Jump to content

Το πρωινό ξύπνημα

aggeliki_6
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς, είναι θέμα συνήθειας. Εγώ για ένα εξάμηνο έπρεπε να ξυπνάω 6.30 το πρωί γιατί είχα μάθημα 8 στη σχολή. Στην αρχή δεν παλευόταν αλλά μετά σιγά σιγά συνήθιζα. Σκέψου να το κάνει κάποιος αυτό για χρόνια ;)

και στο στρατό δεν την πάλευα να ξυπνάω από τις 5 αλλά μετά συνήθισα και εγώ :lol:και όταν ξυπνούσα στις 8 ήταν σαν να είχα κοιμηθει 10 μερες

• Απαντήσεις 354
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για ακομη 4 καταραμενους μηνες πρεπει να ξυπναω σχεδον καθημερινα στις 6 το πρωι (ή 4μιση)

δεν ειναι τραγικο; πανε οι καλες εποχες που κοιμομουν στις 8 το πρωι και ξυπνουσα μετα τις 4 το μεσημερι

για ακομη 4 καταραμενους μηνες πρεπει να ξυπναω σχεδον καθημερινα στις 6 το πρωι (ή 4μιση)

δεν ειναι τραγικο; πανε οι καλες εποχες που κοιμομουν στις 8 το πρωι και ξυπνουσα μετα τις 4 το μεσημερι

Η εναλλακτική του 6 το πρωί είναι το 4.30; Επειδή λες ότι σχεδόν καθημερινά πρέπει να ξυπνάς τόσο νωρίς. Αν είναι όντως αυτή η άλλη ώρα, τι να πω. Υπομονή :confused:

6 το πρωι οταν ειμαι μεσα

4μιση οταν εχω διανυκτερευση

και ενδιαμεσα οταν εχω υπηρεσιες. πχ σημερα ξυπνησα στις 3 το πρωι!

οπως καταλαβαινεις φυλαω την πατριδα. να κοιμασαι ησυχος

Καλησπέρα,

πρώτη μέρα σήμερα και ναι εν μέσω κρίσης βρήκαμε δουλειά αλλά η ταλαιπωρία αφάνταστη. Είχα συνηθίσει να κοιμάμαι στις 3 το πρωί και να ξυπνάω κατά τις 12 το μεσημέρι. Με το ζόρι σήμερα να σηκωθώ στις 7. Άντε πάλι να μπεις σε κανονικούς ρυθμούς.

Εεε ντάξει. Αφού έμαθα αυτό, δε φοβάμαι τίποτα πλέον. Ανησυχούσα λίγο τα βράδια αλλά τώρα κομπλέ :p

Και τώρα ο πλανήτης μπορεί να κοιμάται ήσυχος:lol::p

Καλησπέρα,

πρώτη μέρα σήμερα και ναι εν μέσω κρίσης βρήκαμε δουλειά αλλά η ταλαιπωρία αφάνταστη. Είχα συνηθίσει να κοιμάμαι στις 3 το πρωί και να ξυπνάω κατά τις 12 το μεσημέρι. Με το ζόρι σήμερα να σηκωθώ στις 7. Άντε πάλι να μπεις σε κανονικούς ρυθμούς.

Ααααχ, εγώ ξυπνούσα 8 παρά 10 για το σχολείο, στις διακοπές ξυπνούσα 1 το μεσημέρι αλλά τώρα πια ξυπνάω 7 για τη δουλειά:mad:. Τώρα που το σκέφτομαι, πότε θα ξεκινήσουν τα σχολεία;:lol:

Εγώ ξύπνησα πριν καμία ώρα...Όπως και κάθε μέρα σχεδόν :p

Όχι ότι κοιμάμαι πολλές ώρες, απλά κοιμάμαι πρωί, βγω δε βγω... Πάνω από 6 ώρες πολύ σπάνια κοιμάμαι δυστυχώς...

Αλλά έχω ΤΕΡΆΣΤΙΟ πρόβλημα στο ξύπνημα, πρέπει να υπάρχει κάποιος γιατί μόνος μου σχεδόν ποτέ :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εγώ ξύπνησα πριν καμία ώρα...Όπως και κάθε μέρα σχεδόν :p

Όχι ότι κοιμάμαι πολλές ώρες, απλά κοιμάμαι πρωί, βγω δε βγω... Πάνω από 6 ώρες πολύ σπάνια κοιμάμαι δυστυχώς...

Αλλά έχω ΤΕΡΆΣΤΙΟ πρόβλημα στο ξύπνημα, πρέπει να υπάρχει κάποιος γιατί μόνος μου σχεδόν ποτέ :p

Καλά και εγώ σπάνια ξυπνάω μόνος μου, να ναι καλά η μάνα μου γιατί αλλιώς πάει θα είχαμε καταστραφεί.

Καλά και εγώ σπάνια ξυπνάω μόνος μου, να ναι καλά η μάνα μου γιατί αλλιώς πάει θα είχαμε καταστραφεί.

Ακριβώς έτσι. 8 παρά 10 φεύγω για το σχολείο:lol:

Πρωινό ξύπνημα.. Πονεμένη ιστορία..

Όταν είμαι πρωινός στη δουλειά ξυπνάω με τα χίλια ζόρια και με βοήθεια σφαλιάρας γύρω στις 5:10..

Όταν είμαι απογευματινός πρέπει να ξυπνήσω στις 7:30 για να κρατήσω το γιο μου.. Το πρόβλημα είναι ότι όταν γυρνάω σπίτι στις 23:00 το βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ πριν τις 1:30 οπότε το πρωί με το ζόρι ξύπνημα!

Όταν είμαι νυχτερινός γυρνάω στις 07:00 το πρωί και με παίρνει ο ύπνος στις 08:00 και ξυπνάω στις 14:00..

Όταν έχω ρεπό Σαββατοκύριακο δηλαδή μια φορά το μήνα ξυπνάω με τα χίλια ζόρια στις 09:30, αν με χώσει η γυναίκα όμως 08:00 εγερτήριο..

Απογευματινό υπνάκο τον αποφεύγω όσο μπορώ γιατί όταν ξυπνήσω μετά δε θέλω να μου μιλάει άνθρωπος..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Και μενα μονο η μανα μου η η κοπελα μου με ξυπνανε... Βασικα εχω σωθει με αυτο εδω το ξυπνητηρι, γιατι αλλιως δεν :p:lol::lol::lol: Εχει και πολλα χρωματα να διαλεξεις :p

οι βαρδιες σκοτωνουν..ειδικα εγω που δουλευω 60 ωρες την εβδομαδα χωρις ωραρια και βαρδιες .. μεχρι τελη αυγουστου με κουραζει και φοβαμαι ακομα και να οδηγησω με τον υπνο που δεν μου φτανει...

οι βαρδιες σκοτωνουν..ειδικα εγω που δουλευω 60 ωρες την εβδομαδα χωρις ωραρια και βαρδιες .. μεχρι τελη αυγουστου με κουραζει και φοβαμαι ακομα και να οδηγησω με τον υπνο που δεν μου φτανει...

Σκοτώνουν όντως, κάνεις και ωραίο βιολογικό ρολόι. Τελείωσε σήμερα η άδεια μου και καθόμουν 3 βδομάδες.. Εμάς στη δουλειά ευτυχώς είναι κυλιόμενο. 7 μέρες πρωί 7 νύχτες 7 απογεύματα.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Και μενα μονο η μανα μου η η κοπελα μου με ξυπνανε... Βασικα εχω σωθει με αυτο εδω το ξυπνητηρι, γιατι αλλιως δεν :p:lol::lol::lol: Εχει και πολλα χρωματα να διαλεξεις :p

:lol::lol:

Τι είπες τώρα ρε; Πάντα με απειλούσε η μάνα μου ότι θα με ξύπναγε με αυτό την επόμενη μέρα το πρωί αν αργούσα να ξυπνήσω. Βέβαια άντε να το έκανε 2-3 φορές :p

εγω ξυπναω μονο οταν μπουκαρει η μανα μου και ανοιγει το παραθυρο...αλλιως...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

:lol::lol:

Τι είπες τώρα ρε; Πάντα με απειλούσε η μάνα μου ότι θα με ξύπναγε με αυτό την επόμενη μέρα το πρωί αν αργούσα να ξυπνήσω. Βέβαια άντε να το έκανε 2-3 φορές :p

Εμένα ζήτημα να με ξύπνησε 2-3 φορές χωρίς αυτό :p

Εμένα με ξυπνάει η χαζή (συγγνώμη αδερφούλα) δίδυμη αδελφή μου βάζοντας τη Παπαρίζου στο τέρμα 10 η ώρα το πρωί:mad: Edited by Alex_tz

Εμένα με ξυπνάει η χαζή (συγγνώμη αδερφούλα) δίδυμη αδελφή μου βάζοντας τη Παπαρίζου στο τέρμα 10 η ώρα το πρωί:mad:

Αυτό είναι μεγάλο βασανιστήριο :confused:

Αυτό είναι μεγάλο βασανιστήριο :confused:

Έχει βρει πολλούς τρόπους να με ξυπνάει και να μου κάνει τη ζωή δύσκολη:(

Έχει βρει πολλούς τρόπους να με ξυπνάει και να μου κάνει τη ζωή δύσκολη:(

Α εγώ με τον αδερφό μου δεν έχουμε τέτοια προβλήματα ευτυχώς. Ξυπνάμε και οι δύο μεσημέρι όποτε τυχαίνει και είμαστε μαζί!

Α εγώ με τον αδερφό μου δεν έχουμε τέτοια προβλήματα ευτυχώς. Ξυπνάμε και οι δύο μεσημέρι όποτε τυχαίνει και είμαστε μαζί!

Δίδυμα είστε; Συνήθως τα αδέλφια ίδιου φύλου τα πάνε καλύτερα. Τυχερός που είσαι, εγώ παρακαλάω τους γονείς μου να μου κάνουν ένα αδελφάκι και δεν θέλουν(ούτε και η αδελφή μου).

Δίδυμα είστε; Συνήθως τα αδέλφια ίδιου φύλου τα πάνε καλύτερα. Τυχερός που είσαι, εγώ παρακαλάω τους γονείς μου να μου κάνουν ένα αδελφάκι και δεν θέλουν(ούτε και η αδελφή μου).

Όχι, είμαι μεγαλύτερος 3 χρόνια!

Εγώ επίσης δεν έχω τέτοιο θέμα. Ξυπνάω μεσημέρι, οπότε... Και δεν ξυπνάω και με τίποτα νωρίτερα :p