερωση over the air καθως δεν υπαρχει καποια εφαρμογη η επιλογη στις ρυθμισεις. Επισης προσπαθησα να βαλω την επισημη 4.5.4I αλλα μου ελεγε οτι ειναι corrupt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerieon Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Kαλησπερα. Εχω την 4.5.3.2U Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω ενημερωση over the air καθως δεν υπαρχει καποια εφαρμογη η επιλογη στις ρυθμισεις. Επισης προσπαθησα να βαλω την επισημη 4.5.4I αλλα μου ελεγε οτι ειναι corrupt. Για να βαλεις την 4.5.4i πρεπει να κανεις αυτα τα βηματα εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6513204#post6513204 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) Kαλησπερα. Εχω την 4.5.3.2U Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω ενημερωση over the air καθως δεν υπαρχει καποια εφαρμογη η επιλογη στις ρυθμισεις. Επισης προσπαθησα να βαλω την επισημη 4.5.4I αλλα μου ελεγε οτι ειναι corrupt. Εχει απαντηθεί πολλές φορές το θέμα,τέλος πάντων...γιά να βάλεις Ι έκδοση από U η πιό απλη μέθοδος είναι η αλλαγή ID METHOD 1: REPLACING/CHANGING PHONE ID Note: This method basically turns your device into an international one and allows you to install I firmware the regular way. This method is only meant for the M1 Note, M2 (Note) and MX5. It is confirmed working on the previous mentioned models. Please, apply this at your own risk. You can always use method 2 or 3 which should be safer because they don’t ‘change’ anything. However, this method is much easier and quicker, besides it has been completed successfully numerous times. 1. Enable root or make sure you have root privileges Enable root by tapping on Settings-> Accounts-> My Flyme-> Personal settings (first option) -> System privileges and set it to open - accept disclaimer and confirm. (In Flyme 5.x system privileges is under fingerprint and security*). 2. Download and copy the correct chid. sh file to your phone ( copy to root of your device) Click to download file for M2 (mini) https://drive.google.com/f...w?pref=2&pli=1 3. (Download and) Launch an Android Shell Terminal Emulator and type the following commands su now wait until the $ sign changes in to # (it should change, if not you don’t have root (privileges). sh /sdcard/chid.sh x. This should backup your current/original phone ID, replace/change the ID, and reboot your phone. Now you should be able to install I (global) firmware the regular way, which means via an update.zip and the original Meizu recovery. After applying OTA should work too, which is not the case with methods 2 and 3. Note: If the command does not work try sh /storage/emulated/0/chid.sh instead. Side-note: if you prefer you can apply this method/command via ADB too. Edited January 25, 2016 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 H international αραγε δε θα φτασει στην 4.5.4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Επειδή το cubot s200 ενός φίλου έμεινε απο οθόνη ψάχνω ένα value for money κινητό 5" και έχω ξεχωρίσει το meizu m2 . Οι ερωτήσεις μου " είναι η meizu αξιόπιστη εταιρία, και θεωρείται ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή μου αυτό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Επειδή το cubot s200 ενός φίλου έμεινε απο οθόνη ψάχνω ένα value for money κινητό 5" και έχω ξεχωρίσει το meizu m2 . Οι ερωτήσεις μου " είναι η meizu αξιόπιστη εταιρία, και θεωρείται ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή μου αυτό το κινητό. πλέον με την εύκολη αλλαγή του id και περνώντας την Ι έκδοση στην συσκευή, είμαι πεπεισμένος ότι είναι ότι καλύτερο μπορείς να αποκτήσεις στα 100 με 110 € αυτή την εποχή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 πλέον με την εύκολη αλλαγή του id και περνώντας την Ι έκδοση στην συσκευή, είμαι πεπεισμένος ότι είναι ότι καλύτερο μπορείς να αποκτήσεις στα 100 με 110 € αυτή την εποχή Συμφωνώ και επαυξάνω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Στις 5 inches σίγουρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spetzouras Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλημέρα! Σκέφτομαι να το πάρω από Ελλάδα. Τι σημαίνει βρε παιδιά laminated display; Επίσης είμαι μεταξύ αυτού και Huawei Y6. Ψάχνω για δίκαρτο. Το Huawei έχει και τις δύο sim ενεργές (dual sim active). To Meizu πως διαχειρίζεται τις δύο κάρτες; Παράθεση Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών http://www.slf.4t.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Καλημέρα! Σκέφτομαι να το πάρω από Ελλάδα. Τι σημαίνει βρε παιδιά laminated display; Επίσης είμαι μεταξύ αυτού και Huawei Y6. Ψάχνω για δίκαρτο. Το Huawei έχει και τις δύο sim ενεργές (dual sim active). To Meizu πως διαχειρίζεται τις δύο κάρτες; αν δεν βαλεις micro sd εχεις διαθεσιμες και τις δυο sim διαφορετικα μονο την μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 έχω βάλει κάρτα μνήμης στο κινητό αλλά της εφαρμογές δεν της περνάει εκεί , τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Καλημέρα! Σκέφτομαι να το πάρω από Ελλάδα. Τι σημαίνει βρε παιδιά laminated display; Επίσης είμαι μεταξύ αυτού και Huawei Y6. Ψάχνω για δίκαρτο. Το Huawei έχει και τις δύο sim ενεργές (dual sim active). To Meizu πως διαχειρίζεται τις δύο κάρτες; Πρώτα απ'όλα το Huawei Y6 δέν είναι dual sim active αλλά dual stand-by http://www.gsmarena.com/huawei_y6-7440.php Κατά τη γνώμη μου το Meizu είναι πολύ καλύτερο τηλέφωνο 2gb ram 16 rom έναντι 1gb και 8 rom τoυ Huawei Y6 και μεγαλύτερη μπαταρία 2500 έναντι 2200 Τα μειονεκτήματα του τώρα...1) Γιά τις κάρτες αυτό που είπε ο φίλος πιό πάνω δηλ. δεν μπορείς να έχεις 2 sim καί sd.Αν θέλεις sd παίρνει μόνο μία sim(μερικοί βέβαια με πατέντα το έχουν κάνει να δουλεύει και 2 sim καί sd αλλά πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο) 2)Η ρόμ του πρέπει να ξέρεις κάτι λίγα βασικά γιά να την κάνεις international (αν δέν την έχει ήδη μέσα) Γενικά πάντως είναι καλύτερη συσκευή από το huawei Edited January 29, 2016 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να ταξινομήσουμε τις επαφές με πρώτο το επώνυμο;;; γιατί όσο και να έψαξα δεν το βρήκα και ούτε με άλλες εφαρμογές μπόρεσα να το καταφέρω.Μήπως με την 4.5.4ι της meizu έχει στρώσει γιατί ακόμα φοράω την 4.5.4ι την Ρώσικη ένεκα xposed Edited January 31, 2016 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να ταξινομήσουμε τις επαφές με πρώτο το επώνυμο;;; γιατί όσο και να έψαξα δεν το βρήκα και ούτε με άλλες εφαρμογές μπόρεσα να το καταφέρω.Μήπως με την 4.5.4ι της meizu έχει στρώσει γιατί ακόμα φοράω την 4.5.4ι την Ρώσικη ένεκα xposed Αν έχεις κάνει την ανάλογη ρύθμιση στο gmail δεν στις δείχνει ανάλογα; Τι xposed δουλεύει μια χαρά με την international Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Αν έχεις κάνει την ανάλογη ρύθμιση στο gmail δεν στις δείχνει ανάλογα; Τι xposed δουλεύει μια χαρά με την international Οτι και να του έχω κάνει δείχνει πάντα πρώτα το όνομα,στο gmail πρώτα το επώνυμο στο samsung tab πάλι πρώτα το επώνυμο στο τηλ. όχι. Από εσένα φοβήθηκα γιά την αναβάθμηση πού είχες πρόβλημα με το ξεκίνημα της συσκευής και το xposed... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Οτι και να του έχω κάνει δείχνει πάντα πρώτα το όνομα,στο gmail πρώτα το επώνυμο στο samsung tab πάλι πρώτα το επώνυμο στο τηλ. όχι. Από εσένα φοβήθηκα γιά την αναβάθμηση πού είχες πρόβλημα με το ξεκίνημα της συσκευής και το xposed... είχα γράψει ότι τελικά έφταιγε το flyme tools, το ξήλωσα και όλα οκ !!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 είχα γράψει ότι τελικά έφταιγε το flyme tools, το ξήλωσα και όλα οκ !!! Συγνώμη δεν το είχα δεί.. Στην αναβάθμιση θέλει clear data η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Συγνώμη δεν το είχα δεί.. Στην αναβάθμιση θέλει clear data η όχι; εγώ δεν είχα κάνει, άλλαξα id μου εμφάνισε την αναβάθμιση και την έκανα απευθειας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 εγώ δεν είχα κάνει, άλλαξα id μου εμφάνισε την αναβάθμιση και την έκανα απευθειας Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts