Jump to content

WinXp Pro Και CTRL+ALT+DEL στην εκκίνηση

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω στον υπολογιστή μου εγκατεστημένα τα Windows XP Professional ( αγγλική έκδοση ) με το Service Pack 2. Από το Control Panel/Administrative Tools/Local Security Policy/Security Options η επιλογή Do not require CTRL+ALT+DEL είναι Disabled (που σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητάει να πατήσω CTRL+ALT+DEL κατά την εκκίνηση). Όμως δεν ζητάει CTRL+ALT+DEL αλλά μου βγάζει την Welcome Screen και εκεί έχει το username μου (Administrator) και λέει να πατήσω πάνω σε αυτό για να ξεκινήσω. Πριν από κάποιο καιρό το είχα κάνει να ζητάει CTRL+ALT+DEL στην εκκίνηση αλλά δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ πως το είχα κάνει. Στα Windows 2000 Professional (ελληνική έκδοση με το Service Pack εγκατεστημένο) το έχω έτσι (να ζητάει δηλαδή CTRL+ALT+DEL στη εκκίνηση) αλλά και από εκεί δεν μπορώ να βγάλω άκρη και να κάνω το ίδιο στα XP. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Για να το κανεις στα Windows XP σε καθε logon session, κανε τα εξής :

1. Start, και μετα Control Panel.

2. Διπλό κλικ στο User Accounts.

3. Κλικ "Change the way users log on or off"

4. Κλικ το "Use the Welcome screen check box"

Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!!