jimpanourgias Δημοσιεύτηκε December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2004 Εδώ και 2 μέρες που έκανα Update το norton 2004, μου εμφανίζει πρόβλημα στην αποστολή και λήψη των μαιλ μου!!! Συγκεκριμένα, και μέσω telnet pop3.hol.gr 110 -> Login ok , failed αλλα και με telnet pop3.otenet.gr 110 -> Login ok, failed. Φαίνετε δλδ να συνδέετε με τον διακομιστή, αλλα μου απορίπτει αμέσως την σύνδεση. Μπαίνω απο το δίκτυο της HOL. Πιστέυω πως ο Norton μου μπλοκάρει την 110!!! Υπάρχει κ κάποιος άλλος που το παθαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. MYCOSMOS & PANAFONET Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Το ίδιο και σε μένα. Και στο γραφείο και στο σπίτι. Δέν είχα σκεφτεί οτι μπορεί να είναι απο το Norton! Ομως κι εγώ έκανα πρίν δυο μέρες ενημέρωση του Norton και απο τότε δέν μπορω να λάβω μηνύματα απο το yahoo ενώ απο otenet συνεχώς μου βγάζει error αλλα με αλλεπάληλες προσπάθειες τελικα τα παίρνει... Υπάρχη λύση; Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Ίσως διορθωθεί το πρόβλημά σας με την αφαίρεση του e-mail protection. Αν όχι περιμένετε μήπως διορθωθεί το πρόβλημα με κανένα επόμενο update αλλιώς.... UNISTALL NORTON και βάλτε κανένα άλλο ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! ;) Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts