geraw Δημοσιεύτηκε June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 7, 2015 Το ξερω οτι θα αρχισω εμφυλιο πολεμο αλλα ειμαι σε μεγαλο διλλημα :P ποια απο τις 3 συσκευες θεωρειτε καλυτερη και γιατι? Αυτο που ζηταω απο μια συσκευη ειναι μπαταρια, οθονη, και καλες καμερες. Το Galaxy Alpha που εχω τωρα δεν με καλυπτει σε ολα αυτα. Εγω κλεινω προς Nexus 6 λογω εμφανισης και στοκ Android. 2ο το HTC M9 και μετα το S6 λογω οτι το λειτουργικο της Samsung δεν με ευχαριστει και θα του περασω σιγουρα launcher αν παω προς τα εκει. Ευχαριστω για τον χρονο σας :) Υ.Γ: Δεν εβαλα το LG G4 λογω του οτι η μονη περιπτωση να κοιταξω προς τα εκει ειναι η δερματινη εκδοση που η τιμη του ειναι απαγορευτικη ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Το ξερω οτι θα αρχισω εμφυλιο πολεμο αλλα ειμαι σε μεγαλο διλλημα :P ποια απο τις 3 συσκευες θεωρειτε καλυτερη και γιατι? Αυτο που ζηταω απο μια συσκευη ειναι μπαταρια, οθονη, και καλες καμερες. Το Galaxy Alpha που εχω τωρα δεν με καλυπτει σε ολα αυτα. Εγω κλεινω προς Nexus 6 λογω εμφανισης και στοκ Android. 2ο το HTC M9 και μετα το S6 λογω οτι το λειτουργικο της Samsung δεν με ευχαριστει και θα του περασω σιγουρα launcher αν παω προς τα εκει. Ευχαριστω για τον χρονο σας :) Υ.Γ: Δεν εβαλα το LG G4 λογω του οτι η μονη περιπτωση να κοιταξω προς τα εκει ειναι η δερματινη εκδοση που η τιμη του ειναι απαγορευτικη ακομα. Θα σου πω για το νεξους Για το θέμα μπαταρίας μην περιμένεις πολλά είναι το αδύνατό του σημείο. θα σου βγάλει 3μιση με 4 ώρες sot με τα πάντα ανοικτά όμως (gps,data κτλ) και με αρκετή χρήση. με ένα Powerbank δεν θα σε ανησυχήσει ξανά το θέμα μπαταρίας πάντως. Για την οθόνη να σου πω ότι οι 6 ίντσες του σε συνδυασμό με την υψηλή ανάλυση το κάνουν απολαυστικό όσο δεν πάει αρκεί να συνηθίσεις το μέγεθος του (που θα το συνηθίσεις σε 2-3 μέρες) και το σημαντικό να έχεις τζιν με τσέπη που να το χωράει. Από εμπειρία χρήσης είναι σε άλλο επίπεδο το nexus. δεν το φτάνει ακόμα κανένας και θα παίρνει αναβαθμίσεις για αρκετό καιρό ακόμα σε αντίθεση με τα άλλα δύο. Από εμφάνιση είναι αρκετά όμορφο και σίγουρα το μέγεθος του κλέβει τις εντυπώσεις. Τέλος ο λόγος που πάντα θα επιλέγω Nexus ή αντίστοιχης φιλοσοφίας κινητά είναι γιατί μπορείς να το πειράξεις όσο θες χωρίς να έχεις θέματα με την εγγύηση. αν έπρεπε να διαλέξω θα τα έβαζα με την εξής σειρά 1.nexus 2.m9 (με μια επιφύλαξη για το θέμα του επεξεργαστή του) το samsung δεν θα το αγόραζα καθώς το software του δεν μου αρέσει καθόλου. (μην νομίζεις ότι με ένα launcher αλλάζουν πολλά) Edited June 7, 2015 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Και μπαταρία και κάμερα και οθόνη δεν θα βρεις καμία συσκευή να σε καλύπτει 100% ταυτόχρονα Κάπου θα κάνεις συμβιβασμό. Από εμένα s6 δαγκωτο κι κάνεις συμβιβασμό στην μπαταρία.(που διαβάζοντας τη χρήση σου θα σε καλύψει άνετα) Edited June 7, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geraw Δημ. June 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Το ξερω οτι η μπαταρια του Nexus δεν κραταει τρελα αλλα ειναι αρκετα για μενα πιστευω. Μια μερα χρησης με λιγο ανοιχτα τα δεδομενα (κανα τεταρτο) και ολη την μερα Wi-Fi χωρις τοποθεσια ανοιχτη πιστευω την βγαζει. Αν δω οτι προβληματιζομαι παω για Power Bank. Οι 2 κολλητοι μου εχουν Nexus 5 και εχω παθει την πλακα μου με το στοκ lollipop. Προσπαθησα με google now launcher και καποια widgets να κανω το Alpha ετσι αλλα το ασχημο Software που εχει η Samsung σε app τηλεφωνου και notification bar μενει. Ασε που δεν εχει παρει και lollipop ακομα. Μαλλον για το Nexus 6 παω που και απο τιμη ειναι πιο φτηνο και ειναι το πιο ελκυστικο για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Το ξερω οτι θα αρχισω εμφυλιο πολεμο αλλα ειμαι σε μεγαλο διλλημα :P ποια απο τις 3 συσκευες θεωρειτε καλυτερη και γιατι? Αυτο που ζηταω απο μια συσκευη ειναι μπαταρια, οθονη, και καλες καμερες. Το Galaxy Alpha που εχω τωρα δεν με καλυπτει σε ολα αυτα. Εγω κλεινω προς Nexus 6 λογω εμφανισης και στοκ Android. 2ο το HTC M9 και μετα το S6 λογω οτι το λειτουργικο της Samsung δεν με ευχαριστει και θα του περασω σιγουρα launcher αν παω προς τα εκει. Ευχαριστω για τον χρονο σας :) Υ.Γ: Δεν εβαλα το LG G4 λογω του οτι η μονη περιπτωση να κοιταξω προς τα εκει ειναι η δερματινη εκδοση που η τιμη του ειναι απαγορευτικη ακομα. γιατι το απλο G4 δεν σου κανει??? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geraw Δημ. June 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 γιατι το απλο G4 δεν σου κανει??? Δεν μαρεσει εμφανισιακα :P βεβαια και η LG δεν με τρελαινει. το μονο κινητο της που με ειχε εντυπωσιασει ηταν το G2. Μετα δεν ξερω δεν τα πολυσυμπαθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 η γνωμη μου χτυπα το HTC αφου τωρα εχεις sammy και δεν σ ευχαριστει το λειτουργικο το nexus ειναι παντοφλα θα σου κακοφανει απο 4.7-> 6.0:cry: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geraw Δημ. June 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ειχα Note 3 δεν εχω θεμα με το μεγεθος :P απλα εκανα ενα μεγαλο λαθος δινοντας το και πηρα το Alpha. Αλλα απο οτι μου εχει πει το παιδι που του εχω δωσει το Note με την 5.0 σερνεται και lagαρει αρκετα. Τωρα σε Nexus και HTC δεν εχω δει να γινεται αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 αφου ειχες το νοτε 3 τοτε ξερεις απο ταψια χεχε Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δες και απο Lenovo μεριά... Καταπληκτική κάμερα, οθόνη, και η μπαταρία βγάζει τουλάχιστον 5 ώρες οθόνης. Για το Vibe Z2 Pro. Έχει και dual boot για stock Android. Και φυσικά είναι πανέμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geraw Δημ. June 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 (edited) Δες και απο Lenovo μεριά... Καταπληκτική κάμερα, οθόνη, και η μπαταρία βγάζει τουλάχιστον 5 ώρες οθόνης. Για το Vibe Z2 Pro. Έχει και dual boot για stock Android. Και φυσικά είναι πανέμορφο. Το ειδα και οντως ειναι πανεμορφο. Τωρα θα βαλω να δω reviews. Ευχαριστω πολυ για την προταση :) UP: Απο οτι ειδα ειναι σχεδον στην τιμη του Nexus 6. Εχει λιγο χειροτερο επεξεργαστη αλλα καλυτερη μπαταρια. Το UI του Nexus ομολογω μου αρεσει περισσοτερο. + οτι του lenovo ειναι σε στυλ iPhone δηλαδη δεν εχει all apps κουμπι. Και επειδη ειμαι λιγο μανιακος με την ταξη :P μαρεσει να εχω στις αρχικες τα apps που χρησιμοποιω και μετα να υπαρχουν στα all apps οι αλλες. Οχι να ειναι ολες εκει ουτε σε φακελους. +οτι εχει capacitive κουμπια :( οχι οχι οχι...σε αυτην την τιμη τοτε για μενα πιστευω το Nexus ειναι μονοδρομος Edited June 8, 2015 by geraw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Αν κοιτάς 6ιντσο δες και το mate 7. Μπαταρία μεγάλη,κάμερα ικανοποιητική. Επίσης απ ότι έχω δει σε reviews κάνει καλή διαχείριση της μνήμης ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts