Wizad Δημοσιεύτηκε December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2004 ...Θελω να αγορασω μια καρτα για PC που να εχει κεραια Bloototh η ασ σε ενα USB BLUETOOTH ADAPTER για να συνδεομαι με το Pocket Pc μου.Ερωτηση.......Υπαρχει Bluetooth ειτε σε USB ειτε σε PCI καρτα με κεραια που να εχει μεγαλη εμβελεια και δυνατο σημα????.Και οταν λεω μεγαλη εμβελεια και δυνατο σημα το εννοω,οχι 1-2 μετρα και μετα χαθηκε,αλλα για 20-30 ακομα και 100 μετρα....Ποια ειναι η ανωτερη ταχυτητα συνδεσης που μπορει να καταφερουν USB και Καρτα PCI Bluetooth αντιστοιχα???Εχετε να προτεινεται κατι δοκιμασμενο και καλο?Με ενδιαφερει να ειναι ανταγωνιστικο του Wirelles μιας και το Bluetooth ειναι πιο ευκολο για μενα.Περιμενω τις απαντησεις σας.Σας ευχαριστω. Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Σου αρκεί το benchmark για να δεις ότι ΔΕΝ γίνεται να αντικαταστήσεις το ασύρματο δίκτυο με bluetooth? http://www.geocities.com/greekgroup/benchmark.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. December 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 ....καλο το benchmark και φυσικα δε θα διαφωνουσα γιατι γνωριζω οτι με Wi-Fi θα εχω καλυτερη ταχυτητα και εμβελεια,απλα ρωταω να δω μηπως υπαρχει κατι καλυτερο απ τα απλα bluetooth....Αν οχι θα βολευτω με απλο μεχρι να βγει κατι καλυτερο αν οχι τοτε θα κατσω να ασχοληθω με το wireless παραπανω! Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts