gsserv10 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Λογικά αν βρεις φορτιστή με τα ίδια αμπέρ εξόδου θα έχεις ίδιους χρόνους φόρτισης της meizu είναι 5V 1 2 Α και o άλλος που έχω 5V 1 Α, θα είμαι οκ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Λογικά αν βρεις φορτιστή με τα ίδια αμπέρ εξόδου θα έχεις ίδιους χρόνους φόρτισης της meizu είναι 5V 1 2 Α και o άλλος που έχω 5V 1 Α, θα είμαι οκ? ευχαριστώ Πιστεύω ότι θα είσαο οκ με αργότερους χρόνους φόρτισης,πιστεύω-δεν το ξέρω,δοκίμασε δεν χάνεις κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumbouni Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Λογικά αν βρεις φορτιστή με τα ίδια αμπέρ εξόδου θα έχεις ίδιους χρόνους φόρτισης ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω την 4.5.4ι,την ινδική δεν την έχω δουλέψει γιά να σου πώ ποιά είναι καλύτερη,αλλα υπάρχει 4.5.3ι (ινδική) και ρουτ από ότι είδα τώρα τελευταία,όπως και ότι υπάρχει η 4.5.4ι η ρώσικη και η Citrus(διαφορές δεν ξέρω γιά να σου πω).Οτι υπάρχει από firmware θα το βρείς εδώ: https://cloud.mail.ru/public/GUHd/3T4BQZiR1/Firmware%20I/ Δηλαδή η 4.5.4ι είναι ''εργοστασιακή'' (ας πούμε:lol:) έκδοση και όχι ρώσικη πατέντα; Επίσης μπορώ να την περάσω με την μέθοδο 3 που περιγράφεται εδώ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Δηλαδή η 4.5.4ι είναι ''εργοστασιακή'' (ας πούμε:lol:) έκδοση και όχι ρώσικη πατέντα; Επίσης μπορώ να την περάσω με την μέθοδο 3 που περιγράφεται εδώ Ευχαριστώ Μάλλον θα μπορείς με την μεθοδο 3,δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω καθώς εγώ την πέρασα με την μέθοδο 2 δηλ. με terminal.Πάντως μετά το πέρασμα της 4.5.4i έχω κάνει και την διαδικασία γιά την αλλαγή του ID,απλά πρόσεξε το sh που θα κατεβάσεις να είναι γιά το μίνι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumbouni Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Μάλλον θα μπορείς με την μεθοδο 3,δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω καθώς εγώ την πέρασα με την μέθοδο 2 δηλ. με terminal.Πάντως μετά το πέρασμα της 4.5.4i έχω κάνει και την διαδικασία γιά την αλλαγή του ID,απλά πρόσεξε το sh που θα κατεβάσεις να είναι γιά το μίνι... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 έχω την ιντερνασιοναλ ρομ αν κάνω αναβάθμιση από το flyme χάνω την ελληνική γλώσσα? στην 4.5.3.1U πόση ώρα κάνει να φορτίσει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ποιος θα παίξει πρώτος ΄΄μπάλα΄΄ ? Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον...... http://mymeizu.ru/faq/software_m2mini/os_meizu_m2mini/flyme_4_5_4/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ποιος θα παίξει πρώτος ΄΄μπάλα΄΄ ? Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον...... http://mymeizu.ru/faq/software_m2mini/os_meizu_m2mini/flyme_4_5_4/ The international firmware now dropped support for the design and application store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 The international firmware now dropped support for the design and application store Τι θέλει να πει ο ποιητής; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τι θέλει να πει ο ποιητής; Δεν έχει προσβαση το Meizu store και στο design Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Δεν έχει προσβαση το Meizu store και στο design Στο πρώτο δεν νομίζω ότι έχουμε κάποιο θέμα, για το design εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι θέλει να πει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) ποιος θα παίξει πρώτος ΄΄μπάλα΄΄ ? Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον...... http://mymeizu.ru/faq/software_m2mini/os_meizu_m2mini/flyme_4_5_4/ Συγνώμη αλλά τι διαφορά έχει από την δική μας 4.5.4ι -έχω την εντύπωση ότι μιλάμε γιά την ίδια ρομ- design νομίζω ότι εννοεί μιά εφαρμογή πού αλλάζει themes στο κινητό(προσωπικό την λέει στα Ελληνικά) εδώ την έχω αν σε ενδιαφέρει https://dl.dropboxusercontent.com/u/38087072/CustomizeCenter.apk Edited December 29, 2015 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 βλέπω πως στο σάιτ της meizu έχει μια ιντερνάσιοναλ αναβάθμιση καινούργια πως την κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 βλέπω πως στο σάιτ της meizu έχει μια ιντερνάσιοναλ αναβάθμιση καινούργια πως την κάνω ? για δώσε link Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Όντως! Πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη θα έλεγα! http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=74&type=1 Και μόλις πριν 4 ημέρες πήγα πάλι από Ι σε Α για να έχω επίσημη ROM και όχι "πειραγμένη".. Άντε πάλι να αλλάζουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 μάλιστα....και γιατί άραγε δεν μου την εμφανίζει αν και με πειραγμένο id ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 μάλιστα....και γιατί άραγε δεν μου την εμφανίζει αν και με πειραγμένο id ? Μα είναι πάλι η 4.5.4, δεν υπάρχει update ;) Η δική μου ερώτηση είναι αν απαιτείται εκ νέου η διαδικασία με το dd flashing για να περάσω εκεί από Α, μιας και αυτό είναι official update zip file.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Μα είναι πάλι η 4.5.4, δεν υπάρχει update ;) Η δική μου ερώτηση είναι αν απαιτείται εκ νέου η διαδικασία με το dd flashing για να περάσω εκεί από Α, μιας και αυτό είναι official update zip file.. τι εννοείς είναι πάλι η 4.5.4 ? , δηλαδή είναι η ίδια με αυτή που έχουμε, απλά σε επίσημη μορφή πλέον διαθέσιμη μέσω της meizu ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 τι εννοείς είναι πάλι η 4.5.4 ? , δηλαδή είναι η ίδια με αυτή που έχουμε, απλά σε επίσημη μορφή πλέον διαθέσιμη μέσω της meizu ? Προσωπικά, έτσι αντιλαμβάνομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 και πως την κάνουμε βρε παιδιά την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 και πως την κάνουμε βρε παιδιά την αναβάθμιση? μα είναι αναβάθμιση ή αυτή που ήδη έχουμε ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 μα είναι αναβάθμιση ή αυτή που ήδη έχουμε ? δηλαδή είναι 4.5.3.1U? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 δηλαδή είναι 4.5.3.1U? όχι βέβαια, αφού λέμε 4.5.4 i Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 όχι βέβαια, αφού λέμε 4.5.4 i εγώ είναι εύκολο να την περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 εγώ είναι εύκολο να την περάσω? Απο οσο λεει στις οδηγιες κατεβαζεις το update.zip και το περνας οπως περνας και τα επισημα update.Δλδ το περνας απο το pc στον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου και μεσω File explorer βρισκεις το update.zip και πατα δυο φορες πανω του και σε παει απ'ευθειας στο recovery οπου τσεκαρεις clear data και την περναει η πας στο recovery κλεινοντας το κινητο και πατωντας το power και το Volume+ μεχρι να βγει το σημα της Meizu και πας στο recovery και την περνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts