Jump to content

βοηθεια! Προβλημα με σκανερ mustek

sokonik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηρα απο φιλο μου το σκανερ mustek 1200ub plus να κανω καποιες δουλειες με φωτο, cd με driver δεν υπαρχει και το προβλημα ειναι οτι βρηκα τον driver αλλα δεν μπορω να τον εγκαταστησω επειδη τα winμου βγαζουν σφαλμα (υποσυστημα των windows σε 16 bit - το αρχειο συστηματος δεν ειναι καταλληλο για την εκτελεση εφαρμογων ms-dos και ms windows) το εχει παθει καποιος αλλος? τι να κανω???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sokonik ( 8 Δεκ. 2004 , 18:31)

πηρα απο φιλο μου το σκανερ mustek 1200ub plus να κανω καποιες δουλειες με φωτο, cd με driver δεν υπαρχει και το προβλημα ειναι οτι βρηκα τον driver αλλα δεν μπορω να τον εγκαταστησω επειδη τα winμου βγαζουν σφαλμα (υποσυστημα των windows σε 16 bit - το αρχειο συστηματος δεν ειναι καταλληλο για την εκτελεση εφαρμογων ms-dos και ms windows) το εχει παθει καποιος αλλος? τι να κανω???

Δεν αναφέρεις πιο αρχείο είναι το πιο πιθανό είναι να είναι το autoexec.nt!Στον φάκελο των windows υπάρχει ένας φάκελος με όνομα repair εκέι βρές το αρχείο αυτό κάντο μια αντιγραφή και κάντο επικόλληση στον φάκελο system32 των windows!Αν θέλεις μπορείς επίσης να αντιγράψεις και αυτο το αρχείο απο το cd των xp και είσαι ok!

το εκανα αλλα μου βγαζει ενα παραθυρακι με κινεζικα και στο τελος της προτασης λεει shell.dll και μου βγαζει την επιλογη 'κλεισιμο' παταω και μετα μου λεει system dlls corrupt or missing και το παραθυρο κλεινει.

Ευχαριστω παντως!!