kurt Δημοσιεύτηκε June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2015 γεια σε ολους !!μου εδωσαν σημερα το gps vector master 310 ..το ανοιξα κανονικα αλλα δεν βρησκει με τιποτα δορυφορο!τι μπορω να κανω για να το φτιαξω;;; δεν το εχω καθολου με την τεχνολογια μα καθολου!!!!!!!! σας ευχαριστω εκ των προτερων υγεια μονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Θα βγείς έξω. Αν δε βλέπει ουρανό δε θα πιάσει δορυφόρο ποτέ. Την πρώτη φορά θα χρειαστεί αρκετά λεπτά να βρεί δορυφόρο. Μπορεί και πάνω απο 10. Μετά αν το δουλεύεις συχνά θα βρίσκει ποιό γρήγορα. Αν το αφήσεις καιρό χωρίς χρήση, πάλι θα χρειαστεί αρκετή ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurt Δημ. June 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 ειμαι διπλα στο παραθυρο και δεν πιανει τιποτα!σιγουρα ηταν για καιρο αδουλευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 ΕΞΩ! Με ουρανό τριγύρω :P Δεν είναι κινητό να βρεί στίγμα με συμπληρωματικούς τρόπους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurt Δημ. June 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 οπως το ειπες βρηκε!να εισαι καλα φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts