kistos Δημοσιεύτηκε June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα στο boot των Windows 7. Έχω έναν Intel SDD και χρειάστηκε να τον βγάλω και να βάλω έναν ίδιο, ώστε να περάσω σε εκείνον τα Windows 8 για έναν φίλο. Όταν τελείωσα με τη διαδικασία και έβαλα πίσω τον δικό μου μου εμφάνισε την παρακάτω εικόνα: http://s22.postimg.org/uqr3i6jm9/20150624_123449.jpg Από ό,τι μπορώ να καταλάβω έχει μπερδευτεί το σύστημα από τα δύο Windows, ίσως επειδή μιλάμε για σκληρό ίδιας μάρκας και ίδιων προδιαγραφών. Όταν πατάω το F9 μπαίνει κανονικά στα Windows 7, αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσω αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 δοκίμασες να μπεις στο bios και να επιλέξεις το σωστό boot disk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. June 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ναι. Βασικά δεν έχω δύο σκληρούς, αλλά έναν, τον δικό μου εξ αρχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 ναι , αλλά τον έβγαλες και έβαλες άλλον (έστω και αν είναι το ίδιο μοντέλο)...ξαναμπες στο bios και επέλεξε τον δίσκο σου (δες να έχει καταχωρημένο έναν ή δύο) και κάνε save and exit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Εχεις δοκιμάσει το αυτόματο startup repair πατώντας το F8? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts