sokonik Δημοσιεύτηκε December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 8, 2004 πηρα απο φιλο μου το σκανερ mustek 1200ub plus να κανω καποιες δουλειες με φωτο, cd με driver δεν υπαρχει και το προβλημα ειναι οτι βρηκα τον driver αλλα δεν μπορω να τον εγκαταστησω επειδη τα winμου βγαζουν σφαλμα (υποσυστημα των windows σε 16 bit - το αρχειο συστηματος δεν ειναι καταλληλο για την εκτελεση εφαρμογων ms-dos και ms windows) το εχει παθει καποιος αλλος? τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 δες εδω μηπως και σε βολεψει καποιος αλλος driver Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 τιποτα! παλι το ιδιο σφαλμα βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sokonik ( 8 Δεκ. 2004 , 18:31) πηρα απο φιλο μου το σκανερ mustek 1200ub plus να κανω καποιες δουλειες με φωτο, cd με driver δεν υπαρχει και το προβλημα ειναι οτι βρηκα τον driver αλλα δεν μπορω να τον εγκαταστησω επειδη τα winμου βγαζουν σφαλμα (υποσυστημα των windows σε 16 bit - το αρχειο συστηματος δεν ειναι καταλληλο για την εκτελεση εφαρμογων ms-dos και ms windows) το εχει παθει καποιος αλλος? τι να κανω??? Δεν αναφέρεις πιο αρχείο είναι το πιο πιθανό είναι να είναι το autoexec.nt!Στον φάκελο των windows υπάρχει ένας φάκελος με όνομα repair εκέι βρές το αρχείο αυτό κάντο μια αντιγραφή και κάντο επικόλληση στον φάκελο system32 των windows!Αν θέλεις μπορείς επίσης να αντιγράψεις και αυτο το αρχείο απο το cd των xp και είσαι ok! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 το εκανα αλλα μου βγαζει ενα παραθυρακι με κινεζικα και στο τελος της προτασης λεει shell.dll και μου βγαζει την επιλογη 'κλεισιμο' παταω και μετα μου λεει system dlls corrupt or missing και το παραθυρο κλεινει. Ευχαριστω παντως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts