gkr41 Δημοσιεύτηκε December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2004 Υπάρχουν πουθενά USB 2.0 generic drivers; Έχω μια ASUS A7N8X-X και τόσο καιρό δουλευουν σαν 1.1 οι θύρες. To διαπίστωσα προχτές που πήγα να συνδέσω ένα USB Stick και μου έβγαλε το μήνυμα οτι συνδέω γρήγορη συσκευή σε αργό δίαυλο... Στο site της Asus δεν έχω βρει τίποτα, ούτε και στο CD της mobo... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Χρειάζεσαι: 1) ΧP SP1 2) Τους drivers της μητρικης σου απο το site του κατασκευαστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 1) Έχω ήδη SP2 2) Έχω βάλει τους drivers του Nforce 2 από το site της nvidia. Να τους βγάλω και να βάλω αυτούς της μητρικής; Στο site της Asus πάντως, το μόνο σχετικό με USB 2.0 ήταν αυτό: USB 2.0 driver for Win98, and WinME Για ΧΡ/2000 τίποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 4 Δεκ. 2004 , 01:01) 1) Έχω ήδη SP2 2) Έχω βάλει τους drivers του Nforce 2 από το site της nvidia. Να τους βγάλω και να βάλω αυτούς της μητρικής; Στο site της Asus πάντως, το μόνο σχετικό με USB 2.0 ήταν αυτό: USB 2.0 driver for Win98, and WinME Για ΧΡ/2000 τίποτα Δεν υπάρχουν για 2000/XP. Υποτίθεται ότι το υποστηρίζουν από μονα τους. Είχα κι εγώ στο παρελθόνξ το ίδιο πρόβλημα και δεν μπόρεσα να βρω λύση πρίν το format. Παντως για κοίτα μήπως είσαι τυχερος και είναι θέμα ρυθμίσεων στο BIOS. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 βαλε τους καινουριους nForce Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Δοκίμασες να τους κάνεις upgrade από το Windows upgrade μήπως και δεις προκοπή γιατί το site της ASUS όπως είδες κι εσύ δεν έχει για 2.0 :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts