ifrit Δημοσιεύτηκε December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2004 Είμαι απο πολύ εως λίγο εγωιστής στο θέμα των Η/Υ και δεν θέλω να ζητάω βοήθεια! Όμως η μαύρη μου η μοίρα μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι... Όταν απενεργοποιώ το θηρίο μου (ΡΙΙΙ στα 616, πουσαρισμένο απο τον καιρό του Νωε παρακαλω :p ) η οθόνη των XP κολλάει στο Windows is shutting down (or someting like that :p ) Εχμ, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια! Ευχαριστώ :cool: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Πάλι καλά που δουλεύουν τα ΧΡ σε τέτοιο PC.Αλλαξε PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Έχω 384 RAM (SDR βέβαια...) Τον Φεβρουάριο (μάλλον, ανάλογα με τους βαθμούς του τετραμήνου) θα πάρω καινούργιο σύστημα. Μέχρι τότε όμως θέλω το PC μου να κλείνει!!!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου και ενεργοποιείς την προηγμένη διαχείρηση ενέργειας. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Μηπως κολλαει στο: "Τωρα μπορειτε να σβησετε τον Η/Υ με ασφαλεια"??? Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 lol akoma vgazoun ta win afto to minima!!!! ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Μήπως θα έπερεπε να σκεφτείς να πετάξεις τα xp και να βάλεις άλλο λειτουργικό? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Τι θα έλεγες αν ελέγξεις spyware προγραμματάκια που μάλλον "τρώνε" το pc-άκι σου; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Δοκίμασε αυτό που σου πρότεινα πιο πάνω (Πίνακας Ελέγχου -> Επιλογές Ενέργειας -> (Τικ στο κουτάκι για την προηγμένη διαχείρηση ενέργειας). Δουλεύει σίγουρα. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Τι θα έλεγες αν ελέγξεις spyware προγραμματάκια που μάλλον "τρώνε" το pc-άκι σου; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Λύσεις του στυλ, άλλαξε υπολογιστή ή λειτουργικό προφανώς δεν βοηθούν, οπότε καλύτερα να αποφεύγονται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kasperghost_ Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Σωστή Λύση: Control Panel -> Power Options -> Always On κάνε reboot για να σωθούν οι ρυθμίσεις και μετά θα κλείνει κανονικά το pc. Είναι bug των Windows XP. Παράθεση Proud owner of HTC P4350! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά, θα το δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα σύντομα :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts