Jump to content

Τα πρώτα entertainment PCs από την Intel


cableguy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κέντρο ελέγχου του ψηφιακού σπιτιού λειτουργεί σε συνδυασμό με την τηλεόραση μέσω ενός τηλεχειριστηρίου και συνδυάζει τη λειτουργικότητα των οικιακών συσκευών εικόνας και ήχου με την ισχύ ενός υψηλής απόδοσης multimedia PC

 

 

 

Την κυκλοφορία των πρώτων entertainment PCs ανακοίνωσε η Intel. Πρόκειται για το κέντρο ελέγχου του ψηφιακού σπιτιού και είναι ειδικά σχεδιασμένα να λειτουργούν σε συνδυασμό με την τηλεόραση μέσω ενός τηλεχειριστηρίου και συνδυάζουν τη λειτουργικότητα των οικιακών συσκευών εικόνας και ήχου με την ισχύ ενός υψηλής απόδοσης multimedia PC. Λειτουργούν ως συνδυασμός CD/DVD player και recorder, FM stereo, μουσικού server και βίντεο εγγραφής, ενώ παρέχουν δυνατότητες ελέγχου και αποστολής e-mail, on-line αγορών, net surfing κτλ.

 

Η χρήση μιας ευρυζωνικής (broadband) σύνδεσης τα μετατρέπουν σε πραγματική μονάδα ψυχαγωγίας για τους ιδιοκτήτες τους με δυνατότητες downloading των πιο πρόσφατων κυκλοφοριών από το χώρο του σινεμά και της μουσικής. Σύμφωνα με την Intel, το entertainment PC σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια ταινία, την οποία γράψατε στην τηλεόρασή σας, τη στιγμή που κάποιος άλλος το χρησιμοποιεί για να παίξει ένα παιχνίδι.

 

Τα entertainment PCs είναι βασισμένα στους υπολογιστές Intel Pentium 4 με τεχνολογία Hyper-Threading και στο Intel 915 (ή 925x) Express Chipset. To chipset αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για να επιτρέπει υψηλά επίπεδα multitasking, δηλαδή ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών λειτουργιών. Ενσωματώνει αρχιτεκτονική PCI Express, που παρέχει τριάμισι φορές υψηλότερο bandwidth απ' ό,τι οι κλασικές AGP8X και PCI.

 

Στα entertainment PCs περιλαμβάνονται TV tuner card, για την καταγραφή ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων, εξαιρετικά εύχρηστο interface (θυμίζει αυτό μιας τηλεόρασης) CD/DVD drive, υψηλής ανάλυσης βίντεο, 7,1 surround ήχος, τηλεκοντρόλ και ασύρματο πληκτρολόγιο και mouse.

 

Επίσης, η Intel κυκλοφόρησε τους πιο πρόσφατους ψυχαγωγικούς φορητούς υπολογιστές που ενσωματώνουν την Intel Centrino Mobile Technology και τα φορητά media players που βασίζονται στον επεξεργαστή Intel Xscale. Όπως δήλωσαν εκπρόσωποι της εταιρείας, αναμένεται τα Entertainment PCs να καταστούν από τα πιο δημοφιλή προϊόντα των φετινών εορτών.

 

 

ΠΗΓΗ eone.gr

http://www.intel.com/personal/digital_home/entertainment_pc.htm

 

Δεν κοιτα να βγαλει στην αγορα τουq 64Βιτ επεξεργαστες και να τα αφιση αυτα.... :blink:

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:


Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...