SpySif Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 :wacko::wacko::wacko: και επειδή όλα τα LG έχουν το ίδιο μενού, γίνονται σε όλα τα πάντα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Τελικά η κόρη μου έσπασε το οθόνη της. Έχει παραγγείλει κανένας από ebay οθόνη για αλλαγή; πως ανταποκρινεται το κινητό; η original. Εδώ έχει 90 ευρώ ebay βρίσκω με 25.. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Έχω ένα προστατευτικό τζαμάκι για LG Magna που το είχα πάρει για κάποιον, αλλά με κρέμασε. Το χαρίζω σε όποιον θέλει να έρθει να το πάρει από δυτική Θεσσαλονίκη. Στείλτε π.μ. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Τελικά δεν μπόρεσα να το επισκευάσω και μου έμειναν πλακετες κάμερες κλπ διάφορα από το κινητό. Όποιος ενδιαφέρεται pm Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts