memostrikas Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 τελικα η 5.0.1. ειναι καλυτερη σε αυτο το κινητο ;;; Γενικά που διαβάζω άλλοι λένε ότι είναι οκ, και άλλοι εχουν θέματα! Εγώ όπως το πήρα έτσι και το άφησα με 4.4.4 και είμαι ικανοποιημένος αρκετά και δεν το σκαλίζω παραπέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Γενικά που διαβάζω άλλοι λένε ότι είναι οκ, και άλλοι εχουν θέματα! Εγώ όπως το πήρα έτσι και το άφησα με 4.4.4 και είμαι ικανοποιημένος αρκετά και δεν το σκαλίζω παραπέρα! καλα θα την κανω και βλεπουμε...;) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Κολλαει στο 75% το περασμα της αναβαθμισης...ειναι εκει κανα 10λεπτο ,τα επαιξε; ΤΕΛΟΣ το μηχανακι ; Τελικα μπηκε και μου εβγαλε και αλλη μικρη αναβαθμιση ...τωρα την κανω,αντε να δουμε! Edited July 24, 2015 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Απορια...Γιατι δεν μπορω να μεταφερω καμια εφαρμογη στην SD card ; Θελει κανα κολπο ;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Απορια...Γιατι δεν μπορω να μεταφερω καμια εφαρμογη στην SD card ; Θελει κανα κολπο ;; root :D Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 root :D ευκολο; Οπως στα Samsung ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Η lollipop rootαρετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 ευκολο; Οπως στα Samsung ; αν εισαι σε κιτκατ ,ναι ειναι πανευκολο με kingoroot. για λολιποπ δεν εχω διαβασει κατι αξιοπιστο. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 αν εισαι σε κιτκατ ,ναι ειναι πανευκολο με kingoroot. για λολιποπ δεν εχω διαβασει κατι αξιοπιστο. Ειμαι με lollipop ...Δυστηχως!!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Ειμαι με lollipop ...Δυστηχως!!! Καλη η lollipop ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Καλη η lollipop ? Αν συγκρινουμε με το Α5 που ειχα πριν ; Καλη...ισαξιο το κινητο με το Α5 και με το P8 που ειχα μεχρι προχτες...! Η μπαταρια ειναι καλη 4 ωρες οθονη σιγουρα ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikr21 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 γεια σας παιδια.θελω να παρω τ κινητο.εγω θελω κυριος τ ιντερνετ λιγες εφαρμογες και μια απλα καλη καμερα οχι τιποτα σπουδαιο.στα 180 ευρω τι λετε καλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 γεια σας παιδια.θελω να παρω τ κινητο.εγω θελω κυριος τ ιντερνετ λιγες εφαρμογες και μια απλα καλη καμερα οχι τιποτα σπουδαιο.στα 180 ευρω τι λετε καλο??? Για αυτά που ζητάς είναι ότι πρέπει το κινητάκι! Εγω το χαίρομαι παααρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Κι εγώ το απέκτησα σήμερα απο γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών και για τα 179 ευρω που έδωσα είμαι άκρως ικανοποιημένος.. θα ήθελα απλά να φωτίζονταν και τα κάτω πλήκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikr21 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 παιδια αυτα που λενε για κολληματα και τετοια??για τ λολιποπ να τ κανω αναβαθμιση(δεν τα ξερω καλα αυτα.γενικα ενας απλος χρηστεις ειμαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) παιδια αυτα που λενε για κολληματα και τετοια??για τ λολιποπ να τ κανω αναβαθμιση(δεν τα ξερω καλα αυτα.γενικα ενας απλος χρηστεις ειμαι) Επειδή και εγώ ακούω και διαβάζω διάφορα τέτοια, αλλά ειδικά για τον λόγο του ότι δεν routαρετε ακόμα αξιόπιστα έχω μείνει με την kitkat, και είμαι αρκετα ικανοποιημένος και δεν θα αναβαθμίσω σε lollipop! Δεν έχω με kitkat κανένα μα κανένα πρόβλημα! Edited August 4, 2015 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikr21 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 αρα για αυτα που σου ειπα οτι το θελω τ κινητο ειναι οκ λες?το συστινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 αρα για αυτα που σου ειπα οτι το θελω τ κινητο ειναι οκ λες?το συστινεις? Ανεπιφύλακτα αγόρασε το, και δεν θα χάσεις!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παρατήρησα ενα bug, θέλει 2 και 3 φορές σύρσιμο το δάχτυλο για να πιάσει το ξεκλείδωμα της οθόνης όταν έχει επιλεγεί το διπλό ταπ. Ενω αν απενεργοποιήσεις το διπλό ταπ και χρησιμοποιείς μόνο το πλαινό πλήκτρο, η οθόνη ξεκλειδώνει ακαριαία όταν σέρνεις το δάχτυλο προς τα πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παρατήρησα ενα bug, θέλει 2 και 3 φορές σύρσιμο το δάχτυλο για να πιάσει το ξεκλείδωμα της οθόνης όταν έχει επιλεγεί το διπλό ταπ. Ενω αν απενεργοποιήσεις το διπλό ταπ και χρησιμοποιείς μόνο το πλαινό πλήκτρο, η οθόνη ξεκλειδώνει ακαριαία όταν σέρνεις το δάχτυλο προς τα πάνω. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο που λες! Μήπως είναι θέμα του κινητου σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παρατήρησα ενα bug, θέλει 2 και 3 φορές σύρσιμο το δάχτυλο για να πιάσει το ξεκλείδωμα της οθόνης όταν έχει επιλεγεί το διπλό ταπ. Ενω αν απενεργοποιήσεις το διπλό ταπ και χρησιμοποιείς μόνο το πλαινό πλήκτρο, η οθόνη ξεκλειδώνει ακαριαία όταν σέρνεις το δάχτυλο προς τα πάνω. μαλλον το κανει απο θεμα ασφαλειας για να μην ανοιξει στην τσεπη σου,γνωμη μου. δεν νομιζω να ειναι bug. θελει περισσοτερη πιεση για ξεκλειδωμα με το διπλο ταπ. αλλα καλυτερα απενεργοποιησε το γιατι τρωει πολυ μπαταρια. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 μαλλον το κανει απο θεμα ασφαλειας για να μην ανοιξει στην τσεπη σου,γνωμη μου. δεν νομιζω να ειναι bug. θελει περισσοτερη πιεση για ξεκλειδωμα με το διπλο ταπ. αλλα καλυτερα απενεργοποιησε το γιατι τρωει πολυ μπαταρια. έχεις δίκιο, πρέπει να ειναι για περισσότερη ασφάλεια διότι αν κάνεις διπλό ταπ και περιμένεις ενα-δυο δευτερόλεπτα πιάνει κανονικά..αλλιώς θέλει παραπάνω πίεση όπως λες Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο που λες! Μήπως είναι θέμα του κινητου σου? οχι, όλα το κάνουν για λόγους ασφαλείας όπως ανέφερε ο συνάδελφος παραπάνω. πρόσεξε το καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 έχεις δίκιο, πρέπει να ειναι για περισσότερη ασφάλεια διότι αν κάνεις διπλό ταπ και περιμένεις ενα-δυο δευτερόλεπτα πιάνει κανονικά..αλλιώς θέλει παραπάνω πίεση όπως λες οχι, όλα το κάνουν για λόγους ασφαλείας όπως ανέφερε ο συνάδελφος παραπάνω. πρόσεξε το καλύτερα.. Οκ έχετε δίκιο δεν το ειχα προσέξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philpi Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καλησπέρα Αγόρασα αυτή τη συσκευη για τη γυναίκα μου και ενώ όλα λειτουργούν όπως πρέπει, εχω θέμα με το 4g. Ενώ βλέπει το δίκτυο 4g της vodafone όταν το επιλέγω δεν μπορεί να συνδεθεί και "πέφτει" αυτόματα σε H+ δηλαδή 3g. Η συσκευή αγοράστηκε προχθές και είχε εγκατεστημένη τη lollipop version του Android και η sim κάρτα είναι τοποθετημένη στην πρώτη θέση. Έχει κανείς σας παρόμοιο θέμα ή κάποια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καλησπέρα Αγόρασα αυτή τη συσκευη για τη γυναίκα μου και ενώ όλα λειτουργούν όπως πρέπει, εχω θέμα με το 4g. Ενώ βλέπει το δίκτυο 4g της vodafone όταν το επιλέγω δεν μπορεί να συνδεθεί και "πέφτει" αυτόματα σε H+ δηλαδή 3g. Η συσκευή αγοράστηκε προχθές και είχε εγκατεστημένη τη lollipop version του Android και η sim κάρτα είναι τοποθετημένη στην πρώτη θέση. Έχει κανείς σας παρόμοιο θέμα ή κάποια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Τι εννοείς οτι βλέπει το 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts