Jump to content

ειναι ολα φυσιολογικα ?

Exposed_Bone
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (30 Νοέ. 2004 , 14:58)

tipota. apla meta apo kapoia thermokrasia kleinei, i apla den ksekinaei katholou. Mipos ksereis poia mhtrikh exeis? Exeis katholou gnoseis apo to esoteriko?

το εσωτερικο

thermaltake purepower butterfly 480w

althlon xp 1800+

DDR 1GB RAM @ 333mhz (1x 512 kingston 2x 256 noname Sad )

Gigabyte GA-7vaxp ultra

Geforce 4 mx 440 msi agp 8x Sad

Sound Blaster 5.1 live

Maxtor 120GB SATA 7200rpm

Maxtro 200GB SATA 7200rpm

NEC 3500A (DVDRW )

NEC 9100 (CDRW)

Pioneer 120s (DVDROM)

η μητρικη μου δεν ειναι για πολλα τετοια :(

Καταρχάς δεν νομίζω να σου καεί... :rolleyes:

Πριν γίνει οτιδήποτε θα το καταλάβεις από τα κολλήματα που θα τρωει στα καλά καθούμενα. ;) Και επίσης δεν είπαμε να τον πας στο Θεό! :lol:

Ανεβάζεις στροφές σταδιακά και σιγά σιγά. :) ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Οι νέοι επεξεργαστές ρίχνουν την ταχύτητα μόλις αρχίσουν και υπερθερμένονται, κι έτσι δεν καίγονται. Απο κάπου είχα κατεβάσει ένα βιντεάκι(απο δω έδωσε κάποιος link παλαιότερα) οπου κάνουν πειράματα στους επεξεργαστές βγάζοντας ξαφνικά την ψύκτρα απο πάνω τους. Οι intel επιβίωναν, οι AMD καίγονταν :p Βέβαια είναι παλιό το βίντεο, αλλα παίρνεις μια ιδέα του τι συμβαίνει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis ( 1 Δεκ. 2004 , 12:55)

Οι νέοι επεξεργαστές ρίχνουν την ταχύτητα μόλις αρχίσουν και υπερθερμένονται, κι έτσι δεν καίγονται. Απο κάπου είχα κατεβάσει ένα βιντεάκι(απο δω έδωσε κάποιος link παλαιότερα) οπου κάνουν πειράματα στους επεξεργαστές βγάζοντας ξαφνικά την ψύκτρα απο πάνω τους. Οι intel επιβίωναν, οι AMD καίγονταν :p Βέβαια είναι παλιό το βίντεο, αλλα παίρνεις μια ιδέα του τι συμβαίνει.

το link το εχεις ακομη ? :worry:

Λογικά αναφέρεται στο test που είχε κάνει το Τom's hardware. Με λίγο ψάξιμο στο site θα το βρεις, πιστεύω να το έχουν ακόμα κάπου. Πάντως το test ήταν πολύ παλιό και είχε 3 επεξεργαστές, έναν Ρ3, έναν Athlon και έναν Ρ4.

@mcde: Ναι, σ'αυτό το τεστ αναφέρομαι :)

@Exposed_Bone: Δεν έχω το link.. Το filename με το οποίο το κατέβασα όμως ήταν THGcpucooling (είναι .avi και το είχα κατεβάσει μέσα σε .zip). Με ένα γρήγορο googling βρήκα αυτό το link αλλα είναι dead... Ψάξε σε p2p προγράμματα, μπορεί να το έχει κάποιος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω και εγώ αν αυτό που μου έγινε είναι φυσιολογικό? :o

Έχω το κουτί της thermaltake (xaser tower) και επειδή πρόσφατα έβαλα dsl το αφήνω το pc μου συνέχεια ανοιχτό.

Προχτές άρχισε να παγώνει το ποντίκι και γενικά το pc και έπρεπε να το κάνω restart.Μετά απο 5-10 λεπτά ξανά-κόλλαγε.

Οπότε στο τρίτο reset μου πετάει ένα μήνυμα όταν ξεκινάει το pc που έλεγε

Pri master hard disk:S.M.A.R.T Command failed.

Επειδή φαντάστηκα ότι ο δίσκος μου άρχιζε σιγά σιγά να πέρνει τον δρόμο του προς τον άλλο κόσμο είπα να του βάλω έναν εφεδρικό μπας και προλάβω να του κάνω back up.

Εδώ να σημειώσω ότι η θερμοκρασία ήταν στους 25-26 βαθμούς

Όταν του άνοιξα το πλαινό και του έβαλα τον δίσκο ή θερμοκρασία για τον λόγο του ότι δεν έπιαναν τα 2 πλαινά ανεμιστηράκια πήγε στους 27-28 μέχρι τους 30.

Αφήνοντας το πλαινό ανοιχτό για μια ώρα που γινόταν το back up δεν είχε κλείσει καθόλου.Απο τότε το pc έχει μείνει ανοιχτό (και το πλαινό) και δεν έχει ξανακολλήσει. :happy:

Eίναι λογικό αυτό τώρα.Μου φαίνετε περίεργο να έφταιγε η ζέστη και όαν το άνοιξα και ανέβηκε η θερμοκρασία του να μην κόλλησε...

Φιλικά Δημήτρης