Jump to content

Ελληνοτουρκικά, Ευρωπαική Ενωση, Γκρίζοι Λύκοι , κ.α.

EchiDNA
 Κοινοποίηση

Πρέπει η Τουρκία να μπει στην Ε.Ε.;  

159 members have voted

1. 1. Πρέπει η Τουρκία να μπει στην Ε.Ε.;

• Ναι!
      13
    • Ανάλογα...
      33
    • Όχι!
      109
    • Δεν με νοιάζει...
      4

Recommended Posts

Εγώ πάντως βλέπω να την προσδένουν στο άρμα που λέγετε ΕΕ, αλλά δεν βλέπω να θέλουν να την ενσωματώσουν. Γιατί αν της πουν όχι σήμερα, η Τουρκία θα αλλάξει στρατηγική και θα απομακρυνθεί από την Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο ότι οι 10 νέες χώρες μπήκαν νωρίτερα στην ΕΕ, ότι η Ρουμανία - Βουλγαρία μπήκαν νωρίτερα, και ότι κατα πάσα πιθανότητα η Κροατία και οι χώρες των δυτικών βαλκανίων θα έχουν ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγμετεύσεις την προσεχή διετία.

• Απαντήσεις 306
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

roumania boulgaria protwn den mpika akoma ,

kai deyteron einai apo xronia se ena programma ensomatosis , tipota den epispe8fike kai tipota den egine pio grigora gia tis 2 aftes xwres, malista sizitiete na paroun kai ka8isterisi eisagogis mexri to 2008! anti 07!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Ναι ακόμα δεν μπήκαν, αλλά είναι θέμα χρόνου το πότε θα μπούν. Και γενικότερα παίζονται και άλλα παιχνίδια. Αρκετές χώρες μετα το Ευρωσύνταγμα και το σοκ της μεγάλης διεύρυνσης έγιναν ποίο αυστηρές με την Βουλγαρία και την Ρουμανία και γι αυτό θα καθυστερήσει μάλλον για ένα χρόνο η είσοδος αυτών των χωρών. Η Τουρκία πάλι ενώ το παλεύει χρόνια τώρα, ακόμα και για να ξεκινήσει τις διαδικασίες την τραβάγανε. Οι 2 αυτές χώρες απλώς ξεκίνησαν χωρίς πολλά ζορίσματα.

Ότι στην Ευρώπη δεν θέλουν την Τουρκία πλήρες μέλος δεν είναι μυστικό... η περίφημη ειδική σχέση είναι αυτό που θέλουν όλοι ώστε να την κρατήσουν σαν σύμμαχο, αλλά μην την βάλουν και στο σπίτι τους. Απλώς επειδή οι Αμερικάνοι φωνάζουν δίνουν ελπίδες. Μέσα σε 15 χρόνια θα έχουν γίνει κοσμοιστορικές αλλαγές στην ένωση... η Τουρκία θα πρέπει να προσαρμοστεί και σε αυτές...

• 10 months later...
Αμαν ρε παιδια ,δηλαδη ποιος εκλεγει την Τουρκικη κυβερνηση; Εμεις;!!!!!!

Δηλαδη αν δεν ειναι υπευθυνοι οι Τουρκοι πολιτες για την κυβερνηση τους ποιος ειναι;

Και ναι δεν τους γουσταρω,γιατι ειναι ολοι υπευθυνοι για οτι εχει συμβει στην ευρυτερη περιοχη! :mad:

Και επειδη τεθηκε και η ερωτηση,τι θα κανεις αμα δεις εναν Τουρκο; (ψευτοδιλληματα του Κ@λου!) η απαντηση ειναι εξης....

Αμα δεν με ενοχλησει θα αδιαφορισω....αλλα αν με ενοχλησει θα με βλεπει και θα αλλαζει πεζοδρομιο (επιεικης η εκφραση γιατι θα πεσει ban!)

Πολύ καλά τα λές.

Βαρέθηκα να ακούω τους άσχετους να μιλάνε για κυβερνήσεις. Ξεχνάμε τον όχλο που βάναυσα φέρθηκε στην Πόλη και στην Σμύρνη;

Και ενα σωρό άλλα παραδείγματα θα μπορούσα να γράψω.

Γιατί δεν υπάρχουν δικοί μας που ονειρεύονται τη Μεγάλη Ελλάδα;

Ή μήπως οι Αλβανοί που ονειρεύονται τη Μεγάλη Αλβανία;

:wacko: :wacko: :wacko:

Δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας... ;)

Θα αστειεύεσαι με αυτή την σύγκριση.

Λίγο να ανατρέξεις στην ιστορία θα δείς οτι την μεγάλη Τουρκία την παραπέτυχαν, οχι μόνο την έφτιαξαν.

Ποια μεγάλη Τουρκία λοιπόν; Τι άλλο έχει απομείνει να πάρουν; Μήπως και την Ακρόπολη; Μήπως και την Ρώμη; Και το Βουκουρέστι;:worry:

Αντιθέτως οι Έλληνες έχουν κάθε δικαίωμα, δικαίωμα που πηγάζει απο την ιστορία των εδαφών, στο να διεκδικεί κατεχόμενα εδάφη.(θα μου πείτε, ποιος πολιτικός να ζητήσει το παραμικρό; "Σώθηκες" αν περιμένεις απο τα πολιτικά 'νανάκια' που κυβερνούν τα τελευταία 60 χρόνια)

Kalo einai otan epikaloumaste kati na anaferoume kai thn phgh... :rolleyes:

Outws h allws einai kalutera na vazeis mono to link para na postareis olo to periexomeno me katevata xeheilwnontas etsi thn selida...

Καλά έκανε. Μπράβο στον RAVER. Σιγά μην καθόμουν να ανατρέχω σε links.

Μια χαρά τα ποστάρισε.

Και επιτέλους, μάθετε να σχολιάζετε το περιεχόμενο των γραπτών.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Σχετικα με τον πολεμο εγω πιστευω οτι ουτε οι πιλοτοι<<οι τουρκοι>> εχουν ορεξοι να τους καταριψουν ουτε οι νεοι της χωρας να μπλεξουν σε εναν ανουσιο πολεμο ουτε οι μανες να κλενε τα παιδια τους

Πιστευω πως καποιοι αλλοι <<κουστουματοι>> ειναι αυτοι που φανατιζουν για να ασχολουμαστε με βλακειες <<οπως κατι βραχια που κανεις δε ξερει που ειναι>> και να αγνοουμε επειδικτικα τα εγκληματα τους οπως οι πολεμοι στη μεση ανατολη η καταστροφη των δασων Η μονοι λυση ειναι οι νεοι αυτων των χωρων να το σταματησουμε και να δωσουμε τελος στο μισος

PALEOKOSTAS AIRWAYS

LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja:

To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com//

• 8 months later...

Για να μην ανοιξω νεο θεμα...ειπα να ποσταρω εδω.

Με αφορμή την πρόσφατα επικαιρότητα ανοίγω ένα θέμα πολιτικό (οχι κομματικό) σχετικά με την διαμορφούμενη βαλκανική πραγματικότητα.

Πρόσφατα ακούσαμε ότι πρόκειται η usa σκοπεύει να αναγνωρίσει την Fyrom με τον τίτλο Macedonia για την είσοδο της στο NATO.

Θέλω το συγκεκριμένο θέμα να το βάλω σε άλλη διάσταση εκτός από κομματική γιατί το θέμα είναι εθνικό και δεν έχουμε χώρο για τέτοιες αντιπαραθέσεις.

Εκείνο που έχω να πώ ότι ορισμένα πράγματα είναι σχεδιασμένα από πριν και απλά αφήνουν τον καιρό να αναδείξει τα αποτελέσματα.

Σήμερα είδα στο youtube το παρακάτω video και διάβασα μερικά από τα σχόλια των επισκεπτών. Εκτός από το να αναφέρω το ότι μπορεί να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό (δεν νομίζω) εντύπωση μου έκανε η όλη συμπεριφορά.

Παρακαλώ στα Post σας εάν γίνεται να διακριθεί η επιχειρηματολογία σας και όχι οποιοδήποτε μένος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση RAVER να ανοίξεις αυτό το θέμα αλλά φοβάμαι ότι δε θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις, οι φανατισμοί και σχόλια αδιαφορίας που σε κάποιους απο εμάς -που μας ΄πονάει΄αυτό το θέμα- θα μας πληγώσουν.Είδα το spotaki και το μόνο που νιώθω είναι πίκρα. Γιατί βαλλόμαστε απο παντού σαν χώρα, με εδαφικές διεκδικήσεις, σφετερισμούς πολιτιστικής κληρονομιάς και συκοφαντίες.

Το αγκαθι με την ονομασία δυστυχώς νομίζω, ότι απο το 1992 είναι χαμένη υπόθεση γιατί νιώθω ότι μπήκαμε σε κινούμενη άμμο. Ο,τι κινήσεις και να κάνουμε θα είναι εναντίον μας πλέον εφόσον οι περισσότερες χώρες δέχονται και γεωγραφικά διδάσκονται για το κρατίδιο 'Μακεδονια΄και για τους ΄κακούς΄Έλληνες που δεν αναγνωρίζουν τη μειονότητα.

Θα μπορούσα να γράφω ώρες γι αυτό το θέμα, αλλά δε θέλω να κουράσω κανέναν.Ειχα παρακολουθήσει πριν 2 μήνες νομίζω ένα ρεπορτάζ του Παύλου Τσίμα στη ΝΕΤ που ήταν συγκλονιστικό. Ταξίδεψε Τουρκία, Σκόπια και μίλησε με φοιτητές,ιστορικούς παραθέτοντας και την ιστορία που διδάσκει η κάθε χώρα στα παιδιά της. Σίγουρα υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα απο όλες τις πλευρές αλλά δε μπορεί να ισοπεδώνονται συνειδήσεις κα μνήμες στο βωμό του συμφέροντος.Αυτά και ελπίζω κάποια στιγμή να διορθωθούν κάποια πράγματα

Δε μετανιωνω