Jump to content

Προβλημα με τα Ελληνικα !

sadiagraxa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το εξης προβλημα:

Ενω εχω εγκαταστησει την υποστηριξη Ελληνικης γλωσσας και οτιδηποτε εχει να κανει με αυτο, στα Windows 98 s.e παρολαυτα μερικες σελιδες οπως την http://www.asep.gr μου τις εμφανιζει με αλλαμπουρνεζικα γραμματα !!!

Μηπως φταιει οτι χρησιμοποιω τον Firefox η εχει να κανει με τα Windows;

Please help γιατι μολις εκανα αιτηση στο Ανοιχτο Πανεπιστημιο και δεν μπορω να δω τα στοιχεια μου αν τα πηραν η οχι !!!

Δοκιμασε να παιξεις με το encoding στο firefox : view ------ character encoding------- greek ISO / greek windows
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Η σελίδα τους φταίει, που δεν λέει στον υπολογιστή σου ότι είναι Ελληνικά.

Για να κρίνει ο Firefox από μόνος του αν είναι ελληνικα: View->Character encoding->Autodetect->universal

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 2 Δεκ. 2004 , 22:55)

Η σελίδα τους φταίει, που δεν λέει στον υπολογιστή σου ότι είναι Ελληνικά.

Για να κρίνει ο Firefox από μόνος του αν είναι ελληνικα: View->Character encoding->Autodetect->universal

Σωστοι και οι δυο... Ευχαριστω παιδες :) (Συγκεκριμενα ηταν αυτο που ειπε ο "Φιλιππος"