inactiveaccount02072015 Δημοσιεύτηκε June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2015 Γεια σε όλους! Έπεσε στα χέρια μου το Vodafone 555 Blue, ένα κινητό άκρως άχρηστο και ανούσιο. Έσπασα το άκρως "τέλειο" Turbo - X G310 που είχα και συνεπώς γύρισα στα παλιά εφεδρικά μου κινητά... Τώρα έχω την εξής θεματάρα... Ένα κινητό χωρίς Wi - Fi ή Αndroid και μόνο Facebook και χρεώσεις δεδομένων κάρτας, όσο να'ναι δεν είναι και ο,τι καλύτερο... Είμαι σίγουρος πως υπάρχει τρόπος να περαστεί Anrdoid και Wi - Fi... Αλλά ακόμα δεν έχω βρει τον τρόπο... Υπάρχει κάποιος να μου δώσει λίγο τα φώτα του ; Ευχαριστώ Υ/Σ: Εδώ είναι οι πληροφορίες του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ουτε Android,ουτε Wifi μπορεις να ''περασεις'' στο κινητο.Ειναι απλο τηλεφωνο και οχι smartphone. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount02072015 Δημ. July 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ούτε με κάποια αλλαγή ROM ή κάτι τέτοιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ούτε με κάποια αλλαγή ROM ή κάτι τέτοιο ; Μάλλον δεν ξέρεις τι είναι η ρομ κλπ.Αστο να πάει στο καλό και βρες αλλο κινητό. Δυο θεματα εχεις ανοιξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts