Cyberdemon87 Δημ. May 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Σημα εχω κανονικο, το δοκιμαζα και χτες εξω ολη την ωρα. Θηκη δεν του εχω βαλει. Στις ρυθμισεις δεν εχω δει κατι που αναφερεις. Για ειμαι πιο σαφης για το προβλημα, ειναι σαν να ακουω τους αλλους που καλω να ψευδιζουν στα σιγμα κλπ και ειναι πολυ εκνευριστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Tα windows phones έχουν το here maps, που είναι εξαιρετικό. Στα ίδια επίπεδα με google maps και προσωπικά για εμένα και καλύτερο. Θα έχεις δωρεάν navigation και χάρτες και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται ίντερνετ. Αδερφε αυτο το βρισκεις και σε android.... Τοσα χρονια με windows mobile μπουχτησα (απο το 2004 με πρωτο το Qtek 2020i) Edited May 9, 2015 by ADISSON Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts