Tweaked Mind Δημοσιεύτηκε December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2004 Παλικαρια γεια σας, 8α η8ελα ενα προγραμμα το οποιο να παιζει mp3 οπως το winamp αλλα οποτε του οριζω εγω ωρα να κανει mute να παιζει καπιο ηχητικο μηνυμα και να συνεχιζει να παιζει τα mp3. Ελπιζω να εγιναν κατανοητες οι απαιτησεις μου,κα8ε βοη8εια ειναι ευπροσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων.Μιλτος Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 SAM2 το λένε και κάνει "θαύματα"!!! SAM2 Broadcaster is a professional DJ system. Advanced playlist rotation logic and scheduling . Κλικ εδώ για να πας στη σχετική σελίδα Έχει βγει νομίζω και το SAM3 Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 εε, χωρις να θέλω να κάνω τον έξυπνο, τι θα έλεγες να γράψεις με το mic ένα αρχείο wav να το κάνεις mp3, και να το βάλεις στην λίστα αναπαραγωγής??? (δεν ανέφερες κάτι για radio broadcasting, γι'αυτό το λέω!) Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oresti$ ( 5 Δεκ. 2004 , 20:19) εε, χωρις να θέλω να κάνω τον έξυπνο, τι θα έλεγες να γράψεις με το mic ένα αρχείο wav να το κάνεις mp3, και να το βάλεις στην λίστα αναπαραγωγής??? (δεν ανέφερες κάτι για radio broadcasting, γι'αυτό το λέω!) Tο ανέφερε. Στον τίτλο :p :D Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Μπορεί να θέλει να φτιάξει σταθμό FM και απλά να χρειάζετε πηγή ήχου (εδώ τον υπολογιστή) που να παίζει τα μυνηματα... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. December 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 apla 8elw na valw se 1 gymnastirio mia playlist na paizei +ka8e kapia sigekrmenh wra na xtypaei kapio mhnuma efxaristw gia tis apadiseis sas Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rodos-tn Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Ego file exo radiofoniko stathmo. To poio aplo programm pou mporo na sou po gia na kaneis tin douleia sou einai to raduga. Einai sigoura egiimeno kai eukolo stin xrisi tou. Me auto tha kaneis tin douleia sou sigoura. Alla den ksero pou mporeis na to vreis free. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 το πιο επαγγελματικο πρόγραμμα για ραδιοφωνικούς σταθμούς πιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts