ifrit Δημοσιεύτηκε December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 6, 2004 Καιρός να μεζευτούμε... :) Ελπίζω να είμαστε πολλοί... Προτείνετε τραγούδια κλπ.. Στο briefcase μου υπάρχουν πολλές pics ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Ενα τραγούδι για το χειμώνα!! Κάγκελα παντού!! Τζιμάκος the Best!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Μια ασπρόμαυρη μικρή φωτογραφία... Disco Tσουτσούνι ! Πανούσης owns them all ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Τζίμης Πανούσης-Νεοέλληνας Τζιμάρας rulezzzzzzz :D έχω φάει τρομερό κόλλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Εγώ τελευταία ακούω πολύ το δουλειές του κεφαλιού :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Χα! Χα! Δώσανε το "Φασμπίντερ και ξερό ψωμί" σε κάποιους στο Fame Story για το live της Κυριακής... Είμαι περίεργος ν'ακούσω την αντίδραση του Πανούση! :D Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 7 Δεκ. 2004 , 22:14) Χα! Χα! Δώσανε το "Φασμπίντερ και ξερό ψωμί" σε κάποιους στο Fame Story για το live της Κυριακής... Είμαι περίεργος ν'ακούσω την αντίδραση του Πανούση! :D Δεν το είχα σκεφτεί :p :p :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 One song for the Kalavrita place... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τζιμάκος για πάντα! Απίστευτος και απρόβλεπτος! Με χιούμορ που τσακίζει... Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ifrit ( 8 Δεκ. 2004 , 12:20) Δεν το είχα σκεφτεί :p :p :p Ε, σίγουρα θα το σχολιάσει στην εκπομπή του... (ΣΚΑΪ, Σάββατοκύριακο 13:00-14:00 για όσους ενδιαφέρονται) Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 8 Δεκ. 2004 , 19:57) Ε, σίγουρα θα το σχολιάσει στην εκπομπή του... (ΣΚΑΪ, Σάββατοκύριακο 13:00-14:00 για όσους ενδιαφέρονται) νομίζω το έχει κάνει 00:00 - 01:00 :blink: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Όχι... Μετά τα μεσάνυχτα έχει επανάληψη της μεσημεριανής εκπομπής. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι την ώρα που λες ή πιο αργά... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 8 Δεκ. 2004 , 20:43) Όχι... Μετά τα μεσάνυχτα έχει επανάληψη της μεσημεριανής εκπομπής. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι την ώρα που λες ή πιο αργά... οκ θενξ :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Η αυτοκρατορία των αισθήσεων Θα σου πάρω λαμπατέρ Ούζο power Πάρε το χαπάκι σου Σαν το σαμουήλ στο Κούγκι Και επίσης από τα live του το Σατανικά και αυτό που κοροιδεύει Γαρμπή Α και Για μια χούφτα δολλάρια ΤΖΙΜΑΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Τζιμάκος the BEST!!! Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ο «Τζιμάκος», όσο και ο Λαζόπουλος με έχουν κουράσει αφάνταστα. Έχουν γίνει κριτές των πάντων, λες και οι ίδιοι είναι μεγάλοι καλλιτέχνες. Ο δε «Τζιμάκος» έχει βασιστεί και στη βωμολοχία, η οποία ενώ σε μικρό βαθμό είναι μια χαρά, στον βαθμό που την χρησιμοποιεί ο ίδιος κουράζει. Την μεσημεριάτικη εκπομπή του στον ΣΚΑΙ τα Σ-Κ την έχω πετύχει συχνά και αν εξαιρέσουμε μερικά καλά τραγουδάκια που βάζει, ούτε χαμόγελο δεν σκάμε με το «χιούμορ» του... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ο «Τζιμάκος», όσο και ο Λαζόπουλος με έχουν κουράσει αφάνταστα. Έχουν γίνει κριτές των πάντων, λες και οι ίδιοι είναι μεγάλοι καλλιτέχνες. Ο δε «Τζιμάκος» έχει βασιστεί και στη βωμολοχία, η οποία ενώ σε μικρό βαθμό είναι μια χαρά, στον βαθμό που την χρησιμοποιεί ο ίδιος κουράζει. Την μεσημεριάτικη εκπομπή του στον ΣΚΑΙ τα Σ-Κ την έχω πετύχει συχνά και αν εξαιρέσουμε μερικά καλά τραγουδάκια που βάζει, ούτε χαμόγελο δεν σκάμε με το «χιούμορ» του... ε τότε ρε φίλε αφου βλέπεις ότι το θέμα έχει τίτλο Τζιμης Πανούσης δεν εχεις παρα να το αγνοήσεις. Δεν μπορω να καταλαβω, αμαν πια... αν νομιζεις οτι δεν εχει χιουμορ κακο δικο σου Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 ε τότε ρε φίλε αφου βλέπεις ότι το θέμα έχει τίτλο Τζιμης Πανούσης δεν εχεις παρα να το αγνοήσεις. Δεν μπορω να καταλαβω, αμαν πια... αν νομιζεις οτι δεν εχει χιουμορ κακο δικο σου A, συγνώμη, δεν κατάλαβα ότι το thread είναι μόνο για τους fan του «Τζιμάκου» και ότι δεν θέλετε να ακούτε τίποτα εναντίον του πανμέγιστου. :rolleyes: Αποχωρώ αμέσως! :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 A, συγνώμη, δεν κατάλαβα ότι το thread είναι μόνο για τους fan του «Τζιμάκου» και ότι δεν θέλετε να ακούτε τίποτα εναντίον του πανμέγιστου. :rolleyes: Αποχωρώ αμέσως! :whistle: ε για ποιον άλλον θα ήταν το thread δηλαδή? καλα κάνεις και αποχωρείς Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Για κρατήσου λίγο!Δε θα μπαίνουν μόνο οι φανς εδώ!Και όσοι δεν τον συμπαθούν μπορούν να μπαίνουν!Αν ήθελες μόνο τα καλά σχόλια ας έβαζες τίτλο Τζίμης πανούσης' fans Official thread!! Προσωπικά δεν με αφορά το θέμα αλλά οταν ανοίγεις ένα θρεντ σε στυλ Sony Cybershot W1 περιμένεις να ακούσεις και καλή και κακή κριτική! Και ποστς του στυλ "καλά κάνεις και αποχωρείς" δεν οφελούν ούτε τον τζίμι και ούτε το φόρουμ!Το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν!! Κ γω πιστεύω ότι κακώς υπάρχει το myphone (λέμε τώρα)αλλά δε βγαίνω να το λέω!! ________________________________________________________________________ Προσωπικά ούτε εγώ κόβω φλέβα και ο τύπος κάνει ότι κάνει και λέει ότι λέει για να προκαλεί!+ότι βωμολοχεί μέχρι αηδίας!Καλά ρε φίλε κ μεις ξέρουμε να βρίζουμε!! Το μοναδικό του τραγούδι που μ αρεσει είναι το Φασμπίντερ και ξερό ψωμί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 ε για ποιον άλλον θα ήταν το thread δηλαδή? καλα κάνεις και αποχωρείςεεε; από που και ως που το θέμα είναι μόνο για θετική κριτική; όχι φυσικά δεν είναι. για οποιαδήποτε απορία PM me. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Μεγαλύτερο ξεφτύλα σαν τον Πανούση δεν έχω ξαναδεί τον συχαίνομαι αντιγράφει με έναν πολύ αισχρό και χυδαίο τρόπο τον Νικόλα Άσιμο. Παράθεση Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Re paidia..kserei kaneis pou mporw na vrw to tragoudi tou jimakou "Ante ga**sou ergatia"?As voithisei pls opoios to kserei... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 κι εγώ το ψάχνω... νομίζω πως είναι από τα καινούργια του αν και δεν είμαι σίγουρος Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Μεγαλύτερο ξεφτύλα σαν τον Πανούση δεν έχω ξαναδεί τον συχαίνομαι αντιγράφει με έναν πολύ αισχρό και χυδαίο τρόπο τον Νικόλα Άσιμο. κανεις δεν σου τον εβαλε στα αφτια να τον ακουσεις με το ζορι...ο τζιμακος εχει μεγαλα @@@@@ γι αυτο τους γραφει ολους και ειναι και ωραιος.μαλλον τον εχεις μπερδεψει με αλλον,ακου συγκριση με τον ασιμο...καμια σχεση..ισως λιγο με τον χαρυ κλην μπορει....!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Ο Τζιμάρας έγραψε και βιβλίο με τίτλο Πούστευε και μη ερεύνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts