Jump to content

Προβλημα mail σε όσους χρησιμοποιούν NORTON 2004-5?

jimpanourgias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και 2 μέρες που έκανα Update το norton 2004, μου εμφανίζει πρόβλημα στην αποστολή και λήψη των μαιλ μου!!! Συγκεκριμένα, και μέσω

telnet pop3.hol.gr 110 -> Login ok , failed αλλα και με

telnet pop3.otenet.gr 110 -> Login ok, failed.

Φαίνετε δλδ να συνδέετε με τον διακομιστή, αλλα μου απορίπτει αμέσως την σύνδεση. Μπαίνω απο το δίκτυο της HOL. Πιστέυω πως ο Norton μου μπλοκάρει την 110!!! Υπάρχει κ κάποιος άλλος που το παθαίνει αυτό?

Το ίδιο και σε μένα. Και στο γραφείο και στο σπίτι. Δέν είχα σκεφτεί οτι μπορεί να είναι απο το Norton! Ομως κι εγώ έκανα πρίν δυο μέρες ενημέρωση του Norton και απο τότε δέν μπορω να λάβω μηνύματα απο το yahoo ενώ απο otenet συνεχώς μου βγάζει error αλλα με αλλεπάληλες προσπάθειες τελικα τα παίρνει...

Υπάρχη λύση;

Που είναι?

Ίσως διορθωθεί το πρόβλημά σας με την αφαίρεση του e-mail protection. Αν όχι περιμένετε μήπως διορθωθεί το πρόβλημα με κανένα επόμενο update αλλιώς.... UNISTALL NORTON και βάλτε κανένα άλλο ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! ;)

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image