Ntouris3 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ψάχνω doogee y100x για ανταλλακτικά. Aνταλακτικά εννοεϊς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisR Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Aνταλακτικά εννοεϊς; Ναι.Για την ακρίβεια θέλω οθόνη για το τηλ.της συζύγου. Αρχικά είχε σπάσει το digitizer αλλά μέχρι να έρθει από Κίνα ξαναέπεσε και έσπασε και η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ναι.Για την ακρίβεια θέλω οθόνη για το τηλ.της συζύγου. Αρχικά είχε σπάσει το digitizer αλλά μέχρι να έρθει από Κίνα ξαναέπεσε και έσπασε και η οθόνη. Δες στο skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billclio2 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Καλημερα Παρηγγηλα απο everbuying το doogee nova Y100X αλλα καποιος εκπροσωπος του μου ειπε οτι δεν υποστηριζει ελληνικα ενω στην περιγραφη του αναφερει πως εχει!!Ισχυει κατι τετοιο?? Επισης μου προτειναν να την περασουν αυτοι αλλα δεν εχω καλη εμπειρια απο κινεζικες custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts