Jump to content

Απεγνωσμένα ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΙΟΣ ή ΠΡΟΒΛΗΜΑ win???

DrMaslow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, υπάρχει δίκτυο υπολογιστών με WIN2000. Το πρόβλημα είναι το εξής:

Με το που γίνει έναρξη του λειτουργικού, μετά από λίγο "χτυπάει" ένα αρχείο με όνομα SVCHOST.EXE και λέει ότι το πρόγραμμα εμφάνισε ένα πρόβλημα και πρέπει να το ξανατρέξω. Και αναγκαστικά πρέπει να πατήσω ΟΚ. Δεν βγάζει και άλλη επιλογή. Τώρα αρχίζουν τα προβλήματα. Από αυτό το σημείο και μετά σχεδόν όλα αρχίζουν και κολλάνε! ΔΕΝ κανει πλέον COPY-PASTE, δεν ανοίγει παράθυρα, στον πίνακα ελέγχουν δείχνει ολα τα εικονίδια σε μια λίστα στα αριστερά και ένα αδειο παράθυρο, ΔΕΝ δείχνει τίποτα στην περιοχή δικτύου, και αν είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ ΔΕΝ μπορώ με τίποτα να κάνω disconect από το εικονίδιο!!!! Το χειρότερο είναι ότι αν αυτό γίνει σε ένα υπολογιστή, ΑΜΕΣΩΣ γίνετε σε ΟΛΟΥΣ στο δίκτυο. Βγάζει δηλαδή, και σε ΌΛΟΥΣ τους υπολογιστές το ίδιο μήνυμα για το ίδιο πρόγραμμα "svchost.exe" και πάλι τα ίδια σε ΟΛΟΥΣ τους υπολογιστές.

Έπίσης, στον έναν υπολογιστή (που έχει Norton antivirus) όταν έκανα το full scan βρήκε ένα worm αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του. ήταν ένα από αυτά που λένε w95.xxxxxxxx (δεν θυμάμαι τι έλεγε μετά). To έβαλε καραντίνα αλλά εγώ το έκανα delete from the system.

Παιδιά είμαι σε απόγνωση! Είναι δίκτυο υπολογιστών σε φροντιστήριο και την δευτέρα αρχίζουμε μαθήματα και δεν ξέρω τι να κάνω!! Παλαιότερα είχα δει ενα ποστ εδώ για το πως μπορούμε να καθαρίσουμε το pc απο το worm που είχε βγει τότε. Σκέφτομαι μηπως είναι από αυτό!!! Βοηθήστε με! Δεν ξέρω τι να κάνωωωωωω :mad: :worry: :wacko: :'(

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Αρχικό Μήνυμα από τον DrMaslow

Έπίσης, στον έναν υπολογιστή (που έχει Norton antivirus) όταν έκανα το full scan βρήκε ένα worm αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του. ήταν ένα από αυτά που λένε w95.xxxxxxxx (δεν θυμάμαι τι έλεγε μετά). To έβαλε καραντίνα αλλά εγώ το έκανα delete from the system.

Τα πιο σημαντικά δεν θυμάσε :wacko: :blink:

Don't criticize... what you can't understand...!

Μήπως μιλάμε για το γνωστό W32.Blaster.Worm????

Για κοίταξε στο σχετικό thread εδώ. Το link που έβαλα βγάζει στην 3η σελίδα γιατί στην κορυφή της αναφέρεται κάτι σχετικά με W2000, scvhost και Blaster...

Επίσης δες το thread "Σφαλμα στο svchost.exe"

Ναι, είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ σίγουρα ο msblaster...

Βάλε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το patch και κάνε και κανα scan...

http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!! Με σώσατε!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

kateyase prota to fix apo tin symantec kai meta kane to windows update!!!

prosexe an kateyaseis mono to ergaleio gia na to ftiaxeis tha ftixteimen alla molis ksanabeis internet tha sou ksanakolisei to worm!!!

http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg

Ευχαριστώ StR !

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα... Αν δηλαδή τρέξω το fix της Simantec θα καθαρίσει το worm. Μετα πρέπει να κάνω το update για να είμαι οκ. Αν όμως συνδεθώ στο ιντερνετ (αφου έχω τρέξει το fix) θα ξανακολλήσω τον ιό. Θα μπορώ παρ' όλα αυτά να κάνω το Update της Microsoft?

Ρωτάω γιατί ως τώρα (όσο έχει τον ιο) δεν με αφήνει να κατεβάσω!!!!!

ειτε βρει ειτε οχι τον ιο, θα σου προτεινει να κατεβασεις το patch αφου θα κιδυνευεις,

αν εχει προβλημα, το patch ειναι κατι kb οποτε ανετα σου'ρχεται μεσω email ;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

το patch το κατέβασα! οκ! αυριο θα πάω να το φτιάξω! εγώ λέω για το windows update!!! αν εχω βάλει το patch, μετα θα με αφήνει να δουλεψω κανονικα στο ιντερνετ ωστε να μπορεσω να κάνω το update???

Τωρα ΔΕΝ με αφήνει! Κάνω τις επιλογές του Update αλλα ΔΕΝ Αρχίζει το download! γι'αυτό το θέμα ρωτάω! Αν λοιπον εχω βαλει το patch μετα μεχρι να κατεβει το update θα με αφήσει το worm να κατεβάζω;;;;; Ρωτάω γιατί λέει στο thread οτι ο ιος ξαναμπαίνει στο pc οταν συνδεθώ πάλι!