RadiactiveToy Δημοσιεύτηκε December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2004 Καλημέρα σε όλους, Ανοιγώ αυτό το νέο thread για να επιστήσω την προσοχή σε όσους ενδιαφέρονται να το αγοράσουν λόγω των πολύ καλών χαρακτηριστικών του (external usb2.0, dual layer, 16xburning, κλπ). Το πήρα πρίν από δύο βδομάδες (με έκδοση firmware B4S2) και χτές το πήγα πίσω διότι δέν έγραφε σωστά ή κολλούσε κατά την διάρκεια της εγγραφής. Μου έκανε μεγάλη έκπληξη όταν στο μαγαζί μου είπαν οτι έχει άλλο ένα ίδιο για επιστροφή που είχε αγοραστεί πριν μία βδομάδα. Τώρα περιμένω μου αντικαταστασθεί, δέν ξέρω αν φταίει η μονάδα ή το κουτί που χρησιμοποιεί η TEAC...Πάντως υπάρχει και νεότερο firmware για την συσκευή (το B4S6), το οποίο επειδή δέν ήταν σαφές στο site teac.de ότι κάνει δεν το έχv δοκιμάσει ακόμα. Αν κάποιος έχει το ίδιο μοντέλο σαν internal (DV-W516 G) μπορεί να μας πει αν λειτουργεί κανονικά ή άν αντιμετωπίζει προβλήματα. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts