makisg4 Δημοσιεύτηκε May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2015 Καλημέρα! Ειμαι συνδρομητης του nova full pack εδώ και σχεδόν 10 μηνες. Από την πρωτη μερα αντιμετωπίζω συνεχεις αποσυνδεσεις του ιντερνετ από το ρουτερ μου. Συγκεκριμενα μου κανει το εξης: ενώ το ρουτερ είναι ανοιχτο και συνδεδεμενο στο ιντερνετ (και κανω χρηση με κινητο η ταμπλετ) μολις ανοιγω τον υπολογιστη μου πεφτει το ιντερνετ και το ρουτερ κανει μια διαδικασια σαν επανεκκινηση. Επισης πολλές φορες κατά την διαρκεια της χρησης που κανω στο ιντερνετ μεσω υπολογιστη πεφτει το ιντερνετ και ξανακανει συνδεση. Εχω επικοινωνησει με την τεχνικη υποστηριξη και μου αρχισαν τα μηπως φταιει ο υπολογιστης μηπως φταιει η γραμμη και διαφορα τετοια. Τον ιδιο υπολογιστη ειχα και πριν και τις ιδιες γραμμες χρησιμοποιουσα αλλα τετοια ρποβληματα δεν ειχα ποτε σε 4-5 χρονια που ειχα HOL. Εχω αλλάξει και ρουτερ και από αυτό της huawei πηγα σε αυτό της Technicolor αλλα τα ιδια.... Εχω απογοητευτεί τελειως και πλεον σε λιγους μηνες που ληγει το συμβολαιο μου μαλλον δεν θα ανανεωσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπέρα makisg4, Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου, αν θέλεις στείλε μας ένα pm εδώ με τα στοιχεία της γραμμής σου ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με την υπηρεσία σου. Παναγιώτης, Forthnet Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts