Jump to content

Βιντεοκλήσεις: Υπέρ και κατά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε οτι αφορα το ζητημα καλυψης και την δυνατοτητα εναλλαγης δικτυου νομιζω οτι για Ζ105 και 6630 δεν υπαρχει προβλημα.Απλα για την ωρα πολλες συσκευες τριτης γενιας ψαχνουν το δικτυο τριτης γενιας και δεν πανε αυτοματα στο κανονικο δευτερης γενιας δικτυο.

Στην πρωτη βιντεοκληση που εκανα δυστυχως δεν ειχε επιτυχια μιας και δεν ακουγα.Ομως οτι μπορεις να βλεπεις τον αλλον τι κανει και πως ειναι ειναι κατι θετικο.

Σιγουρα δεν ειναι απαραιτητο για την ζωη μας.

Με την ιδια λογικη θα επρεπε να συμβιβαζομασταν με ενα κινητο με καλη αυτονομια,ευκολο μενου και να στελνει ευκολα γραπτα μηνυματα.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Εγώ είμαι υπέρ το videoκλήσεων μιας και είναι μια επιπρόσθετη υπερεσία και όχι κάτι που θα αντικαταστήσει την υπάρχοντα. Αν θέλεις την χρησιμοποιείς αν όχι τότε no problem.

Στα υπέρ είναι οτι στα αυτονόητα, ότι βλέπει τον άλλον όταν του μιλάς και επίσης όπως πολύ καλά σημειώθηκε παραπάνω, για τα άτομα με επικοινωνιακά προβλήματα.

Στα κατά δεν θα έλεγα οτι υπάρχουν και πολλά. Τώρα αν η γκόμενα να μας πάρει και θελει να δούμε που είμαστε, πολύ απλά δεν το σηκώνουμε όπως κάναμε και πριν. Επίσης αν η πραγματοποίηση μιας videoκλήσης δεν είναι εφικτή σε ένα ασφιχτικό από κόσμο χώρο, είναι το ίδιο με μια απλή κλήση σε ένα meeting που απλά ΔΕΝ θα πρέπει να κάνουμε.

Με λίγα λόγια δεν υπάρχουν πολλά κατά την στιγμή που είναι κάτι προεραιτηκό. και δεν νομίζω να πιάσει πολύ γρήγορα ειδικά στην Ελλάδα.

Λέμε όλοι οτι στην Ελλάδα αγοράζουμε καινούργιες συσκευές κάθε λίγο και λιγάκι.... Αρχ**ια! Μην κοιτάτε από άτομα σαν και εμάς εδώ.

Μια βόλτα σε ένα τρένο αξίζει για να πιστήτε. 9/10 ήχους που ακούς είναι μονοφωνικοί που σημαίνει κινητό 3+ χρόνων. MMS πόσοι χρησιμοποιούν; Με το 80% του κανίβαλου πληθυσμού μας που έχει καρτοκινητό και όλη την ώρα είναι με αναπάντητες, μηνύματα και "πάρε με πίσω γιατι δεν έχω κάρτα", νομίζετε οτι χρησιμοποιούν το κινητό τους για ουσία, ή μάλλον το έχουν για να λένε οτι το έχουν;

Και μην ξεχνάμε και κάποιες πρόσφατες δημοσκοπίσεις που έδειχναν οτι το 90% των Ελλήνων που έχουν προχωρημένη συσκευή ΔΕΝ ξέρουν να την χρησιμοποιήσουν πέρα από κλήσεις και μηνύματα. Ούτε να γράψουν σωστά τον τηλεφωνικό κατάλογο δεν μπορούν (αντί να έχουν όλα τα τηλέφωνα κάτω από ένα όνομα τα έχουν Γιώργος σπίτι, Γιώργος κινητό κτλ).

Και μου λέτε τώρα για βιντεοκλήσεις στην Ελλάδα; Σε άλλες χώρες ίσως, στο Ελλαδιστάν θα αργήσουμε πολύ! Άς βάλει ο κόσμος DSL στο σπίτι τους πρώτα και μετά μιλάμε και για 3G.

Εγώ πάντως είμαι υπέρ και έτοιμος να αγοράσω τέτοια συσκευή. Να μιλήσω όμως με ποιον;

Προσυπογραφω τα λεγομενα του Τ-mobile! ;)