manos the greek Δημοσιεύτηκε December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2004 Παιδιά, θέλω την βοήθειά σας σε αυτό το θέμα! Ο υπολογιστής μου κολλάει-παγώνει συνέχεια σε άσχετες φάσεις, και έχω μόνο ανοιχτά το mIRC και τον Firefox! Εχω intel sta 3.2G 512mb ram ddram (2x256) Μητρική asus P4P800. Δεν ξέρω τι άλλα στοιχεία να σας δώσω, σας παρακαλώ βοηθείστε με! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :worry: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Γειά σου φιλαράκι Μάνο.... :) Η δική μου συμβουλή για αυτά που αναφέρεις είναι κατ΄αρχήν να κάνεις ένα σκαν με το spybot και να εξαφανίσεις οποιοδήποτε ιό ανακαλύψει το πρόγραμμα και μετά να βάλεις τα sp2 τα οποία θα σταθεροποιήσουν και θα αποτρεψουν τα windows απο οποιοδήποτε κόλλημα...Να σου πω πως από τότε που τα έβαλα δεν έχω κάνει κανένα ρισταρτ στον υπολογιστή.... ;) Σου εύχομαι να περνάς καλά και καλές γιορτές και πάρε κανένα πλοίο και έλα στο μίτιγκ να σε δούμε.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 mmm..akou..aspoume..pagwnei(kolise se mia eikona(den einai mabrismenh i othoni),den kounitetai to mouse , k genika tpt..ean simbainei ayto..apla xreiazetai ligo krio..opote h pare kanena fan cooler h anoi3e ton apo ta plagia k balton kapou anoixta na aerizetai !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 3 Δεκ. 2004 , 22:19) Γειά σου φιλαράκι Μάνο.... :) Η δική μου συμβουλή για αυτά που αναφέρεις είναι κατ΄αρχήν να κάνεις ένα σκαν με το spybot και να εξαφανίσεις οποιοδήποτε ιό ανακαλύψει το πρόγραμμα και μετά να βάλεις τα sp2 τα οποία θα σταθεροποιήσουν και θα αποτρεψουν τα windows απο οποιοδήποτε κόλλημα...Να σου πω πως από τότε που τα έβαλα δεν έχω κάνει κανένα ρισταρτ στον υπολογιστή.... ;) Σου εύχομαι να περνάς καλά και καλές γιορτές και πάρε κανένα πλοίο και έλα στο μίτιγκ να σε δούμε.... :rolleyes: Έλα ρε Χρίσταρα, το έχω το Service Pack 2 το ελληνικό στα XP PRO. Όσο για το spybot έτρεξα το ad-aware και δεν βρήκε τίποτα! :) Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, το πλοίο είναι στο πρόγραμμα! ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Κι εγώ νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά με την θερμοκρασία της cpu σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis ( 4 Δεκ. 2004 , 00:01) Κι εγώ νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά με την θερμοκρασία της cpu σου. Ή με το τροφοδοτικό σου. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 θερμοκρασία: 48C CPU 29C MB Τώρα για το τροφοδοτικό δεν ξέρω! Παιδιά σε εντελώς άσχετες στιγμές μου κολλάει και δεν ξέρω τι φταίει! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Όποιος έχει να προσθέσει κάτι άλλο με σκοπό να επιλυθεί το πρόβλημα που έχω με τον υπολογιστή μου παρακαλώ να το πει! Ευχαριστώ! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Έχεις κάποιο πρόγραμμα να παρακολουθείς τις θερμοκρασίες να δεις εάν όταν κολλάει είναι σχετικά υψηλότερες; Για πες μας τι τροφοδοτικό έχεις και τι συσκεύες. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 εγώ πάντως σε μια ανάλογη περίπτωση είχα πρόβλημα με την μνήμη. Άλλαξα μνήμη και όλα ΟΚ. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tempo ( 4 Δεκ. 2004 , 15:56) εγώ πάντως σε μια ανάλογη περίπτωση είχα πρόβλημα με την μνήμη. Άλλαξα μνήμη και όλα ΟΚ. Δεν έχεις άδικο. Και αυτό παίζει... Μου έχει συμβεί και μένα. Και μάλιστα λύθηκε όχι αλλάζοντας μνήμη, αλλά ανταλλάσσοντας θέση στα 2 dimmaκια της μνήμης τότε! Εδώ υπάρχουν διάφορα εργαλεία, μεταξύ των οποίων και Μemory Diagnostics/Bechmarks. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Εμένα ή η motherboard μου φαίνεται ή η μνήμη. Κατέβασε το Sisoft Sandra και τρέξε όλα τα benchmark. Δες σε ποιο benchmark θα κολλήσει το σύστημα και πάρε τα ανάλογα μέτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Thanks παιδιά! Θα τα δοκιμάσω όλα! Τώρα άλλαξα τις θέσεις των μνημών ραμ έβαλα την μία στην θέση της άλλης, αντέστρεψα τις θέσεις του! Σας ευχαριστώ πόλύ για την βοήθειά σας! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Παιδιά, τα δοκίμασα όλα όσα μου είπατε και το Sisoft Sandra και ετρέξα όλα τα benchmark και δεν κόλλησε πουθενά και μάλιστα το έκανε και γρήγορα. Όταν εξέταζε την ραμ μου είπε κάτι τιπς ότι δηλαδή, επειδή έχω 2 μόνο θέσεις για μνήμες οι αναβάθμισή τους θα είναι ακριβή κ.τ.λ. Είμαι σε απόγνωση δεν αντέχω άλλο μου έχει σπάσει τα νεύρα, εν το μεταξύ αυτό δεν μου το κάνει όταν παίζω παιχνίδια όταν ακούω mp3 κ.τ.λ. μόνο όταν μπάινω νετ! Παιδιά τίποτα άλλο αν έχετε να προσθέσετε ευπρόσδεκτο!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Εμένα πριν από κανένα δυο χρόνια μου έτυχε κάτι πολύ κουλό... Κα το δικό μου PC κολλόυσε σε ανύποπτες στιγμές και τρελλάθικα μέχρι να το λύσω. Τελικά οι στιγμές δεν ηταν τόσο ανύποπτες αφού το PC κολούσε όταν κτυπούσε το τηλέφωνο!!! Αυτό συνέβαινε λόγω ασυμβατότητας του εξωτερικού μου modem με την κάρτα επέκτασης θυρών RS232 στην οποία το είχα συνδεδεμένο. Μόλις το έβαλα σε θύρα της motherboard το πρόβλημα εξαφανίστικε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 μαλιστα, εαν στο κανει μονο οταν μπαινεις internet και εχεις netmod με usb συνδεση ισως να φταει αυτο , δοκιμασε να το βαλεις με σεριακο καλωδιο Μανο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Δεν μπαίνω με netmod αλλά με ένα μόντεμ 5 τουλάχιστον χρόνων που το έχω από την πρώτη φορά που πήρα υπολογιστή και με την αναβάθμιση του υπολογιστή αυτό έμεινε πάνω. Δεν ξέρω αν είναι αυτό το πρόβλημα πάντως πράγματι αυτό συμβαίνει μόνο όταν μπαίνω στο ίντερνετ. Σας ευχαριστώ! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 5 Δεκ. 2004 , 11:29) Δεν ξέρω αν είναι αυτό το πρόβλημα πάντως πράγματι αυτό συμβαίνει μόνο όταν μπαίνω στο ίντερνετ. Αυτό δε μας το είχες πει. Αν και δε μου έχει τύχει τέτοιο πρόβλημα με modem ποτέ, για δοκίμασε να απεγκαταστήσεις και να επανεγκαταστήσεις τους driver. Καλύτερα κοίταξε μήπως υπάρχουν και καινούριοι. Τι modem είναι; Εάν είναι εσωτερικό βεβαιώσου ότι πατάει καλά. Εάν είναι εξωτερικο και τροφοδοτείται απο τη USB, μήπως δεν του δίνει αρκετό ρεύμα; Απίθανο αλλά... Γενικά δώσε παραπάνω πληροφορίες. Τι λειτουργικό έχεις; Πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα; Το modem έχει δουλέψει στο νέο PC απροβλημάτιστα; Έχεις αλλάξει κάτι πρόσφατα; Το PC κολλάει σε σταθερή ώρα μετά τη σύνδεση; Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Το πιο σημαντικό είναι να θυμηθείς πότε άρχισαν τα προβλήματα. Για παράδειγμα μήπως άλλαξες μητρική και το modem είναι εσωτερικό; Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να το βάλεις σε άλλη pci θύρα. Αν είναι usb, δοκίμασε νεότερους drivers. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Καλησπέρα, έχω Windows XP PRO with SP2. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν προσπάθησα να μπω στον ιντερνετ. Το μόντεμ είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ στο πισί χρησιμοποιούσα το netmod δεν έχει δουλέψει απροβλημάτιστα από την στιγμή που κάνει restarts. Έκανα αναβάθμιση και άλλα : επεξεργαστή, μητρική, κάρτα γραφικών, μνήμη και κάρτα δικτύου. Κράτησα μόνο την κάρτα ήχου και το modem. Ναι το modem είναι εσωτερικό και συνδέεται προφανός σε pci θύρα (μη με ρωτήσετε pci express και άλλα γιατί δεν ξέρω) Αυτά, σας ευχαριστώ που διαθέσατε έστω και λίγο από τον χρόνο σας για να με βοηθήσετε. Μόλις άλλαξα την θύρα του modem το έβαλα σε άλλη! Για να δουμε! :) :o :happy: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 6 Δεκ. 2004 , 00:30) Καλησπέρα, έχω Windows XP PRO with SP2. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν προσπάθησα να μπω στον ιντερνετ. Το μόντεμ είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ στο πισί χρησιμοποιούσα το netmod δεν έχει δουλέψει απροβλημάτιστα από την στιγμή που κάνει restarts. Έκανα αναβάθμιση και άλλα : επεξεργαστή, μητρική, κάρτα γραφικών, μνήμη και κάρτα δικτύου. Κράτησα μόνο την κάρτα ήχου και το modem. Ναι το modem είναι εσωτερικό και συνδέεται προφανός σε pci θύρα (μη με ρωτήσετε pci express και άλλα γιατί δεν ξέρω) Αυτά, σας ευχαριστώ που διαθέσατε έστω και λίγο από τον χρόνο σας για να με βοηθήσετε. Αν κατάλαβα καλά από την αρχή δε συνεργάζεται με το νέο configuration, δηλαδή δεν ήταν κάποια αλλαγή που έκανες που προκάλεσε το πρόβλημα. Οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένω ως πιο πιθανό να σου προτείνω. Στη θέση σου θα τα δοκίμαζα απλά όλα. Αλλαγή θέσης στο modem, νέους drivers αν υπάρχουν, νέους chipset drivers, νέο bios, irq settings... Αλήθεια πώς μπορούμε να δούμε πιο irq αντιστοιχεί σε μια συσκευή από τα Windows; Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ipparxos ( 6 Δεκ. 2004 , 00:46) Αλήθεια πώς μπορούμε να δούμε πιο irq αντιστοιχεί σε μια συσκευή από τα Windows; Πίνακας Ελέγχου--> Σύστημα--> Υλικό--> Διαχείριση συσκευών--> Δεξί κλικ--> Ιδιότητες--> Πόροι Δες κι αυτό Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Παιδιά, τελικά δεν είναι πρόβλημα του Υπολογιστή είναι πρόβλημα του αρχαίου modem και θα το πετάξω και θα πάω να πάρω ένα crypton. Εϊναι καλό το crypton? Ποιό είανι πιο καλό; Ευχαριστώ! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts