Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (13 Δεκ. 2004 , 07:10)

signwmi alla i tv ine i magia tu 3G. egw me to v800 evlepa ores ateliwtes ekpobes me aristi poiotita. an to 6630 den pezi me afto apla sas...PIRAN ta lefta ke den mu allazi kanis ti skepsi. iparxi ke to 3230 an thelete 8.0...

1ον - Η Vodafone δεν εχει ξεκινησει να πουλαει ακομα το 6630.

Μολις ξεκινησει θα βολευτουμε και εμεις. ;)

Mηπως βιαζεσαι να κρινεις λιγο ? :worry:

Λιγο υπομονη-καλη σου μερα :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

signwmi alla i tv ine i magia tu 3G. egw me to v800 evlepa ores ateliwtes ekpobes me aristi poiotita. an to 6630 den pezi me afto apla sas...PIRAN ta lefta ke den mu allazi kanis ti skepsi. iparxi ke to 3230 an thelete 8.0...

Ασε ρε φίλε που μας πήραν τα λεφτά! Αν ήθελα να βλέπω τηλεόραση καθόμουν σπίτι μου!!!Το κινητό ειναι SMARTPHONE οχι TV οπότε εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα. Σε λίγο θα λέμε "ααα, αν το κινητό δεν πάει τα παιδιά σχολείο δεν είναι καλό".

Guest RouKouNas

Παιδία για σας και πάλι,

Διάβασα όλα τα posts (μιας και είχα να μπω μέρες στο site) από την σελίδα 38 έως και εδώ και είδα να γράφονται διάφορα από όλους εσάς που έχετε την συσκευή στα χέρια σας. Ομολογώ ότι υπάρχουν πολλοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως: restart, πρόβλημα με το σήμα και τις εναλλαγές από 2G σε 3G αλλά και προβλήματα με την αυτονομία του κινητού ή ακόμα και την σύνδεση του με τον υπολογιστή τους..!!! Η δική μου εμπειρία όσον αφορά τα συγκεκριμένα προβλήματα είναι ΑΡΙΣΤΗ και η εξής:

Αναλυτικά:

1) ΟΥΤΕ ΕΝΑ RESTART :rolleyes: :rolleyes:

2) Καμία εναλλαγή από 2G σε 3G και πάντα άψογο σήμα ακόμα και σε σημεία που με το 6600 είχα πρόβλημα φορώντας απλή κάρτα sim 2G της ΤΙΜ . :)

3) Από Τετάρτη 8/12/2004 στις 12 το μεσημέρι που φόρτισα την μπαταρία του έως και σήμερα έχω μιλήσει με βάση τον μετρητή κλήσεων του τηλεφώνου συνολικά 4 ώρες και 42 λεπτά και του έχω αλλάξει τα “φώτα” στο να το ψάχνω και “δώστου” τα sms και “δώστου” οι φωτογραφίες και τα videos.. Η μπαταρία στο display έχει ακόμα ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!!!!!! :) :D :p

4) Άριστη συνεργασία με το PC Suite με Windows XP SP1.

Σημειώστε ότι το κινητό μου για όσους δεν έχουν διαβάσει προηγούμενα post μου είναι από Ιταλία και του έχω βάλει ελληνικά στο ΝΟΚΙΑ Shop της περιοχής μου χωρίς πολλές ερωτήσεις και μπλά μπλά.. (Εφ όσον πληρώνεις για μια παροχή υπηρεσίας την οποία είναι υποχρεωμένο το κατάστημα που την παρέχει να σου δώσει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ και πολλές ερωτήσεις..) Εγώ πήγα όπως έχω προαναφέρει μου κράτησαν το κινητό 2 ώρες, πλήρωσα τα 14.5 ευρώ μου και έφυγα με την:

V 2.39.15

11-11-04

RM-1

χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!!!

Επίσης δεν μου ζήτησαν ούτε απόδειξη αγοράς ούτε τίποτα (τους είπα βέβαια αν και το κατάλαβαν ότι το κινητό είναι από Ιταλία) και μου σε ερώτηση που τους έκανα για την εγγύηση ότι και βέβαια το κινητό από την στιγμή που υπάρχει απόδειξη αγοράς από κατάστημα της ευρωπαϊκής ένωσης καλύπτεται κανονικά για οποιαδήποτε βλάβη παρουσιάσει για 1 χρόνο και όχι βέβαια για 2 που είναι στην Ιταλία. Θέλω να τονίσω ότι με βάση πάντα την εμπειρία μου σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση πελατών της ALPHA COPY :!: και γενικά των ΝΟΚΙΑ SHOPS είναι που θα “πέσεις”.

Συνοψίζοντας για όσους δεν το έχουν και θέλουν να το αγοράσουν το κινητό είναι άψογο και “παίζει” ΤΑΧΥΤΑΤΑ σε σχέση με αλλά αυτής της τάξεως με πολύ καλή οθόνη με άριστης αφής πληκτρολόγιο με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, όπως επίσης και με εκπληκτικά χρώματα στην λήψη Φώτο και video. Είναι μια πολύ καλή πρόταση για κάποιον χρηστή με υψηλές απαιτήσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ψηφιακή φωτογραφική μηχανή η βιντεοκάμερα!! Η τιμή του εάν η αγορά του γίνει από Ελλάδα είναι λίγο υψηλή (600 ευρώ είναι σχεδόν ο βασικός μισθός ενός πωλητή!!) αλλά ΠΑΝΤΑ υπάρχει και το σύστημα αλλά Ιταλικά ;) !!! Με 350 – 360 ευρώ παίρνετε ένα ολόιδιο από την γειτονική μας χώρα που καλύπτετε από την πανευρωπαϊκή εγγύηση και έτσι γλιτώνετε αρκετά χρήματα! :whistle:

Ευχαριστώ όλους εσάς που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το κείμενο και πιστεύω να βοήθησα μοιραζόμενος τις εμπειρίες μου αλλά και δίνοντας πληροφορίες σχετικά με το κινητό, εκείνους που θέλουν να το αγοράσουν αλλά και αυτούς που το έχουν ήδη στα χέρια τους!!

Auto to review tou myphone pote epitelous tha ginei? Aparadekto! Exei perasei arketos kairos apo thn kukloforia ths suskevhs kai den stekei kamia dikaiologia!

Αν υπολογισεις οτι για να γινει ενα σωστο test σε ενα τετοιο τηλεφωνο θελει χρονο (τουλαχιστον δυο εβδομαδες) και για να γραφτει σωστα παλι θελει χρονο,ε καπου συντομα λογικα θα την εχουμε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TRiBaL (13 Δεκ. 2004 , 13:15)

Auto to review tou myphone pote epitelous tha ginei? Aparadekto! Exei perasei arketos kairos apo thn kukloforia ths suskevhs kai den stekei kamia dikaiologia!

Γιατι ειναι απαραδεκτο?Τους πληρωνεις και δε στο ετοιμασαν?Αν θελουν κανουν το review...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TRiBaL (13 Δεκ. 2004 , 14:01)

Den katalava. Prepei na tous plhrwnw gia na exw dikaiwma kritikhs?

Φιλε μου και βεβαια εχεις δικαιωμα κριτικης αλλα πιστευω ο χαρακτηρισμος απαραδεκτο ηταν καπως υπερβολικος.

Οπως ειπε και ο alex_gr για να γινει ενα ολοκληρωμενο review πρεπει να εξεταταστει διεξοδικα και οχι μονο με χρηση του μιας ή δυο ημερων.Οποτε υπομονη και θα γινει και το review για το 6630. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ωπα ρε παιδες!!! Ενταξει,δικαιωμα κριτικης εχουμε ολοι αλλα πρεπει να εχουμε και καταννοηση.Δηλαδη και ο φιλος tribal εχει δικιο (διαφωνοντας με το απαραδεκτο) και ο φιλος Bomber21 διοτι οντως τα παιδια δεν πληρωνονται.Ας συνεχισουμε στο θεμα μας... -> 6630 και το review θα ερθει καποια στιγμη δεν ειναι ολα τοσο απλα.

edit : asymvivastos με προλαβες... :p

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Series80/2.0 Nokia9500/4.34.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1))

Το 6630 δεν ειναι ακομα συμβατο με το μενου του Live. Πιστευω οτι συντομα θα γινει.

[offtopic]

Τωρα οσον αφορα το Live-TV δεν ειναι ακριβως live , εχει καποιες εκπομπες (ειδησεις,αθλητικα κλπ) μουσικα βιντεος,κινουμενα σχεδια.

Βασιζεται δηλαδη στην στην τεχνολογια video streaming.

To τεσταρα σε ενα samsung,καλη φαση.

[/offtopic][/b]

:confused: signomh thes na peis oti apo to 6630 den mboreis na deis tv?? giati oxi??

Μαγκια μεχρι τον Μαρτιο... :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JuNiOr (13 Δεκ. 2004 , 14:13)

:confused: signomh thes na peis oti apo to 6630 den mboreis na deis tv?? giati oxi??

Μπορεις να δεις ΤV αλλα οταν με το καλο η Vodafone το φερει και στην ελλαδα σαν Vodalive κινητο... Ακομα δεν το εχουν φερει...

Αφηστε σας παρακαλώ τα ανόητα σχόλια περί TV και Vodafone.

Εδώ ασχολούμαστε μόνο με το ΘΕΙΚΟ 6630 της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ κατα τα άλλα ΝΟΚΙΑ .... διαμάχες στο ειδικό φόρουμ για το αντικείμενο. Και το review δεν νομίζω να χρειάζεται, αφού όλοι λένε τα ίδια , ΑΠΛΑ ΘΕΙΚΟ!

http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (13 Δεκ. 2004 , 15:16)

Μπορεις να δεις ΤV αλλα οταν με το καλο η Vodafone το φερει και στην ελλαδα σαν Vodalive κινητο... Ακομα δεν το εχουν φερει...

δηλαδη μολiς θα το βγαλει η vodafone τοτε θα βγαλουν και ρυθμισεις για το vodafone live???

εχω μια απορια με το sp1/2/3.(επειδη δεν εχω ουτε το 7610 ουτε το 6630 για να ξερω) τι χρειαζεται για xp για να μπορεσεις να στιλεις αρχια απο το pc στο κινητο μονο το sp1???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (13 Δεκ. 2004 , 15:39)

εχω μια απορια με το sp1/2/3.(επειδη δεν εχω ουτε το 7610 ουτε το 6630 για να ξερω) τι χρειαζεται για xp για να μπορεσεις να στιλεις αρχια απο το pc στο κινητο μονο το sp1???

Απο το PC στο κινητο μπορεις να στειλεις και απλα με ενα Bluetooth χωρις να εχεις sp1 h 3

Αν θελεις να κανεις install το PCSuite του 6630 θα πρεπει να εχεις η Windows2000 + sp3 η WindowsXP + sp1 γιατι μονο με αυτες τις προυποθεσεις αναγνωριζει το USB καλωδιο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (13 Δεκ. 2004 , 15:49)

Απο το PC στο κινητο μπορεις να στειλεις και απλα με ενα Bluetooth χωρις να εχεις sp1 h 3

Αν θελεις να κανεις install το PCSuite του 6630 θα πρεπει να εχεις η Windows2000 + sp3 η WindowsXP + sp1 γιατι μονο με αυτες τις προυποθεσεις αναγνωριζει το USB καλωδιο...

δεν εχω Bluetooth δυστηχος.δηλ. μονο με το PCSuite μπορεις να στιλεις τα αρχεια??δεν ειναι σαν του n-gage το καλωδιο??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (13 Δεκ. 2004 , 15:53)

δεν εχω Bluetooth δυστηχος.δηλ. μονο με το PCSuite μπορεις να στιλεις τα αρχεια??δεν ειναι σαν του n-gage το καλωδιο??

Επειδη δεν εχει υπερυθρες ο μονος τροπος που μπορεις να στειλεις αρχεια "στο ασχετο" ειναι με bluetooth... Με το PCSuite μπορεις να κανεις τα παντα αρκει ομως να το συνδεσεις με καλωδιο (πραγμα που θελει το sp1 που λεμε παραπανω...)

Του NGage το καλωδιο δεν γνωριζω ποιο ειναι...

Το καλώδιο του n-Gage δεν έχει καμία σχέση με τα καλώδια που χρησιμοποιούν τα υπόλοιπα κινητά της Nokia. Το μέν του n-Gage έχει κάτι σαν miniUSB θύρα ενώ του 6630 την γνωστή pop-port θύρα.

Υστερα απο ενα καρο αναπωδιες και στεναχωριες :cry: αυτο το τριημερο ευτυχως μου ηρθε σημερα ενα χαρμοσινο νεο.πηρα κιεγω επιτελους το 6630!!! :) οθονη-φωτο παρα πολυ καλη,ποιοτητα ηχου ειναι αρκετα καλη απο αυτονομια θα δουμε...το κινητο ειναι οντως πολυ γρηγορο.το πληκτρολογιο μοναχα θελει λιγο συνηθεια...με το pc suite ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα. :rolleyes: το μονο που περιμενω ειναι να δουμε τι θα γινει με τις καρτες μνημης του..

Phra ki egw to... timhmeno to 3650 apo Italia alla exw ena karo provlhmata: Katarxhn molis paw na paiksw opoiodhpote arxeio hxou akoma kai ta midakia pou eixe default to kinhto kollaei kai thelei restart. Epishs otan me kalesoun to kinhto den paizei hxo kai kollaei epishs, dld o allos to exei klhsei ki egw ton vlepw na synexizei na me kalei kai oute mporw na apanthsw. Akoma mia erwthsh: pws mporw na vgalw to web menu ths TIM Italia?

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

to tim menu gia na vgei prepei poly apla na pas stin nokia gia update.tha sou persoun to menu sta ellinika kai tha apalageis mia kai kali apo to tim menu.an den kanw lathos auto tha sou stoixisei 15 euro.gia na dieukrinisw den to exw paei o idios dioti to kinito to pira apo ellada, apla gia tin sigekrimeni erwtisi exei apantithei edw mesa ligo paliotera,pantws iparxoun polla paidia pou agorasan apo italia opote autoi tha sou poun akrivws ti prepei na kaneis :up:
[sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone!

Loipon ok gia to menu tha pame gia update.. twra gia ta alla? Eixe kaneis "Italos" antistoixo provlhma? Ayth th stigmh to kinhto mou einai axrhsto, den mporw na dexthw klhseis giati kollaei oute mporw na katalavw ti ftaiei. Akoma kai sto profil na paw gia na akousw kapoio mid, kollaei kateytheian. Oti provlhma exw dld exei sxesh me hxo. Kapoia mlk me to real player ypopsiazomai.

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

Kai auto eixe synebei kai se ena allo s60 tis nokia...Ekane update tou firmware sta nokia shop kai egine entaksei...

Bebaia mporei kai na exei problima to hardware, alla mallon to parapano prepei na ginei