Jump to content

Verifying dmi. Βοήθεια

sakis88888
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφήνοντας ως συνήθως τον υπολογιστή ανοιχτό το βράδυ το πρωί μου βγάζει αυτό το μήνυμα.

Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα τι να κάνω. Επιπλέον λέω να ξαναπερασω τα Windows. Τρέχει το cd, ανοίγει κανονικά και εμφανίζει τις 2 επιλογες(νέα εγκατάσταση ή αναβάθμιση για να μην σβηστούν τα αρχεία) Επιλέγω το δεύτερο αλλά δεν γίνεται τίποτα. Λέω θα ξανακάνω το πρώτο αυτή τη φορά ΑΛΛΆ το θέμα μου είναι πως πια ενώ ανοίγει το cd εμφανίζεται μόνο η οθόνη χωρίς τις 2 επιλογές.

Τι να κάνω?

Με μία μικρή αναζήησ βρήκα πως μάλλον ευθύνεται το boot order στο bios, θέλεις να μοιραστέις μερικές πληροφορίες όπως το boot priority σου, τι συσκευές έχεις για boot (HDD,SSD,DVD,FLOPPY,USB), την εταιρεία κατασκευής της Mobo και ότι άλλο πιστεύεις πως μπορεί να είναι σχετικό...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Με μία μικρή αναζήησ βρήκα πως μάλλον ευθύνεται το boot order στο bios, θέλεις να μοιραστέις μερικές πληροφορίες όπως το boot priority σου, τι συσκευές έχεις για boot (HDD,SSD,DVD,FLOPPY,USB), την εταιρεία κατασκευής της Mobo και ότι άλλο πιστεύεις πως μπορεί να είναι σχετικό...

Εχώ δώσει πρώτο το σκληρό και μετά από cd. Τελικά μετά από ώρα έτρεχε το cd και εμφανίστηκαν οι 2 επιλογες, αλλά μόλις πάω να κάνω εγκατάσταση από την αρχή μου λέει πως δεν υπάρχουν drivers, δεν βρίσκει το σκληρό δίσκο από ότι κατάλαβα (γι αυτό και το αρχικό πρόβλημα φαντάζομαι) Άρα τι έγινε, κάηκε ο σκληρός δίσκος?

Την εταιρεία κατασκευής τη βλέπω από το bios?

Gigabyte είναι η μητρική.

Άνοιξα το κουτί, έβγαλα τη μπαταρία όπως διάβασα στο Google και έγινε επαναφορά του bios/cmos. Αλλα πάλι το ίδιο "verifying dmi pool data"

Edited by sakis88888

Το cd σου είναι κατεστραμμένο ή χαραγμένο, κάνε ενα άλλο αντίγραφο και θα είσαι εντάξει ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Το cd σου είναι κατεστραμμένο ή χαραγμένο, κάνε ενα άλλο αντίγραφο και θα είσαι εντάξει ;)

Το cd αργεί πολύ αλλά το τρέχει τελικά, το θέμα είναι πως όταν το τρέξει δεν βρίσκει που να το κάνει εγκατάσταση, δεν βλέπει το σκληρό. Ούτε στο bios από ότι κατάλαβα το βλέπει. Μα για αυτο λέω μήπως κάηκε! Και έγινε αυτό πάνε όλα τα δεδομένα που είχα. Τόσο ευκολο είναι να χαλάσει ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος αναρωτιέμαι?

Στο bios τον βλέπεις τον δίσκο;

Και ναι ,τόσο εύκολα χαλάνε.να φανταστω ότι backup δεν υπάρχει;

Ναι νομίζω δεν το βλέπει , θα έπρεπε λογικά να λέει western digital ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν λέει. Κοίτα είναι και 6 ετών το pc, αλλά πήγαινε μια χαρά. Ούτε κάποια καταιγίδα είχε χθες να πω πως φταίει αυτό. Δυστυχώς δεν έχω back up. Θα κοιτάξω να δημιουργήσω κάποιο portable stick μήπως και καταφέρω να ανοίξω τον υπολογιστή τουλάχιστον.

αν δεν τον βλεπει ουτε το bios ψαξε για νεο δισκο.

Αν και δεν δινω πιθανότητες δοκίμασε να τον βαλεις σε αλλη θεση,πχ απο sata/pata 1 σε sata/pata 2 .

Το cd αργεί πολύ αλλά το τρέχει τελικά, το θέμα είναι πως όταν το τρέξει δεν βρίσκει που να το κάνει εγκατάσταση, δεν βλέπει το σκληρό. Ούτε στο bios από ότι κατάλαβα το βλέπει. Μα για αυτο λέω μήπως κάηκε! Και έγινε αυτό πάνε όλα τα δεδομένα που είχα. Τόσο ευκολο είναι να χαλάσει ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος αναρωτιέμαι?

Δυστυχώς τότε ο δίσκος σου είναι άχρηστος :(

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Δυστυχώς τότε ο δίσκος σου είναι άχρηστος :(

Ήταν ένα ευγενεστατο παιδί από τα media markt που χωρίς να έχει και υποχρέωση με βοήθησε πολύ, ελεγξαμε τα πάντα και αυτός επίσης κατέληξε πως το θέμα είναι ο σκληρός. Παρήγγειλα έναν wd 500 και με διαβεβαίωσε ότι θα λυθεί το πρόβλημα.

Σε αντίθεση με το τοπικό eshop, από όπου και το πηρα που λίγο πολύ όταν πήγα να του περιγράψω τι έγινε, μου λέει "τι μου λες τώρα, δεν ξέρω από αυτά, θέλεις να παραγγείλεις καινούργιο ή όχι?"

Σηκωθηκα και έφυγα εννοείται :happy:

Δεν έχει και άδικο ο eshopας ,αν δεν είναι τεχνικός πως να αναλάβει την ευθύνη να το ελέγξει;

Γνώμη μου είναι πως όταν ανοίγεις τέτοιου είδους μαγαζί πρέπει να είσαι σχετικός τουλάχιστον. Δεν είπα να το ανοίξει ο ίδιος, αλλά ο τρόπος του μόλις πήγα να του πω τι έγινε ήταν απαράδεκτος. Και στην τελική είναι το φιλότιμο, έχω κάνει άπειρες παραγγελίες από το συγκεκριμένο