inactiveaccount02072015 Δημοσιεύτηκε June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2015 Γεια σε όλους! Έπεσε στα χέρια μου το Vodafone 555 Blue, ένα κινητό άκρως άχρηστο και ανούσιο. Έσπασα το άκρως "τέλειο" Turbo - X G310 που είχα και συνεπώς γύρισα στα παλιά εφεδρικά μου κινητά... Τώρα έχω την εξής θεματάρα... Ένα κινητό χωρίς Wi - Fi ή Αndroid και μόνο Facebook και χρεώσεις δεδομένων κάρτας, όσο να'ναι δεν είναι και ο,τι καλύτερο... Είμαι σίγουρος πως υπάρχει τρόπος να περαστεί Anrdoid και Wi - Fi... Αλλά ακόμα δεν έχω βρει τον τρόπο... Υπάρχει κάποιος να μου δώσει λίγο τα φώτα του ; Ευχαριστώ Υ/Σ: Εδώ είναι οι πληροφορίες του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Γεια σε όλους! Έπεσε στα χέρια μου το Vodafone 555 Blue, ένα κινητό άκρως άχρηστο και ανούσιο. Έσπασα το άκρως "τέλειο" Turbo - X G310 που είχα και συνεπώς γύρισα στα παλιά εφεδρικά μου κινητά... Τώρα έχω την εξής θεματάρα... Ένα κινητό χωρίς Wi - Fi ή Αndroid και μόνο Facebook και χρεώσεις δεδομένων κάρτας, όσο να'ναι δεν είναι και ο,τι καλύτερο... Είμαι σίγουρος πως υπάρχει τρόπος να περαστεί Anrdoid και Wi - Fi... Αλλά ακόμα δεν έχω βρει τον τρόπο... Υπάρχει κάποιος να μου δώσει λίγο τα φώτα του ; Ευχαριστώ Υ/Σ: Εδώ είναι οι πληροφορίες του κινητού με 40ΜΒ τι θες να κάνεις ακριβώς;Να βάλεις ανδροιντ και wifi;Πως;Κεραία για το wifi; Μην ασχολείσαι καθόλου.Βρες ενα μεταχειρισμένο μεχρι 50€ να κανεις την δουλειά σου. Δεν πιστευω να βρήκες το http://android-geek.org/how-to/vodafone-555-blue/ ? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount02072015 Δημ. July 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Αυτό το άρθρο είναι σκέτη φάρσα. Ναι, το βρήκα κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου, αλλά τα ξέρω τα κόλπα τους οπότε δεν χρειάστηκε να κοιτάξω τίποτε άλλο μετά από την πρώτη ROM που άνοιξα να κατεβάσω... Δεν πρόκειται να ξαναδώσω ούτε ένα 20άρικο για κινητό! Όλα είναι ψεύτικα, εύθραυστα, ελαττωματικά, ελλιπή και πολυέξοδα... Προτιμώ να κάτσω με δύο παλιά κινητά που τουλάχιστον κρατάνε, παρά με του νέου τύπου Dual Sim κινητά όπως το Turbo-X που το κράτησα με το ζόρι 2 χρόνια και μάλιστα το χρυσοπλήρωσα όταν βγήκε... Νισάφι πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 E καλά τώρα ,τα τουβλοΧ δεν τα λες και τα κάλυτερα δειγματα.Μάλλον προς αποφυγή είναι.Τοσα καταστηματα υπάρχουν που πουλάνε μεταχειρισμενα κινητά.Κάποιο θα ειναι στα χρηματά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts