Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά θα πρέπει να δεις και τι εφαρμογές έχεις. Στο παρελθόν υπήρχαν φαινόμενα που κάποιες εφαρμογές δεν κάθονταν καλά και το κινητό είχε είτε battery drain είτε αυξημένες θερμοκρασίες κοκ.

Και από την στιγμή που δουλεύει καλά δεν θα το πειραζα στην θέση σου.

Εχεις δικιο. Απλά μεχρι αυτων των δυο συμβαντων ολα πηγαινανε ρολόι.

Η αληθεια ειναι οτι ολα τα κινητά στο βιντεο και στο gps ανεβαζουν αρκετη θερμοκρασια. Ητανε και η πολλη ζεστη? Μετα απο πισω ετρεχα προγραμμα που δειχνει kbytes επισης καθε δευτερολεπτο ενδειξη cpu temp οπότε όλα μαζι ισως και να το προκάλεσαν. Επισης εχω παρει μια θηκη της spigen η οποια πολυ καλη μεν για προστασια αλλα το κραταει ζεστο αφου δεν απωθει ευκολα την θερμοκρασια. Βασικα διαβαζω πολλα φαινομενα και ας ευελπιστουμε σε γρηγορο update.

Edited by cocous

Εχει παιξει κανεις με τις ρυθμίσεις της καμερας να δουμε απο κανεναν πιο εμπειρο τι πραγματικα κανει η συσκευη σε αυτο τον τομεα;

καλησπερα, ειχαν ακουστει αρκετα στην παρουσιαση του g4 για το φλας του και την τεχνολογια που εφαρμοζει η lg στην συσκευη για πολυ εντυπωσιακα βραδινα αποτελεσματα, που απασχολουν αρκετους χρηστες , σε εναν τομεα που τα περισσοτερα κινητα πονανε, εχουμε καποιο δειγμα της συσκευης σε βραδινες ληψεις, ή σε χαμηλο φωτισμο, αλλα με φυσικα προσωπα, που ειναι και το πιο απαιτητικο κομματι συγκρισης??

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Εχει παιξει κανεις με τις ρυθμίσεις της καμερας να δουμε απο κανεναν πιο εμπειρο τι πραγματικα κανει η συσκευη σε αυτο τον τομεα;

Φιλε μου σημερα το εδωσα σε εναν φιλο που ασχολειται πολυ με φωτο και Photoshop και γενικα εχει λοξα μεγαλη, και εμεινε με το στομα ανοιχτό στην κυριολεξια με τις λειτουργιες που σου δινει το manual mode του g4. Δεν πίστευε στα ματια του οτι δινουν τετοιες επιλογες σε κινητο.

Αν δεν μπει φλας ξενον ποτε δεν θα δουμε φυσικα βραδινά πορτραίτα. Τα λεντακια κανουν μισες δουλειές

Σιγουρα, κ εγω δεν αποχωριζομαι την επιλογη του ξενον στο κινητο, ομως επειδη πολλα εχουν γραφτει για την ιδιαιτεροτητα του g4 ως προς το φλας, σκεφτηκα μηπως εχουμε καποιο οντος βελτιωμενο αποτελεσμα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Παιδιά θέλω να αγοράσω το g4 η οθόνη του λίγο πολύ θα έχει bleeding δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, και ποιο κατάστημα με προτείνετε για αγορά για να πεσώ σε unbranded τηλ.. έλεγα για το kaizershop έχει αγοράσει κανένας από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Πήρα εγώ το Σάββατο το Brown / Gold leather edition unbranded.

Προχώρα άφοβα

λοιπον για την καμερα παιδια μην ακουω χαζα για νυχτερινη ληψη, οσοι το σκεφτεσται τι να πω ...?

εδω η dslr φωτογραφικη και θελει τριποδα και το φλας βαραει το πολυ στα 3 μετρα αν θυμαμαι καλα (το ποπ απ φλασ)

το οποιο ειναι 15 φορες μεγαλητερο απο το φλας-πορδη κινητου. επισης για να βγαλεις ενα καλο καρε νυχτα θελεις ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΡΙΠΟΔΑ (η κατι σταθερο απολυτα) διωτι μιλαμε για εκθεση στα 3sec. και πανω ο ανθρωπος το πολυ που μπορει να βγαλει σε σταθερο( καποιοι ουτε εκει μπορουν) ειναι στο 1/30 του δευτερολεπτου απο εκει και περα..... επισης ο αισθητηρας μια ψηφιακης dslr 2,3εκ χ 1,5 εκ ειναι σε κομπακτ ειναι 1,2εκ χ 9μμ στα κινητα ειναι 4,6μμ χ3,2μμ το θεμα καμερας στα κινητα θα εχει παντα ως εχει ! οποιος ασχολητε με φωτογραφιες μπορει να σας το πει ! ειναι καινοτομια το φουλ μανουαλ στο κινητο (ενας λογος που το θελω το κινητο ειναι να μην κουβαλαω τιην ΜΠΑΜΠΟΥΖΑ:p)

δειτε διαστασης ο μικροτερος ειναι το κινητο ειναι ποιο μικρος απο του μικρου σας δαχτυλο το νυχι

http://www.gizmag.com/camera-sensor-size-guide/26684/pictures#1

Edited by ArGy-mObiLe

Καλησπερα σας και απο μενα. Ειμαι κατοχος ενος lumia 1020 (ερχομενος απο g2-g3) κυριως λογω καμερας. (ασχολουμαι πολυ με την καμερα).

Σκεφτομαι να παω σε ενα g4 για να δοκιμασω την καμερα του η οποια ειναι πολλα υποσχομενη. (σαν συσκευη δεν το συζητω μου αρεσει παρα πολυ).

Θα μπορουσατε να μου πειτε τι να προσεξω πριν την αγορα του απο καταστημα? (π.χ. ποια ειναι η τελευταια παρτιδα-κατι ειδα για bleeding κτλ κτλ.). Δεν ζητω να μου προτεινετε καποιο καταστημα απο skroutz, αλλα αν εχετε καποιο υποψιν, ευχαριστως να το ακουσω.

Bασικα φιλε μου το bleeding ειναι μιας και απο παρτιδες παιζει μονο 505.

Εγω που το πηρα απο eshop με καλυψε στο bleeding αλλα τωρα ειναι λιγακι πιο ακριβο εκει απ οτι σε αλλα σκρουτζομαγαζα.

Και γενικα απο τι διαβάζω κακο μεν αλλα δυστυχως το bleeding εχει πιθανοτητες 4 στις 5 να σου κατσει. Οποτε κοιτας να εχει ελαχιστο τοσο οσο να μην ενοχλει διοτι να ειναι απολυτα 5ντακαθαρο το βλεπω πολυ δυσκολο.

Παιδια μια ερωτηση. Σε εσας το τηλεφωνο ανειναι απενεργοποιημενο και συνδέσετε στον φορτιστη ανοιγει?

Bασικα φιλε μου το bleeding ειναι μιας και απο παρτιδες παιζει μονο 505.

Εγω που το πηρα απο eshop με καλυψε στο bleeding αλλα τωρα ειναι λιγακι πιο ακριβο εκει απ οτι σε αλλα σκρουτζομαγαζα.

Και γενικα απο τι διαβάζω κακο μεν αλλα δυστυχως το bleeding εχει πιθανοτητες 4 στις 5 να σου κατσει. Οποτε κοιτας να εχει ελαχιστο τοσο οσο να μην ενοχλει διοτι να ειναι απολυτα 5ντακαθαρο το βλεπω πολυ δυσκολο.

Παιδια μια ερωτηση. Σε εσας το τηλεφωνο ανειναι απενεργοποιημενο και συνδέσετε στον φορτιστη ανοιγει?

Ευχαριστω για την απαντηση σου. Οταν λεμε bleeding εννοουμε το κλασσικο που φαινεται στις lcd οθονες στο σκοταδι η κατι αλλο?

μηπως θα ηταν καλυτερο να περιμενω λιγο τις πιο νεες παρτιδες?

Bleeding σε tablet έχω συναντήσει σε αρκετές περιπτώσεις, σε κινητό με IPS-LCD τεχνολογία όχι έως σήμερα.

Ούτε σε τηλεόραση η οθόνη υπολογιστή που έχουν περάσει μπόλικα μοντέλα από τα χέρια μου.

Άρα δεν το θεωρώ να είναι φυσιολογικό.

Μόνο καμένα pixel έχω συναντήσει σε κινητά η και tablet.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Bleeding σε tablet έχω συναντήσει σε αρκετές περιπτώσεις, σε κινητό με IPS-LCD τεχνολογία όχι έως σήμερα.

Ούτε σε τηλεόραση η οθόνη υπολογιστή που έχουν περάσει μπόλικα μοντέλα από τα χέρια μου.

Άρα δεν το θεωρώ να είναι φυσιολογικό.

Μόνο καμένα pixel έχω συναντήσει σε κινητά η και tablet.

Eγω ειχα παρατηρησει στο lg g3 που ειχα καποτε στο ανω μερος της οθονης και ομολογω οτι αν εισαι ψειρας ειναι ενοχλητικο.

Το μισο εικονιδιο του σηματος ηταν πιο ασπρο απο το υπολοιπο...

Βασικα εγώ προσωπικα οτι ips εχω δει και σε g3 g2 και αλλα κινητα καθως και τηλεορασεις το εχουνε αλλα σε διαφορετικο βαθμο αλλες συσκευες πολυ αλλες λιγο και αλλες σχεδον ανυπαρκτο αλλα υπαρχει που για να το δεις πρεπει να το προσπαθησεις. Αν θελεις να μην υπαρχει καθόλου πας σε super amoled. Εδω τηλεορασεις led η ips 100αδων ευρω και το εχουν.

Edit: οσων αφορα το τηλεφωνο αν ειναι απενεργοποιημενο και το συνδέσετε στον φορτιστη ανοιγει ισχυει?

Γιατι εμενα ανοιγει και αν θελω να το φορτισω κλειστο το κλεινω μετα.

Και ειναι κατι που δυστυχως και εμενα με πειραζει πολυ. Τωρα αν πεσεις σε πολυ απαιτεις αλλαγη μπας και στο αλλαξουν αλλα αν ειναι πολυ λιγο που ισα ισα το βλεπεις τοτε δεν θα στο αλλαξουν, ασε που θα σκεφτεσαι να παρεις αλλο μην τυχον εκεινο κανει περισσοτερο.

Edited by cocous

Παιδιά ποια είναι η τελευταία παρτίδα λίγο ποιο πίσω διάβασα ότι η 505 έχει τα θεματάκια της, μάλλον θα το αγοράσω από τα seven και θέλω να ξέρω για την αγορά του.

Παιδιά ποια είναι η τελευταία παρτίδα λίγο ποιο πίσω διάβασα ότι η 505 έχει τα θεματάκια της, μάλλον θα το αγοράσω από τα seven και θέλω να ξέρω για την αγορά του.

Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει αλλη.

Τουλαχιστον ολοι σε 505 ειναι μεχρι στιγμης.

Ποιος είπε ότι έχει θέματα η 505 παρτίδα??

Μην σου τύχει είναι και μπορεί να τύχει σε όλες η παρτιδες

Greek Android & iOS users (FB group)

Ποιος είπε ότι έχει θέματα η 505 παρτίδα??

Μην σου τύχει είναι και μπορεί να τύχει σε όλες η παρτιδες

Σωστος. Δυστυχως ειναι κατι που δεν μπορει να εξαλειφθει ευκολα στην συγκεκριμένη τεχνολογια. Εδω τελευταιες παρτιδες στο G3 και το βλεπεις αλλα σε πολι λιγο βαθμο οπως ειπα παραπανω.

Απλα να μην κανει αισθητη την εμφανιση του.

Στο LG G3 υπήρχε θέματα με τις παρτιδες και κάπως στο LG G FLEX 2

Έως εκεί ομως

Το δικό μου G4 δουλεύει flawlessly!!!

Στο LG G3 υπήρχε θέματα με τις παρτιδες και κάπως στο LG G FLEX 2

Έως εκεί ομως

Το δικό μου G4 δουλεύει flawlessly!!!

Εγω το πρωτο που αλλαξα ειχε αρκετο.

Αυτο που εχω τωρα ειναι αρκετα καλο και σχεδον δεν υπαρχει?

Αν κλεισεις τα φωτα σε απολυτο σκοταδι με τερμα φωτεινοτητα και βαλεις απολυτα μαυυρο φοντο τοτε μπορεις να το δεις αλλα και παλι δυσκολα.

Οποτε το αφησα διοτι αν το ξαναπηγαινα πισω μπορει μεν να μην το δεχονταν διοτι πραγματικα δεν φαινεται αλλα και παλι αν μου ρχονταν κανενα που να ναι χαλια?

Εδω που τα λεμε δυσκολα θα πετυχεις καποιο που να μην εχει απολυτως τιποτα.

Αν εχεις τετοιο τοτε εισαι απο τους λιγους.

Παρεπιπτωντος τι προελευση ειναι το δικο σου?

Edited by cocous

Εγω το πρωτο που αλλαξα ειχε αρκετο.

Αυτο που εχω τωρα ειναι αρκετα καλο και σχεδον δεν υπαρχει?

Αν κλεισεις τα φωτα σε απολυτο σκοταδι με τερμα φωτεινοτητα και βαλεις απολυτα μαυυρο φοντο τοτε μπορεις να το δεις αλλα και παλι δυσκολα.

Οποτε το αφησα διοτι αν το ξαναπηγαινα πισω μπορει μεν να μην το δεχονταν διοτι πραγματικα δεν φαινεται αλλα και παλι αν μου ρχονταν κανενα που να ναι χαλια?

Εδω που τα λεμε δυσκολα θα πετυχεις καποιο που να μην εχει απολυτως τιποτα.

Αν εχεις τετοιο τοτε εισαι απο τους λιγους.

Παρεπιπτωντος τι προελευση ειναι το δικο σου?

Ουγγαρία είναι το δικό μου, δεν έχει το παραμικρό

Για όποιον ενδιαφέρεται έφερε μπαταρία η procordia. 14,5 ευρώ. Πήρα μια και είμαι ήσυχος ότι και να γίνει. Το βολικό να αλλάζεις μπαταρία είναι και ο λόγος που δεν πήγα σε Samsung s6. Όπως και η κάρτα βέβαια.

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4