Jump to content

Lenovo S60

sotiriad
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα η 5.0.1. ειναι καλυτερη σε αυτο το κινητο ;;;

Γενικά που διαβάζω άλλοι λένε ότι είναι οκ, και άλλοι εχουν θέματα! Εγώ όπως το πήρα έτσι και το άφησα με 4.4.4 και είμαι ικανοποιημένος αρκετά και δεν το σκαλίζω παραπέρα!

• Απαντήσεις 549
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γενικά που διαβάζω άλλοι λένε ότι είναι οκ, και άλλοι εχουν θέματα! Εγώ όπως το πήρα έτσι και το άφησα με 4.4.4 και είμαι ικανοποιημένος αρκετά και δεν το σκαλίζω παραπέρα!

καλα θα την κανω και βλεπουμε...;)

My Name Is George V.

Κολλαει στο 75% το περασμα της αναβαθμισης...ειναι εκει κανα 10λεπτο ,τα επαιξε; ΤΕΛΟΣ το μηχανακι ;

Τελικα μπηκε και μου εβγαλε και αλλη μικρη αναβαθμιση ...τωρα την κανω,αντε να δουμε!

Edited by Modeling
My Name Is George V.

Απορια...Γιατι δεν μπορω να μεταφερω καμια εφαρμογη στην SD card ; Θελει κανα κολπο ;;
My Name Is George V.

Απορια...Γιατι δεν μπορω να μεταφερω καμια εφαρμογη στην SD card ; Θελει κανα κολπο ;;

root :D

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

ευκολο; Οπως στα Samsung ;

αν εισαι σε κιτκατ ,ναι ειναι πανευκολο με kingoroot.

για λολιποπ δεν εχω διαβασει κατι αξιοπιστο.

αν εισαι σε κιτκατ ,ναι ειναι πανευκολο με kingoroot.

για λολιποπ δεν εχω διαβασει κατι αξιοπιστο.

Ειμαι με lollipop ...Δυστηχως!!!

My Name Is George V.

Καλη η lollipop ?

Αν συγκρινουμε με το Α5 που ειχα πριν ; Καλη...ισαξιο το κινητο με το Α5 και με το P8 που ειχα μεχρι προχτες...!

Η μπαταρια ειναι καλη 4 ωρες οθονη σιγουρα !

My Name Is George V.

• 2 weeks later...
γεια σας παιδια.θελω να παρω τ κινητο.εγω θελω κυριος τ ιντερνετ λιγες εφαρμογες και μια απλα καλη καμερα οχι τιποτα σπουδαιο.στα 180 ευρω τι λετε καλο???

γεια σας παιδια.θελω να παρω τ κινητο.εγω θελω κυριος τ ιντερνετ λιγες εφαρμογες και μια απλα καλη καμερα οχι τιποτα σπουδαιο.στα 180 ευρω τι λετε καλο???

Για αυτά που ζητάς είναι ότι πρέπει το κινητάκι! Εγω το χαίρομαι παααρα πολύ!

Κι εγώ το απέκτησα σήμερα απο γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών και για τα 179 ευρω που έδωσα είμαι άκρως ικανοποιημένος.. θα ήθελα απλά να φωτίζονταν και τα κάτω πλήκτρα.

παιδια αυτα που λενε για κολληματα και τετοια??για τ λολιποπ να τ κανω αναβαθμιση(δεν τα ξερω καλα αυτα.γενικα ενας απλος χρηστεις ειμαι)

παιδια αυτα που λενε για κολληματα και τετοια??για τ λολιποπ να τ κανω αναβαθμιση(δεν τα ξερω καλα αυτα.γενικα ενας απλος χρηστεις ειμαι)

Επειδή και εγώ ακούω και διαβάζω διάφορα τέτοια, αλλά ειδικά για τον λόγο του ότι δεν routαρετε ακόμα αξιόπιστα έχω μείνει με την kitkat, και είμαι αρκετα ικανοποιημένος και δεν θα αναβαθμίσω σε lollipop! Δεν έχω με kitkat κανένα μα κανένα πρόβλημα!

Edited by memostrikas

αρα για αυτα που σου ειπα οτι το θελω τ κινητο ειναι οκ λες?το συστινεις?

Ανεπιφύλακτα αγόρασε το, και δεν θα χάσεις!;)

Παρατήρησα ενα bug, θέλει 2 και 3 φορές σύρσιμο το δάχτυλο για να πιάσει το ξεκλείδωμα της οθόνης όταν έχει επιλεγεί το διπλό ταπ. Ενω αν απενεργοποιήσεις το διπλό ταπ και χρησιμοποιείς μόνο το πλαινό πλήκτρο, η οθόνη ξεκλειδώνει ακαριαία όταν σέρνεις το δάχτυλο προς τα πάνω.

Παρατήρησα ενα bug, θέλει 2 και 3 φορές σύρσιμο το δάχτυλο για να πιάσει το ξεκλείδωμα της οθόνης όταν έχει επιλεγεί το διπλό ταπ. Ενω αν απενεργοποιήσεις το διπλό ταπ και χρησιμοποιείς μόνο το πλαινό πλήκτρο, η οθόνη ξεκλειδώνει ακαριαία όταν σέρνεις το δάχτυλο προς τα πάνω.

Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο που λες! Μήπως είναι θέμα του κινητου σου?

μαλλον το κανει απο θεμα ασφαλειας για να μην ανοιξει στην τσεπη σου,γνωμη μου.

δεν νομιζω να ειναι bug.

θελει περισσοτερη πιεση για ξεκλειδωμα με το διπλο ταπ.

αλλα καλυτερα απενεργοποιησε το γιατι τρωει πολυ μπαταρια.

μαλλον το κανει απο θεμα ασφαλειας για να μην ανοιξει στην τσεπη σου,γνωμη μου.

δεν νομιζω να ειναι bug.

θελει περισσοτερη πιεση για ξεκλειδωμα με το διπλο ταπ.

αλλα καλυτερα απενεργοποιησε το γιατι τρωει πολυ μπαταρια.

έχεις δίκιο, πρέπει να ειναι για περισσότερη ασφάλεια διότι αν κάνεις διπλό ταπ και περιμένεις ενα-δυο δευτερόλεπτα πιάνει κανονικά..αλλιώς θέλει παραπάνω πίεση όπως λες

Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο που λες! Μήπως είναι θέμα του κινητου σου?

οχι, όλα το κάνουν για λόγους ασφαλείας όπως ανέφερε ο συνάδελφος παραπάνω. πρόσεξε το καλύτερα..

έχεις δίκιο, πρέπει να ειναι για περισσότερη ασφάλεια διότι αν κάνεις διπλό ταπ και περιμένεις ενα-δυο δευτερόλεπτα πιάνει κανονικά..αλλιώς θέλει παραπάνω πίεση όπως λες

οχι, όλα το κάνουν για λόγους ασφαλείας όπως ανέφερε ο συνάδελφος παραπάνω. πρόσεξε το καλύτερα..

Οκ έχετε δίκιο δεν το ειχα προσέξει!

Καλησπέρα

Αγόρασα αυτή τη συσκευη για τη γυναίκα μου και ενώ όλα λειτουργούν όπως πρέπει, εχω θέμα με το 4g. Ενώ βλέπει το δίκτυο 4g της vodafone όταν το επιλέγω δεν μπορεί να συνδεθεί και "πέφτει" αυτόματα σε H+ δηλαδή 3g. Η συσκευή αγοράστηκε προχθές και είχε εγκατεστημένη τη lollipop version του Android και η sim κάρτα είναι τοποθετημένη στην πρώτη θέση. Έχει κανείς σας παρόμοιο θέμα ή κάποια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω;

Καλησπέρα

Αγόρασα αυτή τη συσκευη για τη γυναίκα μου και ενώ όλα λειτουργούν όπως πρέπει, εχω θέμα με το 4g. Ενώ βλέπει το δίκτυο 4g της vodafone όταν το επιλέγω δεν μπορεί να συνδεθεί και "πέφτει" αυτόματα σε H+ δηλαδή 3g. Η συσκευή αγοράστηκε προχθές και είχε εγκατεστημένη τη lollipop version του Android και η sim κάρτα είναι τοποθετημένη στην πρώτη θέση. Έχει κανείς σας παρόμοιο θέμα ή κάποια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω;

Τι εννοείς οτι βλέπει το 4g?