crazy_4 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (10 Δεκ. 2004 , 15:49) Πάντως αν βάλεις το Service PAck 2 ίσως δεις το PC σου να τα παίζει. Συμφωνώ!!! Μ@#$@#%%$#@@#α το SP2!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :!: :!: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NikTG (11 Δεκ. 2004 , 11:41) Νομίζω πως 10,5GΒ είναι παρα πολλά για το Folder των Windows... Καλύτερα να το ψάξεις μπας και είναι κάτι άλλο. Εμένα για παράδειγμα είναι μόνο 2GB και είναι από τα μεγαλύτερα που έχω συναντήσει... κι εμένα τόσο είναι αλλά δεν είναι ο μεγαλύτερος....τα έγγραφά μου είναι κάπου......5-6GB :o ;) ;) ;) ;) ;) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts