Jump to content

huawei honor 6 vs lg g2

natal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο τις συσκευες...μια βοηθεια παρακαλω; Το κινητο το θελω κυριως για browsing. Κατοπιν σαν φωτογραφικη και σαν πλοηγο. Ποιο απο τα δυο να παρω βασει αξιοπιστιας, λιγοτερων πιθανον προβληματων, μελλοντικων update και γενικα επειδη κραταω τα κινητα τουλαχιστον 2 χρονια, ποιο θα αντεξει καλυτερα στο χρονο και θα βγαλει τα λεφτα του;;

Επειδη τα ειχα και τα 2 σου λεω με 1000% σιγουρια να προτιμησεις το g2 αν δεν σε ενδιαφερει dual sim.εξαιρετικη αυτονομια φοβερες επιδοσεις και εμφανιση.αν θες dual honor 6.

Οχι προβληματα δεν αντιμετωπισα..αυτο χρησιμοποιω τωρα..αν δεν θες 2σιμ παρε lg..trust me. Πολυ καλο το huawei αλλα το lg ειναι ενα κλικ πανω..αποψη μου φυσικα.

επειδη και εγω τα ειχα και τα δυο θα επελεγα g2 μονο για την οθονη του και τιποτε αλλο , αυτην την στιγμη εχω το honor και δε θα το εδινα με τιποτα για το g2, αυτα απο μενα

οσο περισσοτερο το ψαχνω τοσο το χειροτερο...αντικατεστησα στη λιστα το xiaomi mi4 με το huawei. Λιγο που το ψαξα ειναι καλυτετο κ παω προς τα εκει...

οσο περισσοτερο το ψαχνω τοσο το χειροτερο...αντικατεστησα στη λιστα το xiaomi mi4 με το huawei. Λιγο που το ψαξα ειναι καλυτετο κ παω προς τα εκει...

Σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο το honor , Huawei είναι μεγάλη εταιρία όπως και η xiaomi φυσικά , ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο, το xiaomi το έβγαλα εκτός από την στιγμή που είδα πόσο sar έχει, κάπου στο 1.32, ενώ το honor κάπου στο 0.40

Σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο το honor , Huawei είναι μεγάλη εταιρία όπως και η xiaomi φυσικά , ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο, το xiaomi το έβγαλα εκτός από την στιγμή που είδα πόσο sar έχει, κάπου στο 1.32, ενώ το honor κάπου στο 0.40

πολυ σημαντικο! δεν πιστευα οτι θα εχουν τοση διαφορα, ειδικα οτι το honor θα χει τοσο λιγο sar

καλησπερα παιδια...επειδη γλυκοκοιταζω και εγω το honor 6 μπορει καποιος να μου πει αν οντως αξιζει τα λευτα του??κοιταξα στο αντιστοιχο forum στις τελευταιες σελιδες και δεν καταλαβαινα τι ελεγαν σχετικα με καποιες αναβαθμισεις...το θελω αποκλειστικα για κλησεις,browsing και χαλαρο gaming...το root το σκεφτομαι μονο και μονο για να ξεφορτωθω αχρηστες εφαρμογες αλλα θα ερχονται ειδοποιησεις μετα για αναβαθμισεις ή θα πρεπει να τις περναω μονος μου???

Πολύ καλό το honor φίλε, σήμα πολύ καλό σε σχέση με κάτι αλλά κινητά, εκεί που πρώτα είχα θέμα με το σήμα ήμουν στο όριο στο honor δεν ισχύει, πολύ καλό ακουστικό ήχο, δυνατό και καθαρό, για τις κλήσεις δε θα έχεις θέμα, γενικά δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα, root εγώ δεν θα το έκανα γιατί δε χρειάζεται, όπως και δε το έχω κάνει ακόμη, 3-4 κινεζικες εφαρμογές υπάρχουν που δεν ενοχλούν καθόλου, λαγκαρισμα μηδέν, πολύ γρήγορο, το emui 3 που έχει προσωπικά μου αρέσει πολύ, μέσα στο καλοκαίρι θα πάρει και lolli, το μόνο αρνητικό για μένα είναι που αργεί λίγο η φόρτιση από το 90% και μετά, αυτά προς το παρών

Με εψησες αγρια τωρα να ξερεις...απο vickmall θα το παραγγειλω λογικα..πρεπει να προσεξω κατι???καπου διαβασα οτι υπαρχει και καποιος φορος που πληρωνεις οταν κανεις την παραγγελια...ισχυει???

απο vickvall το πηρα και εγω, σε 12 μερες ηταν σπιτι μου, εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5759481#post5759481 γραφει ποια μοντελα κανουν για την ελλαδα ,εγω πηρα το Η60-L02

Να σε ρωτησω κατι...μπηκα στο link και διαβασα τις διαφορες εκδοσεις που υπαρχουν...πως μπορω να ξερω αν το κινητο που θα παραγκειλω εχει την κανονικη rom ή την unicom???αν τους ρωτησω θα μου πουν???

δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο ενα logo που βγαζει στην αρχη, σιγα τ αυγα, εμενα δεν ειναι unicom ,πιστευω να σου πουνε αν ρωτησεις, εγω οτι ηθελα να μαθω πηρα αμεση απαντηση