Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ μετά από χρήση περίπου 2 εβδομάδων είμαι εντυπωσιασμένος. Αν η LG έφτιαχνε τα μικρά θεματάκια που έχουν οι συσκευές τις, θα μιλάγαμε πραγματικά για με διαφορά το καλύτερο κινητό. Πάντως γενικά το multitasking, η κάμερα και ότι το απειροελάχιστο lag που μπορεί να δεί κάποιος είναι τα μεγάλα του ατού. Συν το ότι πρακτικά δεν ζεσταίνετε

Παιδιά έχω μια θήκη σαν αυτό που πηρε ο Vlasismiriagos

Δεν το χρειάζομαι, όποιος θέλει να το αγοράσει ας μου στείλει πμ! Συγνώμη για το άσχετο μήνυμα

Greek Android & iOS users (FB group)

Screen shot. Πως βγαζουμε?

Και εγω ανταλαζω το ασημενιο πλαστικο Καπακι με το χρυσαφί αν ενδιαφερει καποιον

Edited by ArGy-mObiLe

Screen shot. Πως βγαζουμε?

Και εγω ανταλαζω το ασημενιο πλαστικο Καπακι με το χρυσαφί αν ενδιαφερει καποιον

Κράτα πατημένα το on off button και το κάτω κουμπί της έντασης ταυτόχρονα για λίγο.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Έχω και εγώ σήμερα ένα άσπρο g4 είναι ωραίο αλλά δεν μπορώ να πω και ότι ενθουσιάστικα η οθόνη δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι το εξαιρετικό το συγκρίναμε με το flex 2 και το alcatel idol 3 και τα δύο μου άρεσαν περισσότερο ιδίως το alcatel από την οθόνη του g4,δεν ξέρω πάλι και στις φώτο σε εσωτερικό χώρο πιο υποτονικό χρώματα προς το ξέπλυμενο από τα άλλα 2 και πάλι σε εσωτερικό χώρο μου άρεσε το alcatel, έξω όμως υπερέχει το g4 και ίδιος στο ζουμ ,σε φώτο πορτραίτο το alcatel πάλι ανώτερο .Κατά τα άλλα πάει σφαίρα αλλά σε εμένα ζεσταθηκε και κατέβασε την φωτεινότητα

Λοιπον τιποτα το περίεργο ακομα δεν το ζορισα το λειτουργώ οπως θα εκανα καθημερινα δεν προλαβα κιολας μιας και μπηκα σπιτι μολις τωρα. Εχει bleeding φαίνεται στο μαυρο εντονα ομως γενικα δεν φαίνεται. Μονο σε μαυρο σε σκοταδι με τερμα φωτεινότητα. Απροβληματιστο. Το μονο που ετσι με παραξένεψε εινΙ η οθονη με το που το ανοιξα μεχρι να το σεταρω με πρόγραμματα και updates. Και. Download. Ένοιωσα την οθονη να εχει ανεβαση θερμοκρασια. Και οχι στο πισω μερος του κινητού που εκανε το σαμυ. ΑΑ και κατι που μολις θυμήθηκα η φωτεινότητα στο αυτόματο ωρα 9 το βραδυ και ηταν στο σχεδόν 0-20% και τωρα που σας γραφω το κατεβάζει στο 0% ενω φαίνεται καλα στο 34% δεν μου αρεσε το πως δουλευει στο αυτοματο καθόλου

Έχω και εγώ σήμερα ένα άσπρο g4 είναι ωραίο αλλά δεν μπορώ να πω και ότι ενθουσιάστικα η οθόνη δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι το εξαιρετικό το συγκρίναμε με το flex 2 και το alcatel idol 3 και τα δύο μου άρεσαν περισσότερο ιδίως το alcatel από την οθόνη του g4,δεν ξέρω πάλι και στις φώτο σε εσωτερικό χώρο πιο υποτονικό χρώματα προς το ξέπλυμενο από τα άλλα 2 και πάλι σε εσωτερικό χώρο μου άρεσε το alcatel, έξω όμως υπερέχει το g4 και ίδιος στο ζουμ ,σε φώτο πορτραίτο το alcatel πάλι ανώτερο .Κατά τα άλλα πάει σφαίρα αλλά σε εμένα ζεσταθηκε και κατέβασε την φωτεινότητα

Φίλε μου από τα δείγματα φωτογραφιών που έχω δει, παίζει να είναι το καλύτερο Android στον τομέα αυτό. Μου φαίνονται κάπως περίεργα αυτά που γράφεις.

Εκτός αυτού όλα τα συγκριτικά συνηγορούν με αυτό που υποστηρίζω.

Αν κάτι το κάνει να ξεχωρίζει σαν συσκευή είναι η κάμερα του. Στα υπόλοιπα έρχεται πίσω από τον ανταγωνισμό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φίλε μου από τα δείγματα φωτογραφιών που έχω δει, παίζει να είναι το καλύτερο Android στον τομέα αυτό. Μου φαίνονται κάπως περίεργα αυτά που γράφεις.

Εκτός αυτού όλα τα συγκριτικά συνηγορούν με αυτό που υποστηρίζω.

Αν κάτι το κάνει να ξεχωρίζει σαν συσκευή είναι η κάμερα του. Στα υπόλοιπα έρχεται πίσω από τον ανταγωνισμό.

Κώστα, δεν έρχεται καθόλου πίσω απ τον ανταγωνισμό.

Σε θέματα καθημερινής λειτουργίας και όχι benchmark είναι μπροστά απ τον άμεσο ανταγωνιστή του το S6, στο multitasking καθαρά και στο smoothness οριακά, άσε που δε ζεσταίνει και εύκολα.

Και ή ταχύτητα του εκτός απ τις πολύ βαριές εφαρμογές(ποιες είναι αυτές άραγε?) είναι σφαίρα.

Όσο για το φίλο παραπάνω απλά απορώ με αυτά που γράφει αλλά δε θέλω να το σχολιάσω μιας κ το είδε λίγο και πρόχειρα στη σύγκριση με τα άλλα.

Ή κάμερα του G4 στα εσωτερικά είναι ή καλύτερη σε Android, μόνο απ το 1020 που είχα υστερεί λίγο αλλά εκείνο ήταν τα ζώα μου πάνε αργά όπως πρώτος είχα σχολιάσει στο νήμα του και είχα ανεβάσει και βίντεο που κάνει πάνω από 4 sec μόνο για να ανοίξει ή κάμερα!!!

Και έτσι κ αλλιώς εκείνο πλέον είναι μουσιακο είδος οπότε δεν έχει νόημα, το G4 στα εσωτερικά είναι κορυφή.

)Το μόνο Π δεν έχω δοκιμάσει είναι το Μ8 που λένε είναι δυνατό).

Παντα φιλικα Μανος

Σε θέματα καθημερινής λειτουργίας και όχι benchmark είναι μπροστά απ τον άμεσο ανταγωνιστή του το S6, στο multitasking καθαρά και στο smoothness οριακά, άσε που δε ζεσταίνει και εύκολα.

Και ή ταχύτητα του εκτός απ τις πολύ βαριές εφαρμογές(ποιες είναι αυτές άραγε?) είναι σφαίρα.

Όσο για το φίλο παραπάνω απλά απορώ με αυτά που γράφει αλλά δε θέλω να το σχολιάσω μιας κ το είδε λίγο και πρόχειρα στη σύγκριση με τα άλλα.

Ή κάμερα του G4 στα εσωτερικά είναι ή καλύτερη σε Android, μόνο απ το 1020 που είχα υστερεί λίγο αλλά εκείνο ήταν τα ζώα μου πάνε αργά όπως πρώτος είχα σχολιάσει στο νήμα του και είχα ανεβάσει και βίντεο που κάνει πάνω από 4 sec μόνο για να ανοίξει ή κάμερα!!!

Και έτσι κ αλλιώς εκείνο πλέον είναι μουσιακο είδος οπότε δεν έχει νόημα, το G4 στα εσωτερικά είναι κορυφή.

Η μπαταρία σε σχέση με το s6?

Παιδια ποιοτητα φλας εχουμε σε φυσικα προσωπα σε συνθηκες βραδινες? Εχει δυναμη? Ειναι καθαρες η ασπριζει πχ? Γιατι στο θεμα με το συγκριτικο με τις καλυτερες φωτο δεν βαζουν φλας στις συνθηκες που ζηταω,μονο τοπια σε γενικο πλανο κ δεν βγαζω ακρη. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Η μπαταρία σε σχέση με το s6?

Λίγο καλύτερα απ του S6 αλλά ξαναλέω δε τα κράτησα καιρό όσα S6 είχα πάρει και δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Πάντως λίγο καλύτερο βλέπω το G4,όχι τρελά πράγματα όμως

Με 3G τη καταπίνει γρήγορα όμως

Παντα φιλικα Μανος

Λίγο καλύτερα απ του S6 αλλά ξαναλέω δε τα κράτησα καιρό όσα S6 είχα πάρει και δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Πάντως λίγο καλύτερο βλέπω το G4,όχι τρελά πράγματα όμως

Με 3G τη καταπίνει γρήγορα όμως

Σε σχέση με το s6 edge έχει μία διαφορά αμελητέα βέβαια.

Επίσης συμφωνώ πως το καπάκι στο δέρμα εκτός από ομορφιά προσθέτει και πολύ καλό κράτημα στο χέρι.

Γενικά είναι ναυαρχίδα με πολύ υψηλά στάνταρ.

Επίσης θετικό πως πέφτει η τιμή του και σίγουρα θα το δοκιμάσουν πολλοί.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μάνο αν είμαστε αντικειμενικοί υπάρχουν πολλά που υστερεί με κυριότερο το θέμα ποιότητας κατασκευής και υλικών.

Δεν το έχω πιάσει αλλά δεν νομίζω ότι διαφέρει πολύ σε ποιότητα κατασκευής από το G3 που αγόρασα στην κόρη μου και το οποίο με απογοήτευσε στο θέμα αυτό.

Δεν είναι ότι σε κάποιους αρέσει το πλαστικό γιατί και σαν πλαστικό είναι στα επίπεδα S4.

Mετα είναι όλα όσα διαβάζουμε για οθόνη κλπ είναι ένα κλικ κάτω σε όλα.

Αν η τιμή του ήταν 465 όταν το S6 πωλουνταν 600 θα σου έλεγα ναι.

Προσωπικά όσο και να μου αρέσει η κάμερα του, δεν θα έδινα το Note Edge μου για το G4.

Επίσης και στην κάμερα διάβασα για κάποια προβληματάκια που όμως διορθώνονται αν δώσουν update.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σε ποιότητα υστερεί αλλά το S6 και ειδικά το edge δε νομίζω να το έχει κάποιος έκτος θήκης, ενώ το δερμάτινο G4 που έχω είναι απόλαυση στο κράτημα χωρίς θήκη με καλό grip.

Τώρα καλοκαίρι σίγουρα θα προτιμούσα το S6 λόγο μικρού μεγέθους, πάχους αλλά δυστυχώς με τις βλακείες που έκανε ή Samsung με έδιωξε.

Τις έχω γράψει στο νήμα του S6 τώρα είμαι έξω δεν έχω χρόνο να τις επαναλάβω.

Το edge είναι ή απολύτως ομορφότερη συσκευή σήμερα αλλά δε κάνει για μένα που δε θέλω tablet και αναγκαστικά πάω σε ποιο μεγάλες οθόνες κινητών.

Πάντως ενημερωτικά απ το note edge που είχα το G4 είναι ένα σκαλί πάνω σε smoothness και multitasking, το μόνο που υστερεί είναι το πενάκι για όσους το χρειάζονται.

Ακόμα και στο μέγεθος και ειδικά στο πλάτος είναι πολύ πιο βολικό το G4 χωρίς μεγάλες παραχωρήσεις σε σχέση με το note edge σε οθόνη

Παντα φιλικα Μανος

Πάντως ενημερωτικά απ το note edge που είχα το G4 είναι ένα σκαλί πάνω σε smoothness και multitasking, το μόνο που υστερεί είναι το πενάκι για όσους το χρειάζονται.

Ακόμα και στο μέγεθος και ειδικά στο πλάτος είναι πολύ πιο βολικό το G4 χωρίς μεγάλες παραχωρήσεις σε σχέση με το note edge σε οθόνη

Εκτός από την πένα, θα έβαζα και την πλαινή οθόνη για όσους τη χρησιμοποιούν είναι ιδιαίτερα βολική.

Σε ρολάρισμα υπερτερεί ξεκάθαρα το G4.

Τη μπαταρία του πως τη βλέπεις σε σχέση με το note edge?

Σε ποιότητα υστερεί αλλά το S6 και ειδικά το edge δε νομίζω να το έχει κάποιος έκτος θήκης, ενώ το δερμάτινο G4 που έχω είναι απόλαυση στο κράτημα χωρίς θήκη με καλό grip.

Τώρα καλοκαίρι σίγουρα θα προτιμούσα το S6 λόγο μικρού μεγέθους, πάχους αλλά δυστυχώς με τις βλακείες που έκανε ή Samsung με έδιωξε.

Τις έχω γράψει στο νήμα του S6 τώρα είμαι έξω δεν έχω χρόνο να τις επαναλάβω.

Το edge είναι ή απολύτως ομορφότερη συσκευή σήμερα αλλά δε κάνει για μένα που δε θέλω tablet και αναγκαστικά πάω σε ποιο μεγάλες οθόνες κινητών.

Εσύ που δεν θέλεις Ταμπλετ και γουστάρεις και μεγάλες οθόνες κοίτα να πάρεις το xiaomi mi note pro. Θα ξεχάσεις ότι άλλο μεγάλο κυκλοφορεί.

Χαχαχα.

Για να έρθουμε στο θέμα μας τώρα.

Συμφωνώ με αυτά που λες αδερφέ.

Γενικά φέτος όλες οι προτάσεις είναι σε υψηλά στάνταρ.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εσύ που δεν θέλεις Ταμπλετ και γουστάρεις και μεγάλες οθόνες κοίτα να πάρεις το xiaomi mi note pro. Θα ξεχάσεις ότι άλλο μεγάλο κυκλοφορεί.

Χαχαχα.

Για να έρθουμε στο θέμα μας τώρα.

Συμφωνώ με αυτά που λες αδερφέ.

Γενικά φέτος όλες οι προτάσεις είναι σε υψηλά στάνταρ.

Χαχα, Νικόλα αν δε βγει τελείως γκουμούτσα δε μου γλιτώνει!

Το τέλειο θα ήταν να έχω ταυτόγχρονα 2 super συσκευές όπως εσύ αλλά προς το παρόν δε με παίρνει δυστυχώς.

Πάντως το S6 edge το έχω άχτι από τότε που το έδωσα να το ξαναπάρω γιατί είναι απλά μπιμπελό...

Εκτός από την πένα, θα έβαζα και την πλαινή οθόνη για όσους τη χρησιμοποιούν είναι ιδιαίτερα βολική.

Σε ρολάρισμα υπερτερεί ξεκάθαρα το G4.

Τη μπαταρία του πως τη βλέπεις σε σχέση με το note edge?

Εγώ δυστυχώς τη πλαϊνή οθόνη στο edge δε τη χρησιμοποιούσα και αντίθετα ανακουφίστηκα που έφευγε με το Nova.

Εδώ να πω ότι και στο G4 με Nova το χρησιμοποιώ καθώς με το μαμά launcher είχα λίγα βηξιματάκια.

Τώρα που γύρισα σπίτι επιβεβαιώνω ότι δυστυχώς με 3G ή μπαταρία δε πάει καλά, μάλλον είναι χειρότερη απ του S6 σε αντίστοιχες συνθήκες

Παντα φιλικα Μανος

Ερωτηση

Για εγγύηση doa. Για το bleeding. Να μιλησω κατευθειαν με την εταιρια η να απευθυνθώ στο κατάστημα αγορας του κινητού?

Χαχα, Νικόλα αν δε βγει τελείως γκουμούτσα δε μου γλιτώνει!

Το τέλειο θα ήταν να έχω ταυτόγχρονα 2 super συσκευές όπως εσύ αλλά προς το παρόν δε με παίρνει δυστυχώς.

Πάντως το S6 edge το έχω άχτι από τότε που το έδωσα να το ξαναπάρω γιατί είναι απλά μπιμπελό...

Εγώ δυστυχώς τη πλαϊνή οθόνη στο edge δε τη χρησιμοποιούσα και αντίθετα ανακουφίστηκα που έφευγε με το Nova.

Εδώ να πω ότι και στο G4 με Nova το χρησιμοποιώ καθώς με το μαμά launcher είχα λίγα βηξιματάκια.

Τώρα που γύρισα σπίτι επιβεβαιώνω ότι δυστυχώς με 3G ή μπαταρία δε πάει καλά, μάλλον είναι χειρότερη απ του S6 σε αντίστοιχες συνθήκες

Nova prime εγω δεν βάζω σε LG πάντως Μανο.

Χάνεις το double tap στο κλείδωμα οταν ειςαι αναμονή και μετα θες το screen on and off να βάλεις.

Και απο την αλλη το βαριέσαι το nova all the time ειδικά οταν το εχω μόνιμα πχ σε Sony λόγω gestures:p

Το UI ειναι ελαφρύ και βολικό θα ελεγα αν και Samsungιγκιζει κάπως και φέρνει σε παιδικο :lol:

Το edge και εμένα μου αρέσει αλλα μια η τιμη του και μια που στο software τα εχει κανει θάλασσα η Sammy αποτελεί deal breaker.

Μπορει στην αυτονομια να κάνω τον κινέζο(που απο εδω και πέρα πρέπει να ξεχαςω αυτονομια z3 απο όλους)οχι ομως στο λειτουργικο εκει δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου.

Η LG πιστευω φέτος εκανε πολυ καλύτερη δουλειά απο πέρσι και απλά ο μόνος φόβος μην σου τύχει κακη παρτιδα διοτι δεν ειναι η lg τέρας αξιοπιστίας σε quality control.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερωτηση

Για εγγύηση doa. Για το bleeding. Να μιλησω κατευθειαν με την εταιρια η να απευθυνθώ στο κατάστημα αγορας του κινητού?

Πρωτα με το κατάστημα.

Αυτοί ειναι υποχρεωμένοι να κάνουν doa.

Η lg σε δεύτερη φάση.

Αυτα που ελεγα πάνω που εγω φοβάμαι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μάνο δεν το θέτω σαν vs, απλά λέω ότι η LG εμμένει σ ένα ξεπερασμένο τρόπο κατασκευής που δεν μου γέμισε το μάτι με το G3 που έχουμε στην οικογένεια και φυσικά το G4 που δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο κατασκευής.

Άλλωστε γράφω σε αλλο μήνυμα πόσο καλή κάμερα έχει και ότι έχει βελτιώσει την οθόνη και το software. Άλλωστε σκοπεύω να το πάρω κάποια στιγμή σαν δεύτερο.

Τα κινέζικα έχουν πλέον πάει ένα βήμα μπροστά από τους κορεατες σε κατασκευή. Βλέπεις παντού προσεγμένο μέταλλο γύρω γύρω και καλαίσθητο design.

Με των αυτοματο φωτισμο είστε ευχαριστημένοι? Δουλευει σωστα? Μονο σε εμενα δεν δουλευει σωστα ?

Με των αυτοματο φωτισμο είστε ευχαριστημένοι? Δουλευει σωστα? Μονο σε εμενα δεν δουλευει σωστα ?

Δεν ξέρω απο το G4(ας πούνε κάτοχοι τους)αλλα αν κρίνω απο το flex 2 που ούτε εκει δουλεύει σωστα ειναι μια ένδειξη.

Μονο σε z3/m8 έχουν υποδειγματική λειτουργία στο αυτόματο.

Και στο g2 θυμάμαι εκανε νερά που το είχα ενα εξάμηνο.

Αν και προσωπικά δεν θα με χαλούσε να ηταν αυτο το μοναδικό bug.

Εύκολα ετςι κι άλλως χειροκίνητα το μεταβάλεις.

Δεν ξέρω απο το G4(ας πούνε κάτοχοι τους)αλλα αν κρίνω απο το flex 2 που ούτε εκει δουλεύει σωστα ειναι μια ένδειξη.

Μονο σε z3/m8 έχουν υποδειγματική λειτουργία στο αυτόματο.

Και στο g2 θυμάμαι εκανε νερά που το είχα ενα εξάμηνο.

Αν και προσωπικά δεν θα με χαλούσε να ηταν αυτο το μοναδικό bug.

Εύκολα ετςι κι άλλως χειροκίνητα το μεταβάλεις.

ναι σιγουρα απλα ρωταω να ξερω μηπως εχει και αλλου θεμα γιατι ας πουμε τωρα στο δωματιο μου το εχει στο 50% (μεχρι τωρα ειναι οπως πρεπει ) και εχθες το βραδυ το ειχε στο 0% ενω επρεπε να ειναι απο 27%-37% στον ηλιο οκ δεν εχει προβλημα στον χαμηλο φωτισμο εχει :ooch:

παραλληλα μηλισα με το καταστημα αγορας και μου λεει να το στειλω σε αυτους να το πανε αντιπροσωπια η να το στειλω κατευθειαν στην αντιπροσωπια και θα παρει μερες για να το παρουν να το δουν να αποφασησουν μπλα μπλα μπλα

ναι σιγουρα απλα ρωταω να ξερω μηπως εχει και αλλου θεμα γιατι ας πουμε τωρα στο δωματιο μου το εχει στο 50% (μεχρι τωρα ειναι οπως πρεπει ) και εχθες το βραδυ το ειχε στο 0% ενω επρεπε να ειναι απο 27%-37% στον ηλιο οκ δεν εχει προβλημα στον χαμηλο φωτισμο εχει :ooch:

παραλληλα μηλισα με το καταστημα αγορας και μου λεει να το στειλω σε αυτους να το πανε αντιπροσωπια η να το στειλω κατευθειαν στην αντιπροσωπια και θα παρει μερες για να το παρουν να το δουν να αποφασησουν μπλα μπλα μπλα

Περίμενε να σου πουν άλλοι κάτοχοι.

Οσο για την αντικατάσταση δυστυχώς στα περισσότερα skroutzoμαγαζα δεν κάνουν επι τόπου doa αλλα το στέλνουν αντιπρόσωπια και οτι τους πουν εκει και μπορει να παρει απο 1-2 ημέρες εως μια εβδομάδα ενδεικτικά εως αποφασίσουν τι θα κάνουν ανα περιπτωση.

Μονο Public-Media Markt κάνουν επι τόπου doa η στυλ Amazon/expansys απο εξωτερικό.

Αλλα εκει τα πουλάνε απο 150 εως 250 ευρω πάνω.

Προσωπικά για 50-70 ευρω πάνω αγόραζα απ έξω αλλα για 150-200 ευρω διαφορά εκει το σκέφτεσαι.

Ναι ειναι τεραστια η διαφορα ! Παντως μου αρεσει που εχει μεγαλο πληκτρολόγιο γενικα με βολεψε φφφ Παλι πισω στο Μηλοφονο δεν θα το αντεξω .... Ειναι βολικο και αξιολατρευτο. !!!

cocous πως κινηθηκες εσυ με το bleeding ?

Edited by ArGy-mObiLe
γιατι μπορω!

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4