lakis29 Δημοσιεύτηκε June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2015 γνωριζω καλα κ τα δυο κινητα. εσεις αν ηταν να διαλεγατε ποιο απο τα δυο κινητα θα αγοραζατε ? το lg g 3 που εχει απλα μεγαλυτερη οθονη. η το σονυ που ειναι ποιο ανθεκτικο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 γνωριζω καλα κ τα δυο κινητα. εσεις αν ηταν να διαλεγατε ποιο απο τα δυο κινητα θα αγοραζατε ? το lg g 3 που εχει απλα μεγαλυτερη οθονη. η το σονυ που ειναι ποιο ανθεκτικο ! Αφού τα γνωρίζεις καλά,νομίζω καταλαβαίνεις πιο είναι ξεκάθαρα καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. June 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 ναι θελω να ακουσω κ την αποψη του καθενος εδω μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Αν ειναι να παρεις sony γιατι δεν κοιτας το z2?? 309 εχει το ενα 345 το αλλο(bestprice). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. June 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ . το lg g 3 κανει 285 ευρ ω. το σονυ xperia z 2 ξεφευγει πολυ στη τιμη !πανω κατω στη τιμη των 280 ευρω ποια αλλα κινητα μπορω να βρω με 2 gb ram ?. καλη καμερα συχνη χρηση ιντερνετ κ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΗ μπαΤΑΡΙΑ. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Αν λεμε για ελλαδα τοτε ειναι η καλυτερη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. June 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 με 70 ευρω λιγοτερα υπαρχει κ το lenovo k 3 note. αλλα δεν ξερω το δινουν τοσο φτηνα. ενω εχει τοσα καλα χαρακτηριστικα! εχει κανεις lenovo να με πει αν αξιζει αυτο το κινητο ?επειδη κατι ειδα εδω μεσα σχετικα με τις μπαντες. τελικα λειτουργει στην ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Αν πας σε κινα μερια εχει παρα πολλες και αξιολογες συσκυες με πολυ λιγοτερα χρηματα.Το lenovo ειαι πολυ αξιολογο. κοιτα και αλλα 2 ετσι για συγκριση. http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html http://www.vickmall.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-android-4-4-smartphone-4g-fdd-lte-ram-3gb-rom-16gb-13mp-camera-3000ma-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Aπαλότερη λειτουργία από το Ζ1 δεν θα βρείς. Ούτε φυσικά και καλύτερη κατασκευή...μακράν. Έτοιμο είναι να πάρει όχι μόνο 5.1 αλλά και Android M. Θα το προτιμούσα έναντι του G3 και προφανέστατα ούτε που θα ήθελα να ακούσω για κινεζιές με τις ελλειπείς μπάντες και με τα πλαστικά επειπέδου παιχνιδιών του Jumbo. Βάλε το μεταλικογυάλινο Ζ1 δίπλα τους και θα ξεκαρδιστείς στα γέλια. Ρίξε και μιά ματιά στο νήμα του P8 Lite. Το έχω έδώ και λίγες μέρες και είναι πολύ καλό. μετά βάλτο δίπλα στο g3 άνοιξε την οθόνη και βάλε τα κλάματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 (edited) Όντως...το έχω βάλει όταν τα είχα ταυτόχρονα και έκλαιγα για την καημένη την LG...ξανά...μετά το κλάμα για τα γρατζουνίσματα όταν κυλούσες την ίδια οθόνη...και ξανά μετά την εικόνα της πλαστικούρας όταν άνοιξα το πίσω καπάκι της μπαταρίας! Πολύ κλάμα γενικά! :cry::cry::cry: άσε τις τρολιες,η οθόνη του Ζ1 είναι άθλια,τραγικές γωνίες,ξεπλυμενα χρώματα,TFT,αν θεωρείς καλύτερη του Ζ1 επειγόντως στον οφθαλμίατρο,μόνο εσύ θα μπορούσες να προτείνεις το z1 ή το p8 lite αντί για το g3 Edited June 24, 2015 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. June 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 ΛΕς ΓΙ αυτο φιλε να ειναι ακριβο ακομα το sony xperia z 1`? το lg g 3 εχει λιγο βαρυ launcher k πολλες εφαρμογες που δεν χρειαζονται. προσωπικα εχω xperia ενα παλιο ομολογω οτι ειναι πολυ γερα κινητα! μαλλον κλεινω προς το σονυ xperia z 1 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. June 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 αυτο που δεν βγαινει η μπαταρια στο σονυ ζ 1 μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα γνωριζει κανεις ? γιατι καποια στιγμη θα χρειαστει να αλλαξω μπαταρια τοτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. June 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 αυτο που δεν βγαινει η μπαταρια στο σονυ ζ 1 μπορει να δημιουργησει καποιο προβλημα γνωριζει κανεις ? γιατι καποια στιγμη θα χρειαστει να αλλαξω μπαταρια τοτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 (edited) Εσύ άσε τις εξυπναδούλες σου και όταν πιάσεις στα χέρια σου όσα κινητά έπιασα έγω μπορεί και να σου δώσει σημασία κάποιος. Για την ώρα έτσι να μιλάς στην παρέα σου που ούτε έναν από εκείνους δεν έχεις καταφέρει να πείσεις για να ξεφορτωθείς το ΜΧ3 σου που το λιβανίζεις τόσους μήνες στο insomnia! ουδόλως με αφορά το πόσα κινητά έπιασες στα χέρια σου,εγώ δεν βγήκα να πω πόσα κινητά έπιασα εγώ στα χέρια μου,το τι κάνω με το ΜΧ3 είναι δικιά μου δουλειά και δεν σε αφορά,ένα οφθαλμίατρο πάντως τον θέλεις αφού επιμένεις οτι είναι καλύτερη του Ζ1 Edited June 24, 2015 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. June 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 τι θελεις να πεις με αυτο ? αν παρω το σονυ ζ 1 επειδη δεν βγαινει η μπαταρια. πχ μετα απο δυο με τρια χρονιΑ ΑΝ θελω να περασω καινουργια δεν μπορω? η αναγκαστικα πρεπει να παρω καινουργιο τηλεφωνο.? κ κατι ακομα οταν κολλαει το κινητο βγαζουμε το μπαταρια ,σε αυτο που δεν βγαινει εχει κανενα κουμπι πχ που να λεει reset ? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι θελεις να πεις με αυτο ? αν παρω το σονυ ζ 1 επειδη δεν βγαινει η μπαταρια. πχ μετα απο δυο με τρια χρονιΑ ΑΝ θελω να περασω καινουργια δεν μπορω? η αναγκαστικα πρεπει να παρω καινουργιο τηλεφωνο.? κ κατι ακομα οταν κολλαει το κινητο βγαζουμε το μπαταρια ,σε αυτο που δεν βγαινει εχει κανενα κουμπι πχ που να λεει reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. June 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 ok φιλε ευχαριστω.εχω ενα σονυ xperia παλιο. κ σκεφτομουν στο ζ 1 αν χαλουσε η μπαταρια τοτε τι γινετε . ? οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts