pgetsopoulos Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Διαθέσιμο σε τρεις μέρες σημαίνει ότι Αφού το παραγγείλεις, θα το έχεις σε τρεις μέρες Όχι ότι θα το έχουν διαθέσιμο σε τρεις μέρες :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Διαθέσιμο σε τρεις μέρες σημαίνει ότι Αφού το παραγγείλεις, θα το έχεις σε τρεις μέρες Όχι ότι θα το έχουν διαθέσιμο σε τρεις μέρες :) Μακαρι να είναι έτσι, ένα σοβαρό μαγαζί έχει διαθέσιμα κομμάτια λογικά!! Προσοχή σε μη ευρωπαϊκό μοντέλο Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Πολλά μαγαζιά αποφεύγουν να φέρουν έξτρα κομμάτια ώστε να μην τους μείνουν ή, κυρίως, για να έχουν μόνιμα την χαμηλότερη δυνατή τιμή που βρίσκουν από προμηθευτές. Πολλά μικρά μαγαζί το κάνουν Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Εχετε παρει καμια αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Εχετε παρει καμια αναβαθμιση; Όχι, εσένα σου ήρθε κάτι? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Όχι, εσένα σου ήρθε κάτι? Οχι γι αυτο ρωταω. Ειναι στην 10a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 αυτο το χομπυ ειναι πεταμενα λεφτα για εμενα (τεχνολογια....) βεβαια και εγω πεταω πολλα παραπανω λεφτα απο οτι εχει μια ναυαρχιδα καθε 3 μηνες για το χομπυ μου γιατι το θεωρω σωστο :Ρ παιδια θα κανω λιγο υπομονη (εχω το κακο να τα θελω ολα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ) μολις παει στα 480 απο σκρουτζ το παραγγελνω μεχρι τοτε θα το εχω δει και σε κανενα μαγαζι πως ειναι απο κοντα παντως εχω βρει θηκη για το κινητο και το tempered glass ... υπαρχει και το πλαν Β σ6 edge ειπαμε ! μεχρι τοτε ειμαι με ενα ι φον 4ρι δανεικο ..... περνω και μια γευση απο ιφον ! παραλληλα 475 best price Εφυγεςςςς;; ; ;..... ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή κάπου τα έχω ξεχάσει που βλέπουμε χώρα προέλευσης / ημ. παραγωγής;; Οχι ότι καίγομαι κιόλας έτσι για τον χαβαλέ. Πάντως μέχρι στιγμής το κινητό είναι αρκετά smooth / lag δεν μπορώ να πω ότι έχει / το ξύπνημα των 2 κτυπηματων εάν δεν κρατάς καλά το τηλέφωνο μπορεί και να μην πιάσει αλλά γενικά εάν δεν προκύψουν στο μέλλον τίποτα ρογμες / σκιές / κρακ κρουκ πιστεύω ότι είναι μια χαρά σαν συσκευή value for money (485-530) δεν είναι κακό και ειδομεν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Υπάρχει ρύθμιση που αλλάζει τον κορεσμό και τη θερμοκρασία του λευκού χρώματος για την οθόνη; Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τις ρυθμίσεις οθόνης των Samsung (και ευτυχώς για να μπορώ να φερνω στο φυσιολογικό τους τα υπερκορεσμένα ψεύτικα χρώματα τους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elitio Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Γεια σας παιδια θελω να παρω το lg g4 αυτες τις μερες και ηθελα απλα να δω κανενα unboxing-review!Προτεινετε κανα καλο,απο ελληνικα βρηκα μονο έναν που το κανει με χιουμοριστικο αλλα οχι τοσο προφεσιοναλ τροπο Edited June 16, 2015 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 @Elitio Από το myphone.gr: και Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elitio Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Παιδια οπως ειπα και εχθες ενω με το τηλεφωνο δεν ειχα ποτε προβλημα θερμοκρασιας οσο και αν το ζορισα χρησιμοποιοντας το στον ηλιο μπροστα στο παρμπριζ του αυτοκινητου ανεβασε 58 βαθμους και εβγαλε μυνημα οτι θα κλεισει και οπως εκανε. Σημερα το ξαναδοκιμασα για κανα 20λεπτο αλλα οχι στο παρμπριζ και η θερμοκρασια εφτασε εως 52 βαθμους. Μετα εβαλα να τραβαει βιντεο για να δω τι θα κανει μιας και στην λιψη βιντεο ψιλοζεσταινεται και μετα απο 6 λεπτα μου ξαναβγαλε μυνημα και εκλεισε. Καταλαβαινω οτι εχει αρκετη ζεστη εξω αλλα σας φαινεται φυσιολογικο. Δοκιμασε καποιος κατι αντιστοιχο? Διοτι ειμαι σε διλλημα για το αν το παω για doa η οχι διοτι το πρωτο που το εστειλα doa ειχε πολυ bleeding ενω αυτο ειναι πολυ καλυτερο και δεν ξερω τι θα μου ρθει. Παρακαλω ζηταω την γνωμη σας διοτι βρισκομαι σε απογνωση και δεν ξερω τι να κανω. Το G3 ποτε δεν το ειχα δοκιμασει με τετοιες θερμοκρασιες και γι αυτο δεν εχω γνωμη για να συγκρινω. Ευχαριστω και περιμενω οποιος μπορει να με βοηθησει να αποφασισω. Να σημειωσω οτι ποτε δεν ειχα θεμα με την θερμοκρασια οσο και αν το ζορισα πλην αυτων εδω. Edited June 16, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Πήγαινε το για αλλαγή, δεν είναι φυσιολογικό να κλείνει με 5 λεπτά βίντεο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Πήγαινε το για αλλαγή, δεν είναι φυσιολογικό να κλείνει με 5 λεπτά βίντεο Κοιτα σε χρηση στο σπιτι ας πουμε η που χρειαστηκε να τραβηξω τα παιδια σε μια εκδηλωση ποτε δεν εγινε κατι τετοιο αλλα εξω συμπεριφερεται αλλιως αυτες τις 2 μερες που ειχε ζεστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μιλάμε για Θερμοκρασία μπαταρίας ή cpu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Μιλάμε για Θερμοκρασία μπαταρίας ή cpu? Cpu εννοειται αλλα και η μπαταρια ανεβαινει καπως Τι να πω ρε γαμ..το. Το τηλ δουλευε και δουλευει μια χαρα σε κανονικη χρηση η σε games browsing κτλ Επισης και βιντεο που δοκιμαζω τωρα σπιτι μια χαρα παει. Τοσο πολυ το επηρεαζει η ζεστη εξω? Εντωμεταξυ η LG που μιλησα εχθες μου ειπε οτι ειδικα στον ηλιο ειναι φυσιολογικο να το κανει και οτι ειναι το μονο που προειδοποιει και κλεινει για να μην παθει κατι. Αλλα και παλι ρε συ πως γινεται το G3 να φτανει το cpu 80 και να μην κανει τιποτε. Ομως η αληθεια ειναι οτι με αυτην την ζεστη δεν το δοκιμασα αλλα τελευταια φορα το θυμαμαι να δουλευει gps με 65 εως 75 βαθμους διοτι κατεγραφα και την διαδρομη με screen recorder. Αλλα και παλι το g4 στο cpuz εχει ενα σωρο αισθητηρες σε σχεση με το g3. Πιστευω οτι δεν προειδοποιει για θερμοκρασια επεξεργαστη αλλα κατι αλλο ανεβαζει. Τωρα ας πουμε φορτιζει και το cpu ειναι στους 36 βαθμους. Εχω σαλταρει τελειως. Edited June 16, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Εγω τωρα το εβαλα να τραβηξει βιντεο 4κ 5 λεπτο κ δεν ειχα κανενα προβλημα. Απο τα πιο δροσερα που ειχα ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Cpu εννοειται αλλα και η μπαταρια ανεβαινει καπως Τι να πω ρε γαμ..το. Το τηλ δουλευε και δουλευει μια χαρα σε κανονικη χρηση η σε games browsing κτλ Επισης και βιντεο που δοκιμαζω τωρα σπιτι μια χαρα παει. Τοσο πολυ το επηρεαζει η ζεστη εξω? Εντωμεταξυ η LG που μιλησα εχθες μου ειπε οτι ειδικα στον ηλιο ειναι φυσιολογικο να το κανει και οτι ειναι το μονο που προειδοποιει και κλειναι για να μην παθει κατι. Αλλα και παλι ρε συ πως γινεται το G3 να φτανει το cpu 80 και να μην κανει τιποτε. Ομως η αληθεια ειναι οτι με αυτην την ζεστη δεν το δοκιμασα αλλα τελευταια φορα το θυμαμαι να δουλευει gps με 65 εως 75 βαθμους διοτι κατεγραφα και την διαδρομη με screen recorder. Αλλα και παλι το g4 στο cpuz εχει ενα σωρο αισθητηρες σε σχεση με το g3. Πιστευω οτι δεν προειδοποιει για θερμοκρασια επεξεργαστη αλλα κατι αλλο ανεβαζει. Χαμηλά μου φαίνεται το 55 εμένα! Εγώ τώρα που γράφω έχω συνδεδεμένο το nexus 6 σε turbo charger, όμως είναι στο 100%, και είμαι ανάμεσα σε 45-48 βαθμούς , και το κινητό είναι λίγο ζεστό. Χωρίς να είναι στην φόρτιση άντε να πάει 40. Φαντασου όμως πως είμαι σε περιοχή με θερμοκρασία κάτω από 25 βαθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Εγω τωρα το εβαλα να τραβηξει βιντεο 4κ 5 λεπτο κ δεν ειχα κανενα προβλημα. Απο τα πιο δροσερα που ειχα ποτε. Η οθονη δεν ζεσταθηκε? Σε τι θερμοκρασια δωματιου? Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot με το cpuz thermals μετα απο 5νταλεπτο βιντεο? Θα σου χρωσταω χαρη. Και που το αποθηκευεις? Εσωτερικη μνημη η εξωτερικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Οχι τιποτα το ανησυχητικό θα ελεγα.λιγο ζεστο στο πισω μερος μονο. [ATTACH]62189[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Οχι τιποτα το ανησυχητικό θα ελεγα.λιγο ζεστο στο πισω μερος μονο. [ATTACH]62189[/ATTACH] Αυτο ειναι ακριβως μετα το βιντεο? Μου φαινεται πολυ κρυο στα 2 πρωτα. Τι θερμοκρασια εχεις στον χωρο σου περιπου? Και που αποθηκευσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Δεν εχω καρτα μνημης μεσα στη συσκευη. Στην αθηνα ειμαι δεν κανει κρυο σημερα μια ζεστη την εχει. Τωρα ποσο ακριβως εχω μεσα στο σπιτι δεν ξερω. Στο 5λεπτο παντως τα 2 λεπτα ηταν στο μπαλκονι που εχει πιο πολυ ζεστη. Για τα δικα μου δεδομενα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ουτε εκλεισε ουτε τιποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Δεν εχω καρτα μνημης μεσα στη συσκευη. Στην αθηνα ειμαι δεν κανει κρυο σημερα μια ζεστη την εχει. Τωρα ποσο ακριβως εχω μεσα στο σπιτι δεν ξερω. Στο 5λεπτο παντως τα 2 λεπτα ηταν στο μπαλκονι που εχει πιο πολυ ζεστη. Για τα δικα μου δεδομενα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ουτε εκλεισε ουτε τιποτα . Αυτα που δειχνεις εσυ τωρα τα εχω εγω αυτην την στιγμη που το τηλ φορτιζει. Ομως εγω εδω τωρα εχω 31 βαθμους. Γι αυτο σε ρωταω αν αυτα που δειχνεις ειναι μετα το βιντεο. Συγνωμη που σε επρηξα απλα θελω να σιγουρευτω πριν κανω καποια κινηση. Ελπιζω να με καταλαβαινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Ακριβως μετα το βιντεο ειναι. Εξωτερικη θερμοκρασια τωρα εχει 35 Ολες οι συσκευες ανεβαζουν πολυ θερμοκρασια τετοιες μερες αλλα το σημαντικο ειναι να μην κλεινει η συσκευη λογω θερμοκρασιας κατι το οποιο το θεωρω απαραδεκτο κ προβληματικο. Απο τα πιο δροσερα κινητα που ειχα ποτε. Ειχα στην κατοχη μου ολα τα τελευταια μοντελα. Edited June 16, 2015 by akizaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Ακριβως μετα το βιντεο ειναι. Εξωτερικη θερμοκρασια τωρα εχει 35 Ολες οι συσκευες ανεβαζουν πολυ θερμοκρασια τετοιες μερες αλλα το σημαντικο ειναι να μην κλεινει η συσκευη λογω θερμοκρασιας κατι το οποιο το θεωρω απαραδεκτο κ προβληματικο. Απο τα πιο δροσερα κινητα που ειχα ποτε. Ειχα στην κατοχη μου ολα τα τελευταια μοντελα. Και μενα κρυο ειναι το ρημαδι. Εδω σε antutu πανω απο 42 δεν παει και γενικα ειναι ψυχρο αλλα τωρα μου τα χαλασε. τωρα τραβαω βιντεο 4κ και μολις τελειωσει ανεβαζω temps. Edit: ακριβως μετα απο βιντεο σε θερμοκρασια χωρου 32 βαθμους εχω αυτες τις θερμοκρασιες Κανενα αλλο παλικαρι να μας δειξει λιγο ακριβως μετα απο 4κ βιντεο θερμοκρασιες? Μην το παω ασκοπα για αλλαγη? Edited June 16, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts