aanastasopoulos Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Η διαφορές ανάμεσα στα s60-a, -T, -W είναι ανάλογα σε ποία χώρα κυκλοφορεί! Για Ευρώπη ειναι με το a! Για κίνα το t και w νομίζω για Ινδονησία κτλ κτλ! 1) Οταν λες ο power manager δεν λειτουργεί επειδή λείπει τι εννοείς ? Δεν υπάρχει μενού για διαχείριση ενέργειας? 2) Υπάρχει ενα app της Google με το οποίο κάνεις αυτην την δουλεία, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του! Ψαξε στο google στην αναζήτηση με θέμα προβλημα συγχρονισμού επαφών myphone και θα σου βγάλει την ενότητα στο φόρουμ μας όπου έχει ειπωθεί γι'αυτο...! 3) root προτείνω. Kingroot! Γρήγορα, εύκολα, και χωρίς προβλήματα! Απλά θα πρέπει να κατεβάσεις το kingroot απο την έκδοση 4.5 και μετά διότι οι παλαιότερες δεν κάνουν! Και επίσης να είσαι συνδεδεμένος στο internet, διότι συνδέεται και κατεβάζει το(α) exploit που χρειάζεται για το root! Επειδή οι rom (οσες τουλάχιστον κυκλοφορούν) δεν ξέρουμε όλες τις γλώσσες που έχουν, και πρακτικά δεν έχει αναφερθεί τρόπος για να περάσεις την οποιαδήποτε rom, παρε τα 2 apps που δεν σου δουλεύουν απο το δικό μου που τα έκανα εξαγωγή να δεις εναν δουλέψουν! Ξέρεις τον τρόπο να τα περάσεις ? Και όσο για το root θα βάλεις το kinguser, διότι με το άλλο θα έχεις θέματα! https://mega.nz/#!cgsXhSLJ!KECOrdXf7_eQIUe76plP9jXNMK9pR1YWSqGitmylbx4 Πως τα έκανες εγκατάσταση ? και έβαλες σωστά και τα permission τους ? Και στην σωστή θέση ? Τα μετεφερα στο τηλεφωνο και τα ετρεξα να εγκατασταθούν. Έπρεπε να κάνω κάτι άλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) Τα μετεφερα στο τηλεφωνο και τα ετρεξα να εγκατασταθούν. Έπρεπε να κάνω κάτι άλλο ? Καταρχήν σβήσε και τις 2 εφαρμογές! Μετά πάρε την εφαρμογή LenovoContactsProvider.apk και κάνε την αντίγραφη επικόλληση στο φάκελο system/priv-app/. Μετά πάρε την εφαρμογή PowerManager.apk και κάνε την αντιγραφή επικόλληση στον φάκελο system/app/. Μετά σε καθε μία ξεχωριστά άλλαξε τα permission σε: rw- r-- r-- και για τις 2! Αφου τελειώσεις κάνε μια επανεκκίνηση και μετά δες αν δουλεύουν! Υ.Γ: Τις εφαρμογές συστήματος με αυτό τον τρόπο θα τις περνάς! Αν όμως θέλεις μια εφαρμογή άλλη π.χ es explorer, να την περάσεις ως εφαρμογή συστήματος, η την κάνεις εγκατάσταση (με κάποιο πρόγραμμα) ως εφαρμογή συστήματος, η την κάνεις κανονικά εγκατασταση και μετά (με πρόγραμμα) την κάνεις convert σε εφαρμογή συστήματος! Έτσι απλά με εγκατάσταση ΔΕΝ δουλεύουν! Επίσης να ξέρεις ότι οταν μία εφαρμογή συστήματος αναβαθμίζεται, η αναβάθμιση εγκαθίσταται στο data (εφαρμογές χρήστη) και όχι στο system, παρόλο που το τηλ την αναγνωρίζει σαν εφαρμογή συστήματος! Edited August 27, 2015 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καταρχήν σβήσε και τις 2 εφαρμογές! Μετά πάρε την εφαρμογή LenovoContactsProvider.apk και κάνε την αντίγραφη επικόλληση στο φάκελο system/priv-app/. Μετά πάρε την εφαρμογή PowerManager.apk και κάνε την αντιγραφή επικόλληση στον φάκελο system/app/. Μετά σε καθε μία ξεχωριστά άλλαξε τα permission σε: rw- r-- r-- και για τις 2! Αφου τελειώσεις κάνε μια επανεκκίνηση και μετά δες αν δουλεύουν! Υ.Γ: Τις εφαρμογές συστήματος με αυτό τον τρόπο θα τις περνάς! Αν όμως θέλεις μια εφαρμογή άλλη π.χ es explorer, να την περάσεις ως εφαρμογή συστήματος, η την κάνεις εγκατάσταση (με κάποιο πρόγραμμα) ως εφαρμογή συστήματος, η την κάνεις κανονικά εγκατασταση και μετά (με πρόγραμμα) την κάνεις convert σε εφαρμογή συστήματος! Έτσι απλά με εγκατάσταση ΔΕΝ δουλεύουν! Επίσης να ξέρεις ότι οταν μία εφαρμογή συστήματος αναβαθμίζεται, η αναβάθμιση εγκαθίσταται στο data (εφαρμογές χρήστη) και όχι στο system, παρόλο που το τηλ την αναγνωρίζει σαν εφαρμογή συστήματος! Για τα contact ρωτησα τον προμηθευτή και μου έστειλε αυτό όπου εγκατέστησα τα contacts και ειναι οκ, χωρις να κάνω την διαδικασία που προείπες. Είναι πρακτικά τα google apps. http://yunpan.cn/cdayfqWq52XLq password: 88cb Για το power managment θα δοκιμασω αυτό που είπες διότι δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 ισως να εχει απαντηθει ηδη,αλλα,αυτο με τους 60 χαρακτηρες στα sms δεν λυνεται? μονο με αλλη εφαρμογη μπορουμε να στελνουμε 160 χαρακτηρες? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 ισως να εχει απαντηθει ηδη,αλλα,αυτο με τους 60 χαρακτηρες στα sms δεν λυνεται? μονο με αλλη εφαρμογη μπορουμε να στελνουμε 160 χαρακτηρες? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard&hl=el ενεργοποιεις το πληκτρολογιo πηγαίνοντας Ρυθμίσεις-Γλώσσα και πληκτρολόγιο, και τσεκάροντας την επιλογή "Greek Keyboard", μετα απλα πατας στο κουμπακι SMS κατω αριστερα και γραφεις 160 χαρακτηρες κεφαλαια με τη μαμα εφαρμογη SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Για τα contact ρωτησα τον προμηθευτή και μου έστειλε αυτό όπου εγκατέστησα τα contacts και ειναι οκ, χωρις να κάνω την διαδικασία που προείπες. Είναι πρακτικά τα google apps. http://yunpan.cn/cdayfqWq52XLq password: 88cb Για το power managment θα δοκιμασω αυτό που είπες διότι δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Οκ! Αφού βρήκες λύση αυτό είναι ευχάριστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MelinaK3 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Γιατι εχει καταργηθει στην ελλαδα; μηπως υπαρχει καποιοα αξιοπιστο site που να το εχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Γιατι εχει καταργηθει στην ελλαδα; μηπως υπαρχει καποιοα αξιοπιστο site που να το εχει;; Από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι! Εξαντλήθηκε σε όλους που είδα! Υπάρχει όμως αυτό https://dikarto.gr/kinhta-smartphones/166-lenovo-k3-lemon-5inch-4g-lte-64bit.html και το οποίο είναι παρόμοιο σε χαρακτηριστικά και είναι στα ιδια περίπου χρήματα! Ψάξε όμως και στο site τους καλύτερα, και θα βρεις πολλά καλούδια! Το συγκεκριμένο όμως που σου γράφω, το πηρε φίλη μου και είναι αρκετα ικανοποιημένη!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MelinaK3 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 ρωτησα σε καποια μαγαζια και μου ειπαν οτι καταργηθηκε. βεβαια το βρηκα καπου αλλα δεν ξερω αμα αξιζει να το παρω αφου εχει καταργηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 ρωτησα σε καποια μαγαζια και μου ειπαν οτι καταργηθηκε. βεβαια το βρηκα καπου αλλα δεν ξερω αμα αξιζει να το παρω αφου εχει καταργηθει. καταργηθηκε? αν σου απαντησαν ετσι ακριβως επειδη απλα δεν εχουν ,ε τοτε τι να πω.... το καταργηθηκε που το ανακαλυψαν? εχω ακουσει ενα σωρο μπουρδες γενικα σε καταστηματα προκειμενου να σου δωσουν κατι αλλο,αλλα το καταργηθηκε μαλλον ειναι νεα μοδα :lol: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MelinaK3 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 καταργηθηκε? αν σου απαντησαν ετσι ακριβως επειδη απλα δεν εχουν ,ε τοτε τι να πω.... το καταργηθηκε που το ανακαλυψαν? εχω ακουσει ενα σωρο μπουρδες γενικα σε καταστηματα προκειμενου να σου δωσουν κατι αλλο,αλλα το καταργηθηκε μαλλον ειναι νεα μοδα :lol: Δηλαδη δεν καταργηθηκε;; και τοτε γιατι εχει εξαντληθει παντου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 γιατι πεσαν ολοι να το αγορασουν. εχω φιλους που ακομα το ψαχνουν. αλλο να μην το φερνουν αλλο και αλλο καταργηθηκε. γιατι απλα στα χρηματα του απο Ελλάδα δεν παιρνεις καλυτερο. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) γιατι πεσαν ολοι να το αγορασουν. εχω φιλους που ακομα το ψαχνουν. αλλο να μην το φερνουν αλλο και αλλο καταργηθηκε. γιατι απλα στα χρηματα του απο Ελλάδα δεν παιρνεις καλυτερο. Παίρνεις παίρνεις και από Ελλάδα! Και ένα (από τα πολλά παραδείγματα) https://dikarto.gr/kinhta-smartphones/29-lenovo-golden-warrior-a8-a806-.html Edited August 30, 2015 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 αααα,ωραια τιμη ! αν και μονοκαρτο . μονο που φοβαμαι την σειρα Α γιατι ειχα προβληματα με voip προγραμματα - κλησεις! παντως ωραια προταση για αγορα! αλλα να υποθεσω οχι επισημη εγγυηση σωστα? γιατι βλεπω 1 χρονο. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 αααα,ωραια τιμη ! αν και μονοκαρτο . μονο που φοβαμαι την σειρα Α γιατι ειχα προβληματα με voip προγραμματα - κλησεις! παντως ωραια προταση για αγορα! αλλα να υποθεσω οχι επισημη εγγυηση σωστα? γιατι βλεπω 1 χρονο. Δεν έχω προσωπικά ψωνίσει από εκεί για να γνωρίζω για εγγύηση και τέτοια , αλλά κάποιοι φίλοι μου έχουν πει τα καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 εχει τυχει σε κανεναν ,σε επανεκκινηση να του κολλησει στο startup logo?(μετα χρειαζεται 5-10 φορες πατημα το powerbutton) ισως να φταιει καποιο προγραμμα που εχω εγκαταστησει η το οτι εχω απενεργοποιησει διαφορα γιατι δεν τα χρησιμοποιω. εκτος και αν εμφανιστει και σε αλλους. ειμαι στην αρχικη-εργοστασιακη κιτκατ. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 εχει τυχει σε κανεναν ,σε επανεκκινηση να του κολλησει στο startup logo?(μετα χρειαζεται 5-10 φορες πατημα το powerbutton) ισως να φταιει καποιο προγραμμα που εχω εγκαταστησει η το οτι εχω απενεργοποιησει διαφορα γιατι δεν τα χρησιμοποιω. εκτος και αν εμφανιστει και σε αλλους. ειμαι στην αρχικη-εργοστασιακη κιτκατ. Ναι μου το έκανε κι εμένα την 2η φορά που έκανα επανεκκίνηση διότι (όπως λες και εσύ), κάποιο πρόγραμμα απενεργοποίησα, αλλά οχι απο αυτά που σε αφήνει το σύστημα απο μόνο του, αλλά κάποιο άλλο που το εκανα disabled με το sd maid pro με root! Παρόλο που του έκανα πολλάαααα reboot μα πάρα πολλά, τελικά εκανα factory reset και wipe data, και έτσι άνοιξε...! Τωρα έχω απενεργοποιημένα μόνο όσα προγράμματα επιτρέπονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Υπάρχει ένα ενδιαφέρον νημα συζητησης για το Lenovo S60-W Lenovo S60-W stock firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Υπάρχει ένα ενδιαφέρον νημα συζητησης για το Lenovo S60-W Lenovo S60-W stock firmware Μόνο η stock kitkat 4.4.4 από του s60-a αξίζει! Οι υπόλοιπες s60-w, s60-t κ.α εχουν μόνο κινέζικα και αγγλικά, εκτός των Ρώσων που σε αυτούς έχει και 5-6 ευρωπαϊκές γλώσσες! Όποιος από οπουδήποτε ανεβάσει την kitkat αλλά ΜΌΝΟ ΑΠΟ S60-a τότε κατεβάστε την! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καταρχήν σβήσε και τις 2 εφαρμογές! Μετά πάρε την εφαρμογή LenovoContactsProvider.apk και κάνε την αντίγραφη επικόλληση στο φάκελο system/priv-app/. Μετά πάρε την εφαρμογή PowerManager.apk και κάνε την αντιγραφή επικόλληση στον φάκελο system/app/. Μετά σε καθε μία ξεχωριστά άλλαξε τα permission σε: rw- r-- r-- και για τις 2! Αφου τελειώσεις κάνε μια επανεκκίνηση και μετά δες αν δουλεύουν! Υ.Γ: Τις εφαρμογές συστήματος με αυτό τον τρόπο θα τις περνάς! Αν όμως θέλεις μια εφαρμογή άλλη π.χ es explorer, να την περάσεις ως εφαρμογή συστήματος, η την κάνεις εγκατάσταση (με κάποιο πρόγραμμα) ως εφαρμογή συστήματος, η την κάνεις κανονικά εγκατασταση και μετά (με πρόγραμμα) την κάνεις convert σε εφαρμογή συστήματος! Έτσι απλά με εγκατάσταση ΔΕΝ δουλεύουν! Επίσης να ξέρεις ότι οταν μία εφαρμογή συστήματος αναβαθμίζεται, η αναβάθμιση εγκαθίσταται στο data (εφαρμογές χρήστη) και όχι στο system, παρόλο που το τηλ την αναγνωρίζει σαν εφαρμογή συστήματος! Μόνο η stock kitkat 4.4.4 από του s60-a αξίζει! Οι υπόλοιπες s60-w, s60-t κ.α εχουν μόνο κινέζικα και αγγλικά, εκτός των Ρώσων που σε αυτούς έχει και 5-6 ευρωπαϊκές γλώσσες! Όποιος από οπουδήποτε ανεβάσει την kitkat αλλά ΜΌΝΟ ΑΠΟ S60-a τότε κατεβάστε την! Τα πράγματα προσωπικα δεν τα εχω ξεκαθαρισει σχετικά. Πάντως εγω έχω το S60-W που έχει Ελληνικά S60 for China (S60-w) doesn’t support LTE B7-800 and B20-2600. We are working for the S60_a product which supports both above. The ROM in S60_w is mainly differ from S60_a for ROW(rest of the world). It is for only saling in China mainland and maintained by separated team, but you can recieve upgrade and firmware manually flash from mainland website. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Ναι μου το έκανε κι εμένα την 2η φορά που έκανα επανεκκίνηση διότι (όπως λες και εσύ), κάποιο πρόγραμμα απενεργοποίησα, αλλά οχι απο αυτά που σε αφήνει το σύστημα απο μόνο του, αλλά κάποιο άλλο που το εκανα disabled με το sd maid pro με root! Παρόλο που του έκανα πολλάαααα reboot μα πάρα πολλά, τελικά εκανα factory reset και wipe data, και έτσι άνοιξε...! Τωρα έχω απενεργοποιημένα μόνο όσα προγράμματα επιτρέπονται! εγω του εχω απανεργοποιημενα οτι μου αφηνει απο της ρυθμισεις. facebook,twitter,facebook sync,drive,βιβλια google,περιπτερο google,παιχνιδια google,οδηγος χρησης. αλλα πρεπει να το κανει στην εντολη επανεκινησης. αν το κανεις απενεργοποιηση και μετα κανονικα ανοιγμα δεν πρεπει να κολαει. να υποθεσω πως το factory reset k wipe data σβηνει τα παντα απο μεσα σωστα? πως γινεται με την ευκαιρια? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 εγω του εχω απανεργοποιημενα οτι μου αφηνει απο της ρυθμισεις. facebook,twitter,facebook sync,drive,βιβλια google,περιπτερο google,παιχνιδια google,οδηγος χρησης. αλλα πρεπει να το κανει στην εντολη επανεκινησης. αν το κανεις απενεργοποιηση και μετα κανονικα ανοιγμα δεν πρεπει να κολαει. να υποθεσω πως το factory reset k wipe data σβηνει τα παντα απο μεσα σωστα? πως γινεται με την ευκαιρια? Ψαξε στο Google διότι δεν θυμάμαι! Αλλά εμένα από τότε δεν ξαναεκανε τίποτα τέτοιο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 ανεβηκαν ηδη οι πρωτες stock rom στο needrom. για οποιον θελει να της δοκιμασει η να της εχει αρχειο για παν ενδεχομενο στο μελλον! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 ανεβηκαν ηδη οι πρωτες stock rom στο needrom. για οποιον θελει να της δοκιμασει η να της εχει αρχειο για παν ενδεχομενο στο μελλον! Αυτή (4.4.4 s60-a) είναι ίδια με αυτή που έγραψα πριν λίγα ποστ και απο ότι φαίνεται ΔΕΝ έχει ελληνικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 καποιος που ειναι ρουτ δεν μπορει να να κανει extract την ρομ του να την ανεβασει? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts