Jump to content

Μια ερώτηση για τη δημιουργια βιντεο.

marinakomo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, έχω τα windows 7 και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να κανω ενα βιντεο με εικονες και μουσικη απο πισω!Υπαρχει καποιο προγραμμα; παλιοτερα χρησιμοποιουσα το movie maker αλλα εδω δεν υπαρχει!! Ειναι σημαντικο!

Αν μπορειτε κατατοπιστε με!

Υπάρχουν πολλά. Συνήθως χρησιμοποιώ το TechSmith Camtasia που πιστεύω είναι mid level σε δυσκολία. Υπάρχουν και άλλα όπως είναι το Sony Vegas, που είναι σε επαγγελματικο επίπεδο, λογικά κάποιο θα έχει και η xilisoft και άλλες εταιριες.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Καλησπέρα σας, έχω τα windows 7 και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να κανω ενα βιντεο με εικονες και μουσικη απο πισω!Υπαρχει καποιο προγραμμα; παλιοτερα χρησιμοποιουσα το movie maker αλλα εδω δεν υπαρχει!! Ειναι σημαντικο!

Αν μπορειτε κατατοπιστε με!

κατέβασε το

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/get-movie-maker-download

Το camtasia είναι ότι πιο εύκολο να μάθει κανείς. Το movie maker είναι ακόμα πιο εύκολο.

Αν οι ανάγκες σου καλύπτονται από το movie maker, δύσκολα θα χρειαστείς το Sony Vegas...Δεν αξίζει ο χρόνος που χρειάζεται για να το μάθεις αν κάνεις κάτι που μπορεί και το movie maker.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T