frafra Δημοσιεύτηκε December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 8, 2004 Μίλαγα σήμερα με ένα παλικάρι από Ιταλία και μου είπε ότι μπαίνει ίντερνετ με ταχύτητα μεταξύ Τ1 και Τ3, με 65 ευρώ το μήνα. Επίσης μου είπε ότι ήταν στεναχωρημένος επειδή δεν του σκάβανε για να του βάλουν οπτικές ίνες.... Διαβάζω εκείνο το νέο στην Σουηδία γιαν τα 1 gb/sec και τρελαίνομαι... Θα μου πείτε χιλιοειπωμένα ρε παιδιά αυτά, αλλά δεν είναι πράγματα αυτά.... Από κάτι τέτοια φαίνεται πόσο πίσω είμαστε ρε παιδιά, όχι από την τιμή των μαρουλιών και των μπρόκολων... Γι αυτά δεν λένε τίποτα οι ειδήσεις... Και εγώ έβαλα DSL 384, πληρώνω 50 ευρώ το μήνα και χαίρομαι ο βλάκας...:confused: Βλέπω και εγώ ο κακόμοιρος ο πολίτης της Ε.Ε τον ΟΤΕ να βγάζει πρόγραμμα για επιχειρήσεις με ISDN και να το διατυμπανίζει...και την Forthnet να δίνει νέα 10μηνη προσφορά για PSTN.... Εν τω μεταξύ εν έτει 2004 ο ΟΤΕ συνεχίζει να είναι μονοπώλιο και να κάνει κουμάντο με το δικτυό του... Φοβερό..! Άμα το σκεφτείς έχει πολύ πλάκα... Και μετά απορούν γιατί ο Έλληνας έχει χαμηλή παραγωγικότητα , γιατί δεν γίνονται επενδύσεις κτλ.... Λίγο άτοπο ρε παιδιά το post αλλά ήθελα κι εγώ να βγάλω το άχτι μου... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Μαζι σου μεγαλε. Τι περιμενεις οταν ο ΟΤΕ ο οποιος εχει το μονοπωλιο στην ελλάδα και να εχει παθητικο. Ειμαστε για γέλια γαμωτο. Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalage Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 O ote eixe to monopolio..kai symfwnw pws den einai to protypo paragogikothtas,alla me to xeri sthn kardia poia allh etairia mporei na ton kontrarei me aksioseis??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Μα πως να τον κοντράρει; Καμία εταιρία δεν έχει το κεφάλαιο για να φτιάξει δικό της ενσύρματο δίκτυο (εντελώς δικό της, όχι σαν αυτό που κάνει η vivodi, που απόσο ξέρω αγοράζει το καλώδιο από τον ΟΤΕ). Η άλλη μέθοδος της "ενοικίασης" γραμμών από τον ΟΤΕ στους providers τους δίνει μικρά περιθώρια κέρδους. Και βέβαια υπήρχαν εδώ και χρόνια πολλά συμφέροντα στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω,γιατι η τελλας δεν χρησιμοποιησε τα καλωδια της δεη. . . Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αυτό είναι μία καλή απορία...ήταν μία από τις ελπίδες μου όταν έμαθα πως η Tellas θα ερχόταν στην Ελλάδα. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (12 Δεκ. 2004 , 00:10) Μα πως να τον κοντράρει; Καμία εταιρία δεν έχει το κεφάλαιο για να φτιάξει δικό της ενσύρματο δίκτυο (εντελώς δικό της, όχι σαν αυτό που κάνει η vivodi, που απόσο ξέρω αγοράζει το καλώδιο από τον ΟΤΕ). Η άλλη μέθοδος της "ενοικίασης" γραμμών από τον ΟΤΕ στους providers τους δίνει μικρά περιθώρια κέρδους. Και βέβαια υπήρχαν εδώ και χρόνια πολλά συμφέροντα στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Η Vivodi νοικιάζει τη γραμμή από τον ΟΤΕ (το LLU) δεν το αγοράζει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Eίχα την εντύπωση πως "αγόραζε" το καλώδιο . Τέσπα, το ίδιο περίπου πράμμα νομίζω... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Η vivodi (καθώς και οι Telepassport/Teledome) νοικιάζουν τον τοπικό βρόγχο του συνδρομητή από τον ΟΤΕ, οπότε και το κάνουν ότι θέλουν. Το κόστος είναι γύρω στα 10€ από ότι είδα πρόσφατα σε μια ανακοίνωση της ΕΕΤΤ. Οι άλλες εταιρίες (αλλά και η vivodi στη σύνδεση ΑΡΥΣ) δε νοικιάζουν τίποτα, απλά κάνουν αντί για εσένα την αίτηση στον ΟΤΕ και πληρώνουν αυτές τον ΟΤΕ (με τα λεφτά που παίρνουν από εσένα). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Με λιγα λογια, ολοι μας, εδω και 55 χρονια πληρωνουμε τον ΟΤΕ, που με τη σειρα του τα δεινει σε αλλους (intracom,siemens). Παντως σιγουρα τα λεφτα που δινουμε δεν αξιοποιουνται για το δικο μας συμφερον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SatLord Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Pedia iremiste. TORA IRTHE OT MULTI ISDN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to kserate???? Fantastiko!!!! he he he Oi alloi ehoun dsl gia plaka kai emeis diafimizoume to isdn. Pantos an vrethei kapoios pou tha thelei na riksei ton OTE, ohi na ton hackarei alla na ton riksei me TNT eimai mesa.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SatLord (25 Δεκ. 2004 , 01:45) Pedia iremiste. TORA IRTHE OT MULTI ISDN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to kserate???? Fantastiko!!!! he he he Oi alloi ehoun dsl gia plaka kai emeis diafimizoume to isdn. Pantos an vrethei kapoios pou tha thelei na riksei ton OTE, ohi na ton hackarei alla na ton riksei me TNT eimai mesa.... Μήπως έχεις καμία σχέση με τη φωτιά στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ στο Ναύπλιο; :whistle: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SatLord (25 Δεκ. 2004 , 01:45) Pedia iremiste. TORA IRTHE OT MULTI ISDN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to kserate???? Fantastiko!!!! he he he Oi alloi ehoun dsl gia plaka kai emeis diafimizoume to isdn. Pantos an vrethei kapoios pou tha thelei na riksei ton OTE, ohi na ton hackarei alla na ton riksei me TNT eimai mesa.... Όσον αφορά το multi-isdn, δεν είναι υπηρεσία που αφορά συγκεκριμένα το internet για να τους κατηγορήσεις για αυτό, και αντικειμενικά είναι κάτι αρκετά βολικό. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SatLord Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (25 Δεκ. 2004 , 15:07) Όσον αφορά το multi-isdn, δεν είναι υπηρεσία που αφορά συγκεκριμένα το internet για να τους κατηγορήσεις για αυτό, και αντικειμενικά είναι κάτι αρκετά βολικό. File mallon den ehies dokimasei to multi. Leitourgei akrivos opos to aplo ISDN kai den ksereis pote pios arithmos tha htipisei se pio tilefono..... Den diahorizei ta tilefona se sigkekrimenes grammes. Osoi gnostoi to eihan apla to katirgisan. Auta. Oso gia to oti einai kseftilas o OTE kai to multi den ehei shesi me to internet den pisteuo oti eho adiko. :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (25 Δεκ. 2004 , 15:07) Όσον αφορά το multi-isdn, δεν είναι υπηρεσία που αφορά συγκεκριμένα το internet για να τους κατηγορήσεις για αυτό, και αντικειμενικά είναι κάτι αρκετά βολικό. Αρκετα βολικο ειναι. Ειναι ομως και αρκετα ακριβο. Και δεν μπορω να δεχομαι την κοροϊδια του ΟΤΕ που απο τη μια κανει αυξηση στο παγιο και ταυτοχρονα απο την αλλη βγαινει με πολυδαπανες διαφημισεις και κανει προσφορες 15% και 30% (βλεπε ΟΤΕπιλογες, ΟΤΕπιχειρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts