lek88 Δημοσιεύτηκε July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2015 Ένας φίλος αγορασε για το λαπτοπ του το akasa classic cooler 17" (παραθέτω και ένα εντελος τυχαίο λινκ για να δειτε ποιο λεω http://www.cosmodata.gr/product/4333/ ) Στην συσκευασία είχε μόνο τον cooler Και ενα καλώδιο σύνδεσης usb! Τίποτα άλλο! Κ έχουμε λοιπόν την εξής απορία..... Στην πίσω μερια έχει 2 υποδοχές!!!!!! Στην συσκευασία είχε 1 καλώδιο usb Στο όποιο Την μια πλευρά την συνδεεις σε μια από τις θύρες usb του λάπτοπ και την άλλη πλευρά την συνδεεις σε μια από τις 2 υποδοχές πίσω!!! Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί να έχει 2 υποδοχές πίσω?? Τις δοκιμάσαμε και δεν έχουν καμια απολύτως διαφορά. Ούτε στην ένταση από το ανεμιστηρακι ούτε πουθενά. Ξέρει κανείς? Επίσης βλέπω την ένταση του Πολύ μικρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Ίσως για να μην σου δεσμεύει την θύρα usb...μπορούν να δρουν μαζί για να έχεις μια ελευθερη.... Υπόθεση κάνω... Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Ίσως για να μην σου δεσμεύει την θύρα usb...μπορούν να δρουν μαζί για να έχεις μια ελευθερη.... Υπόθεση κάνω... Όχι γιατι για να λειτουργήσει θέλει μια θύρα usb του υπολογιστή και μια θύρα πίσω από το cooler. Τραβάει ρεύμα από τον υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 μήπως απλά να έχεις 2 παραπάνω usb στο λάπτοπ ;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 μήπως απλά να έχεις 2 παραπάνω usb στο λάπτοπ ;; Τι εννοείς ? Το θέμα μου είναι γιατί έχει 2 θύρες usb το cooler..... Δυστυχώς δεν μου επιτρέπει να βάλω φώτο εδώ να δείτε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Τι εννοείς ? Το θέμα μου είναι γιατί έχει 2 θύρες usb το cooler..... Δυστυχώς δεν μου επιτρέπει να βάλω φώτο εδώ να δείτε..... έχεις δύο επιπλέον usb .. να βάζεις στικάκια , ποντίκια κτλ .. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Τι εννοείς ? Το θέμα μου είναι γιατί έχει 2 θύρες usb το cooler..... Δυστυχώς δεν μου επιτρέπει να βάλω φώτο εδώ να δείτε..... Σκεψου το σαν usb hub. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts